Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sobota. W piątek mam spota z kim innym

A i w sobotę dotrę późno

Oniak cos wspominal ze wylatuje na dzikie południe i chata bedzie wolna to moze u niego :D

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i ja sie dolaczam do zyczen imieninowych....Wszystkiego Naj.....dla Mr Zolwika :drunk:

Opublikowano
Sobota. W piątek mam spota z kim innym

A i w sobotę dotrę późno

Oniak cos wspominal ze wylatuje na dzikie południe i chata bedzie wolna to moze u niego :D

No, bo przecież trzeba się zaopiekować ... :rolleyes: bryczką :gwizdanie:

ono, podziemny, bezpieczny garaż, gwarancja, ze autko nie będzie się męczyć niejeżdżone, gwarancja niepalącego upalacza i gwarancja, że będzie słuchana właściwa muza.

Poważnie rozważ moją propozycję, bo, zobacz poziek wstydził się mnie poprosić, zdał sie na "szwagra" i co? Sami wiecie co- cała Warszawa ma polewkę ;)

Opublikowano
Sami wiecie co- cała Warszawa ma polewkę

z tym sie zgodze ostatnio widzialem go na miescie jak stał na kresce ze Skoda i to dostał jeszcze :bicz:

Opublikowano

Brynia dla Ciebie to cena będzie śmiesznie wysoka :tongue4:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2007, 19:08 _________________________________________________A kto się zajmie paździochem oniaka jak on do mnie wpadnie?? Oj oj oj : :evil: :evil: :evil: moge po mojego drugiego szwagra zadzwonić, tego od Calibry :tongue4: :tongue4: ;):decayed::polew: :polew: :polew: on mu fure przewietrzy :polew:

Opublikowano

Brynia trzeba wcześniej samemu zasugerować jaki się chce prezent :D

Opublikowano

Brynia dla Ciebie to cena będzie śmiesznie wysoka :tongue4:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2007, 19:08 _________________________________________________A kto się zajmie paździochem oniaka jak on do mnie wpadnie?? Oj oj oj : :evil: :evil: :evil: moge po mojego drugiego szwagra zadzwonić, tego od Calibry :tongue4: :tongue4: ;):decayed::polew: :polew: :polew: on mu fure przewietrzy :polew:

Ja się mogę zaopiekować ponieważ narazie nie mam się czym poruszać ;( ;(

Zółwiu sto lat i szerokich dróg.

P.S

Też widziałem Pozia strzałę ale t strzała tylko z wyglądu.. no chyba że szwagier lubi patrolować ulice :polew: tzw. lans po mieście

Opublikowano

Setki latek dla kierowcy niebieskiego bolidu i tego wszystkiego na codzień co ma na zdjęciach z maila. ;)

Opublikowano

Moja bryka zostaje za laminowana potem idzie w formaline i plombowanie :D Na koniec wkładam 2 kluczyki w odbyt i lece do poźka ... hyhyhy

Żółw 1000 lat cycu :):drunk:

Opublikowano

no u mnie ci się wszystko wyluzuje - klimat morski przypominam :drunk::decayed:

Opublikowano
Na koniec wkładam 2 kluczyki w odbyt i lece do poźka

na lotnisku na bramce bedziesz piszczal poprosza cie za parawanik a tam juz taka duza wielka czarna pani wyciagnie ci je i wysle do nas :polew:

Opublikowano

buhahaha zębami :polew: :polew:

Opublikowano
Na koniec wkładam 2 kluczyki w odbyt i lece do poźka

na lotnisku na bramce bedziesz piszczal poprosza cie za parawanik a tam juz taka duza wielka czarna pani wyciagnie ci je i wysle do nas :polew:

taa...gorzej jak Duża czarna pani nie da rady wyciągnąć i zaprowadzi za drugi parawanik do jeszcze większego czarnego pana... ;(

Opublikowano

ale ze jak ze ten pan palki swojej moze uzyc do tej operacji :mysli: z czego co wiem to ono nie ma w samolocie miejsc stojacych :D

Opublikowano

zainwestuje w szyber :D

Opublikowano

Mam pytanko czy w Kaletce można płacić kartą za basen, napoje i inne usługi[ uciechy ] hotelowe..? :polew:

Opublikowano

to zalezy jak pan "Ł" szybko sie :drunk: i czy Brynia bedzie posiadala ten terminal płatniczy tylko zaraz przeciez wczoraj ustalilismy ze spi u nas w domku :decayed:

Opublikowano

Witam, Dziękuje raz jeszcze za spotkanie, miło było poznać niektórych użytkowników Audi :)

Mam nadzieje, że będzie okazja spotkać sie raz jeszcze ... może dołączycie ze mną do spotkania

z Evo i Subaru :)

Pozdrawiam :)

BTW, Nie wiedziałem że relatywnie dużo kobiet nawiedza takie spoty, przynajmniej zachowana jest równowaga sił :)

Opublikowano

Od kiedy on się taki romantyczny i wspaniałomyślny zrobił :shocked: prefumy zajefajne fakt, ale może sprężyny dorzuci do prezentu, wtedy będzie :th:

Łukasze po prostu są tacy romantyczni i kochani - do rany przyłóż :D

Lukas chyba się ze mną zgodzisz ??

Oczywiście Brynia składam najlepsze życzonka z okazji dzisiejszych imieninek ;)

Na spociku będzie buziak w policzek :tongue4:

Poza tym Oniak przekaż swojej A również najlepsze życzonka :)

P.S. Wczoraj nie podchodziłem do kompa więc Żółwik dołączam się do życzeń teraz - spóźnione ale składam ;)

Opublikowano

a no dzisiaj Anny wszystkim Annom Wszystkiego Najlepszego (musze do mamusi zadzwonic z zyczeniami dobrze ze przypomnieliscie :notworthy: )

miło było poznać niektórych użytkowników Audi

dziekujemy za przybycie i zapraszamy kolejny raz :hi:

może dołączycie ze mną do spotkania

z Evo i Subaru

ale mało kto za wami by nadążył :rolleyes: