Opublikowano 6 Sierpnia 200620 l hamuj bajere Murzyn jakby co to Dziki z warszawy rezaja tak psyche ze pozniej nikt Cie nie pozna oni sami sie nie poznali na filmie normalnie drugie ja no i te ich "Kocie ruchy"
Opublikowano 6 Sierpnia 200620 l Pytanko do ludzi ktorzy widzieli sie z Hugo. Co mial dlubniete procz softu? Juz sie dowiedzialem z AKP, ale gosciu mial serie!!!!!!!!!!! gratulacje!!!
Opublikowano 6 Sierpnia 200620 l Pytanko do ludzi ktorzy widzieli sie z Hugo. Co mial dlubniete procz softu? Koła zdjęte i teraz wygląda jak z fabryki.Oprócz softu nic nie ma.Zmierzymy jeszcze temp. w dolocie i jak będzie za duża to na wiosne wsadzi się FMIC i chyba wydech zrobie
Opublikowano 6 Sierpnia 200620 l Hugo sprzedaj swojego i kupuj ten co dałem linka :mrgreen: bo słyszałem od Speców że Twój już ostro dymi
Opublikowano 6 Sierpnia 200620 l słyszałem od Speców że Twój już ostro dymi Przecież do diesel to ma dymek w serii
Opublikowano 6 Sierpnia 200620 l Nie no Hugo to teraz chiba łeb urywa z kablami, co? Róznica jest znaczna Tylko quattro mi brakuje bo za często trace trakcje i na oponki nie wyrobie
Opublikowano 6 Sierpnia 200620 l Nie no Hugo to teraz chiba łeb urywa z kablami, co? Róznica jest znaczna Tylko quattro mi brakuje bo za często trace trakcje i na oponki nie wyrobie poprostu trzeba sie nauczyc jezdzic z takim momentem .... ;-)
Opublikowano 6 Sierpnia 200620 l adamooo napisał/a:słyszałem od Speców że Twój już ostro dymi Przecież do diesel to ma dymek w serii Huga dymienie to jeszcze pikuś przy tym mondeo po programie to tak obkopcił leonka mario ze kolor zmienil z jednej strony
Opublikowano 7 Sierpnia 200620 l adamooo napisał/a:słyszałem od Speców że Twój już ostro dymi Przecież do diesel to ma dymek w serii Huga dymienie to jeszcze pikuś przy tym mondeo po programie to tak obkopcił leonka mario ze kolor zmienil z jednej strony Jak uważacie , że mój bardzo dymi to zobaczcie Skode Octavie.Według tego zdjecia i filmu , u mnie leci górskie powietrze , jak to mówi CTV Filmik :arrow: http://forum.tdi-tuning.pl/files/mt_dd/Purchawa.avi
Opublikowano 7 Sierpnia 200620 l Dobrze ze ta oktavia nie chamowala sie w sobote jak bylismy bo by bylo kilku Murzynków na forum a nie tylko jeden
Opublikowano 7 Sierpnia 200620 l Jakis czas temu bedac u Marka bylem swiadkiem podobnego dymienia tyle ze Ibizy 1.9TDI. Marke mowil ze to lekki soft i nie powinna dymic :mrgreen: . Stacji paliw nie bylo widac. [ Dodano: 2006-08-07, 17:51 ] adamooo napisał/a:słyszałem od Speców że Twój już ostro dymi Przecież do diesel to ma dymek w serii Huga dymienie to jeszcze pikuś przy tym mondeo po programie to tak obkopcił leonka mario ze kolor zmienil z jednej strony Jak uważacie , że mój bardzo dymi to zobaczcie Skode Octavie.Według tego zdjecia i filmu , u mnie leci górskie powietrze , jak to mówi CTV Filmik :arrow: http://forum.tdi-tuning.pl/files/mt_dd/Purchawa.avi Obrazek Coś to filmidło mi nie bangla
Opublikowano 8 Sierpnia 200620 l Chcialbym przypomniec ze dzisiaj o 19 spotkanie na torwarku beda gifty :mrgreen: Moze jakiś NOWY klubowicz sie pojawi :roll:
Opublikowano 8 Sierpnia 200620 l Chcialbym przypomniec ze dzisiaj o 19 spotkanie na torwarku beda gifty :mrgreen: Koszulki :?:
Opublikowano 8 Sierpnia 200620 l Dobrze ono w nagrode ty tez dostaniesz bo jakby nie patrzec to odgrywasz główna rolę na pomoscie :mrgreen: