Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponoć strasznie mięttttkie maszyny te tupolewy :naughty: :naughty: :naughty:

tez gdzies o tym czytałem :mysli:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam wrażenie że ktoś robi tu-polew :kox:

Opublikowano

mam wrażenie że ktoś robi tu-polew :kox:

eeeee , wydaje cie sie :wink4:

Opublikowano

chcialbym wasza mine zobaczyc jak przyjebal :polew:

Opublikowano

chcialbym wasza mine zobaczyc jak przyjebal :polew:

ja dopiero po minucie wyskoczyłem ale chłopacy mówili ze jak zajebał to stanął dęba , później wkleje pare fotek bo teraz psy oględziny robią i nie moge oblukać auta z bliska

Opublikowano

ale akcja była przed chwilą :polew: :polew: :polew: :polew:

kierowca podwykonawcy który odwozi od nas z budowy ziemie , po rozładunku nie opuścił kipra i jadąc wirażową zajebał kiprem w wiadukt ul.Poleczki :kox: :kox: :kox: :kox:

W aucie pękła rama , wygięła sie w banana , siłownik i przód kipra w harmonijke , kierowca złamany nos :decayed:

tak wygląda auto :

autoc.th.jpg

Totalbudowi robiłem leasingi hahaha a oni rozjebowują sprzęt :polew: :polew:

a w to zayebał :

wiadukt.th.jpg

Totalbudowi robiłem leasingi hahaha a oni rozjebowują sprzęt :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

jak S8 budowali na odcinku Wyszków - Radzymin kierownik Budimexu tak samo przyjebał w dopiero budowany wiadukt i naruszył konstrukcje :decayed:

Też chciałbym zobaczyć tego kierownika jak wysiadł z rozjebanym nochalem, jedziesz sobie na luzie i nagle jeb ryjem w kierownice :kox:

Opublikowano

kiedyś tak wjechałem z przyczepą do garażu .. w dokumentach było że przyczepa ma 2m ale miała 2,5 :shocked:

kolega z tyłu nie zapiął pasów i mało co nie zrobił mi szybra głową ... dobrze że trafił na profil :decayed:

Opublikowano

Mam pytanie czy ktos sie orintuje jakie sprezeny/amory zakladal suli do Esy??Bo on to na forum tylko w swieta zaglada :)

Opublikowano

ale akcja była przed chwilą :polew: :polew: :polew: :polew:

kierowca podwykonawcy który odwozi od nas z budowy ziemie , po rozładunku nie opuścił kipra i jadąc wirażową zajebał kiprem w wiadukt ul.Poleczki :kox: :kox: :kox: :kox:

W aucie pękła rama , wygięła sie w banana , siłownik i przód kipra w harmonijke , kierowca złamany nos :decayed:

tak wygląda auto :

autoc.th.jpg

a w to zayebał :

wiadukt.th.jpg

ładnie, wyklepie się na gorąco :polew: i pójdzie do ruskich

moskal jak wygląda sprawa ziemi którą wywozi się z budowy, czy jakbym chciał ze 2-3 ciężarówki na zniwelowanie terenu to czy za to płacę (legal czy np flaszka dla kierowcy)? nie chodzi mi o Twoją budowę tylko tak ogólnie bo będę potrzebował ziemi w okolicach Błonia

Opublikowano
  • Autor

Mam pytanie czy ktos sie orintuje jakie sprezeny/amory zakladal suli do Esy??Bo on to na forum tylko w swieta zaglada :)

chyba czerwone, ale ręki sobie nie dam uciąć :decayed:

zadzwoń do niego :cool1:

Opublikowano

Ja bym potrzebował do piaskownicy, tak ponad 100 ton .... :confused4:

Serio. Jakiegoś czystego.

