Opublikowano 2 Lutego 201016 l Czytam o dziwce już kolejny artykuł, strasznie to mną wstrząsnęło. Zero szacunku a taki jest finał - gość nie wytrzymał perspektywy dymania w tyłek ale tym razem jego własny w pudle więc się wyłączył http://media.wp.pl/kat,1022939,wid,11913095,wiadomosc.html?ticaid=19928
Opublikowano 2 Lutego 201016 l ruć ktos okiem i odpowiedz czy dobrze mysle http://www.a4-klub.pl/smf/all_zegar_cisnienia_oleju-t115456.0.html
Opublikowano 2 Lutego 201016 l za szybki jesteś Tatuś :decayed ..a Ty jesteś bardziej pierdolnięty niż ustawa przewiduje ..w dodatku masz małego pyrdka i jedyne co posuwasz to dziurki od klucza i zamki gerdy..w dodatku robisz najchoojowszą rzecz pod słońcem...próbujesz być fajny..oczywiście nie wychodzi Ci dlatego twoje teksty podpierdalają głębokim wazeliniarstwem aloha Troszkę przegięcie (ogólne forum) - obraza
Opublikowano 2 Lutego 201016 l Autor Ragga co sie stao ??? :polew: :polew: :polew: no przeciez napisal ale mnie wk***ia brak polskich znakow na tym j**anym kompie
Opublikowano 2 Lutego 201016 l Ragga co sie stao ??? :polew: :polew: :polew: Wstałem po popołudniowej drzemce i taki miałem przypływ szczerości na takie teksty .
Opublikowano 2 Lutego 201016 l dla ciebie mam już upatrzoną....tak cie przerobi, że nie będziesz wiedział jak do domu wrócić :naughty:
Opublikowano 2 Lutego 201016 l dla ciebie mam już upatrzoną....tak cie przerobi, że nie będziesz wiedział jak do domu wrócić :naughty: Bajerant Wchodzę w TO ... ale ŁukaszRR jedzie z nami :polew: ..bo się chłopak zamęczy na tym mixerze :kox:
Opublikowano 2 Lutego 201016 l dla ciebie mam już upatrzoną....tak cie przerobi, że nie będziesz wiedział jak do domu wrócić :naughty: Bajerant Wchodzę w TO ... ale ŁukaszRR jedzie z nami :polew: ..bo się chłopak zamęczy na tym mixerze :kox: lepiej nie...on jest jak konfident i pewnie wyciągnie cichaczem kamerkę i będzie nagrywał
Opublikowano 2 Lutego 201016 l lepiej nie...on jest jak konfident i pewnie wyciągnie cichaczem kamerkę i będzie nagrywał :decayed No to to ..może Nosferczaka :kox:..chłopakowi przyda się porządne dymanie przed upadkiem majowym ?? :naughty: Moskala nie ma co brać bo to bydle z rozpędu weźmie trzy na raz ..a jak mało to wydyma jeszcze pokojówkę :polew: :kox:
Opublikowano 2 Lutego 201016 l lepiej nie...on jest jak konfident i pewnie wyciągnie cichaczem kamerkę i będzie nagrywał :decayed No to to ..może Nosferczaka :kox:..chłopakowi przyda się porządne dymanie przed upadkiem majowym ?? :naughty: Moskala nie ma co brać bo to bydle z rozpędu weźmie trzy na raz ..a jak mało to wydyma jeszcze pokojówkę :polew: :kox: Zajebioza ... nie będą zadowoleni :gwizdanie:
Opublikowano 2 Lutego 201016 l lepiej nie...on jest jak konfident i pewnie wyciągnie cichaczem kamerkę i będzie nagrywał :decayed No to to ..może Nosferczaka :kox:..chłopakowi przyda się porządne dymanie przed upadkiem majowym ?? :naughty: myślisz ?? :naughty: