Opublikowano 27 Października 201015 l slina Ragg wysłałeś klamoty ? No coś Ty..Dawid mówił, że na luzie w grudniu wysyłka to nie biegłem na pocztę moze nie wysyłaj wcale , ja bede leciał na Lubelszczyzne po 15-stym to odbiore osobiście , szkoda hajsu , zawsze mozna bro łyknąć
Opublikowano 27 Października 201015 l Autor moze nie wysyłaj wcale , ja bede leciał na Lubelszczyzne po 15-stym to odbiore osobiście , szkoda hajsu , zawsze mozna bro łyknąć przecie on wybywa z kraju po świętach...
Opublikowano 27 Października 201015 l moze nie wysyłaj wcale , ja bede leciał na Lubelszczyzne po 15-stym to odbiore osobiście , szkoda hajsu , zawsze mozna bro łyknąć przecie on wybywa z kraju po świętach... poczekam aż wróci najwyżej , mi sie nie pali bo nie mam hajsu zeby mu zapłacić
Opublikowano 27 Października 201015 l Witam Panowie duzo jest zachodu zeby do A6 C6 zamontowac tuner tv? dalby ktos rade zrobic to na spocie, dodatkowo przydalaby mi sie zmiana softu w mmi i plyta do navi. Chyba trzeba bedzie podjechac na spocik i pozbierac troche rad co tu mozna bylo by pozmieniac w mojej A4 bo juz mi sie nudzi przez 3 lata nic nie zmienilem...
Opublikowano 27 Października 201015 l Witam Panowie duzo jest zachodu zeby do A6 C6 zamontowac tuner tv? dalby ktos rade zrobic to na spocie, dodatkowo przydalaby mi sie zmiana softu w mmi i plyta do navi. watpie zeby komus sie chcialo robic to na spocie...
Opublikowano 27 Października 201015 l Witam Panowie duzo jest zachodu zeby do A6 C6 zamontowac tuner tv? dalby ktos rade zrobic to na spocie, dodatkowo przydalaby mi sie zmiana softu w mmi i plyta do navi. watpie zeby komus sie chcialo robic to na spocie... ok ale powiedz co musze kupic bo nie jestem w tym temacie ogarniety, tylko tuner? jesli tak to ile by kosztowal mnie taka impreza, w takim razie troche czasu trzeba na to poswiecic ale sporej ingerencji w aucie nie bedzie przeciez to tylko tv
Opublikowano 27 Października 201015 l dzieki przynajmniej wiem ze niebedzie chetnego zeby sie tego podjac, a co do A4 mysle ze zaczne od moda na 190-200 ps, kuszaca propozycja za 900 stowek
Opublikowano 27 Października 201015 l pewnie w C5 ktos by ogarnal... a C6 to nikt u nas z "domowych rezaczy" nie ruszal.
Opublikowano 27 Października 201015 l slina Ragg wysłałeś klamoty ? No coś Ty..Dawid mówił, że na luzie w grudniu wysyłka to nie biegłem na pocztę moze nie wysyłaj wcale , ja bede leciał na Lubelszczyzne po 15-stym to odbiore osobiście , szkoda hajsu , zawsze mozna bro łyknąć Ot jest myśl Musti chyba przecierpi bardziej bez podłokciownika niż Moskal bez wszystkiego
Opublikowano 27 Października 201015 l Hej ludziska! Potrzebuje info o tanim noclegu w Wawie - Wawer. Pomożecie ktoś?
Opublikowano 27 Października 201015 l Hej ludziska! Potrzebuje info o tanim noclegu w Wawie - Wawer. Pomożecie ktoś? Nie znam nikogo stamtąd.. http://www.wawer.warszawa.pl/nowa/index.php?Itemid=352&id=264&option=com_content&task=view
Opublikowano 27 Października 201015 l Wpisać w google Warszawa Wawer nocleg to i ja potrafię... Ale dzięki.
Opublikowano 27 Października 201015 l dobrze, ze nie masz tej ETKI. caly czas przegladalbys te numery pompek :polew: [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 23:26_________________________________________________ pół roku chyba mineło Pixi tak czy owak robotę fajnie Ci zrobili, zrób strojenie i czekam aż mnie przewieziesz. pół roku chyba mineło prawie rok :kox: :kox: , jechałem wtedy na cargo z nim przed samymi świetami Bożego Narodzenia jak dzwoniliśmy do ciebie :polew: :polew: [br] O ja pie*dole , to ja już tyle wytrzymuję z Wami
Opublikowano 27 Października 201015 l W miejscu spota jest Filipek ze swoim warsztatem car audio, myśle ze tuner w A6 ogarnie z pacem w dupsku Fajny nocleg w wawrze jest w centrum zdrowia dziecka , ceny normalne i w pyte samotnych mamusiek Obok hotelik pielęgniarek zwany potocznie tartakiem mieszkałem tam 2 lata , polecam
Opublikowano 28 Października 201015 l yo cyce nie chciałbym nikogo wk***iać ale A6 3,0 Q http://otomoto.pl/audi-a6-3-0tdi-quattro-skora-navi-C13988501.html