Opublikowano

zadzwoń do niego :cool1

To jest plan :)
Opublikowano

moskal jak wygląda sprawa ziemi którą wywozi się z budowy, czy jakbym chciał ze 2-3 ciężarówki na zniwelowanie terenu to czy za to płacę (legal czy np flaszka dla kierowcy)? nie chodzi mi o Twoją budowę tylko tak ogólnie bo będę potrzebował ziemi w okolicach Błonia

załatw auto i podjeżdżaj , załadunek gratis :good: - tak to wygląda u mnie , nasze auta mają GPS-y i nie moge ich puścić nigdzie indziej niz poza budowe , w firmie sa 4 osoby które non stop monitoruja trasy aut więc lipa , ale jakbys miał "swoje" auto to zapraszam :wink4:

na innych budowach nie wiem , pewnie można sie dogadać

Opublikowano

(...) Ja powiem pani więcej, parę tygodni wcześniej uzyskaliśmy również informacje, chyba rozmawiałem z komendantem głównym policji, że również były jakieś plany, żebyśmy polecieli wszyscy: szefowie służb MSWiA, czyli komendant główny policji, straży granicznej, Państwowej Straży Pożarnej i BOR. I powiem szczerze, jak zaczęliśmy przygotowywać tę wizytę ja chciałem tam jechać, chciałem jechać za Jarka Florczaka, bo uważam, pomijając pracę, uważam, że każdy w Katyniu obywatel Rzeczypospolitej powinien być, tak jak w Oświęcimiu powinien być, tak i w Katyniu. (...)

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,page,4,title,Szef-BOR-wizyta-prezydenta-w-Katyniu-nie-byla-oficjalna-ochroniarzy-bylo-dwoch,wid,12220307,wiadomosc.html

Słabo?

Opublikowano

załatw auto i podjeżdżaj , załadunek gratis :good: - tak to wygląda u mnie , nasze auta mają GPS-y i nie moge ich puścić nigdzie indziej niz poza budowe , w firmie sa 4 osoby które non stop monitoruja trasy aut więc lipa , ale jakbys miał "swoje" auto to zapraszam :wink4:

na innych budowach nie wiem , pewnie można sie dogadać

pogadam na jakiejś bliższej budowie, jak się nie uda to się odezwę. Ale pewnie koszt wynajęcia ciężarówki na taką trasę (70-75km) będzie mało opłacalny

(...) Ja powiem pani więcej, parę tygodni wcześniej uzyskaliśmy również informacje, chyba rozmawiałem z komendantem głównym policji, że również były jakieś plany, żebyśmy polecieli wszyscy: szefowie służb MSWiA, czyli komendant główny policji, straży granicznej, Państwowej Straży Pożarnej i BOR. I powiem szczerze, jak zaczęliśmy przygotowywać tę wizytę ja chciałem tam jechać, chciałem jechać za Jarka Florczaka, bo uważam, pomijając pracę, uważam, że każdy w Katyniu obywatel Rzeczypospolitej powinien być, tak jak w Oświęcimiu powinien być, tak i w Katyniu. (...)

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,page,4,title,Szef-BOR-wizyta-prezydenta-w-Katyniu-nie-byla-oficjalna-ochroniarzy-bylo-dwoch,wid,12220307,wiadomosc.html

Słabo?

teraz to każdy gada że miał lecieć. Ja jedynie żałuje, że nie poleciał Jarek bo by był teraz niezły cyrk w pis-ie

Opublikowano

Ale pewnie koszt wynajęcia ciężarówki na taką trasę (70-75km) będzie mało opłacalny

na taka trase nawet nie próbuj , ceny miażdżą :thumbdown:

Ja jedynie żałuje, że nie poleciał Jarek

+Kurski :good:

Opublikowano

+Kurski :good:

Tjjaa, już wylizła gnida spod kamienia .... Wczoraj/przedwczoraj słyszałem go w jakimś radio. Nie znoszę typa :sick3:

Jacek "Dobrze Się Jechało" Kurski :kwasny:

Opublikowano

m@riucha

zagadaj z enduroboy z AKP on wozi takie materiały po wawie i okolicach :wink4:

Opublikowano

ja też wożę takie rzeczy więc jak jesteś zainteresowany, to daj znać na priv. Firma na Białołęce.