Andrew Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Dzieki wielkie za miłe przyjecie,spot był bardzo fajny,cieszę sie ze mogłem was poznać,pozdro Andrew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 jak narazie to tylko dwoch znasz Echm... Echm... Sławek nie łam się akurat trafiłeś na leszczyków w materii Nooo... Poź, można by Sławka tego i owego nauczyć. On w górach już był, Ty masz pewne umiejętności we wspinaczce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 jak narazie to tylko dwoch znasz Echm... Echm... Sławek nie łam się akurat trafiłeś na leszczyków w materii Nooo... Poź, można by Sławka tego i owego nauczyć. On w górach już był, Ty masz pewne umiejętności we wspinaczce ... na same szczyty Wiciu, same szczyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Panowie ile m/w jest m/km z Domaniewskiej na Połczyńską? Daleko od siebie są te ulice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Kawałek jest, ale dojazd w miarę prosty (głównymi ulicami - 11/12km). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 http://roztocki.republika.pl/ o ja pierd.......... co to jest ? Ostatni mohikanin IV RP ?????? :D ps. szkoda mi jego kota [br]Dopisany: 09 Styczeń 2008, 07:56 _________________________________________________ Dzieki wielkie za miłe przyjecie,spot był bardzo fajny,cieszę sie ze mogłem was poznać,pozdro Andrew. wpadaj częściej .. za tydzień niech ktoś "koze" przywiezie albo podpale ten śmietnik - zimno jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 jak narazie to tylko dwoch znasz Echm... Echm... Wiciu zapomnialam...trzech... .....kurde wylecial mi z glowy spot w Tanowie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Panowie ile m/w jest m/km z Domaniewskiej na Połczyńską? Daleko od siebie są te ulice? http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geocode=&time=&date=&ttype=&saddr=warsaw,+domaniewska&daddr=warsaw,+polczynska&sll=37.0625,-95.677068&sspn=24.704189,58.710937&ie=UTF8&z=13&om=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ja wczoraj miałem urodziny i nie dałem rady prowadzić auta zeby przyjechac na spocik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Panowie ile m/w jest m/km z Domaniewskiej na Połczyńską? Daleko od siebie są te ulice? http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geocode=&time=&date=&ttype=&saddr=warsaw,+domaniewska&daddr=warsaw,+polczynska&sll=37.0625,-95.677068&sspn=24.704189,58.710937&ie=UTF8&z=13&om=1 Flyer po poście z Gracjanem boję się otwierać Twoje linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Panowie ile m/w jest m/km z Domaniewskiej na Połczyńską? Daleko od siebie są te ulice? http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geocode=&time=&date=&ttype=&saddr=warsaw,+domaniewska&daddr=warsaw,+polczynska&sll=37.0625,-95.677068&sspn=24.704189,58.710937&ie=UTF8&z=13&om=1 Flyer po poście z Gracjanem boję się otwierać Twoje linki święta prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ja nie wiem co Wy chcecie od tego Gracjana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Gracjan dobry chłopak, :th: amator fotografii i naturyzmu, trzeba będzie go zaprosić na spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ja nie wiem co Wy chcecie od tego Gracjana... tylko tyle żeby sie trzymał z daleka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Za tydzien w weekend bedziesz przeciez w Wawie...... No racja, bede za tydzien w weekend a słyszałem o Sławku wiele dobrego Mocną ma głowe podobno Sławek nie łam się akurat trafiłeś na leszczyków w materii hehe wiem do czego pijesz Poziu To o czym slyszales to byl "wypadek przy pracy" no ale trzeba tez przyznac ze Łukasz i Oniak okazali sie niezłymi zawodnikami w jak narazie to tylko dwoch znasz Echm... Echm... oj Angel Angel, o Tarnowie Ci sie zapomniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Gracjan dobry chłopak, :th: amator fotografii i naturyzmu, trzeba będzie go zaprosić na spota. a co chcesz żeby Gracjan zrobił Ci sesje.... fuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Gracjan dobry chłopak, :th: amator fotografii i naturyzmu, trzeba będzie go zaprosić na spota. Noooo... Niech nie zapomni przyjechać z gołym tyłkiem. Bo przy temperaturze w Forcie Wola niczym innym nie błyśnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Bo przy temperaturze w Forcie Wola niczym innym nie błyśnie ... jak to nie....jajami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 z nowym rokiem zapodalem sobie nowe Taxi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Cudo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi