Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Siema chłopaki :hi:

Zamierzam jechać w poniedziałek lub wtorek po Opla Astrę II z 2003r dla kolegi bo jest nią zainteresowany, auto znajduje się w Komorowie na ul Prusa.

Macie sprawdzony serwis żeby tam można było podjechać i sprawdzić auto bo nie chce jechać do serwisu od tego gościa z komisu bo może być to jego znajomy itd itp..

Opel Kwietniak w Ożarowie. Chyba najlepszy serwis Opla w Polsce. Miałem kiedyś Vectre i ogarniałem u nich bez zastrzeżeń.

http://www.kwietniak-opel.pl/

Z Komorowa 20 minut drogi.

No właśnie Malik bo dzwoniłem dzisiaj do gościa z tego komisu i nie da rady podjechać do tego serwisu co Poziek zaproponował bo sam pracuje a podobno 1,5h z Komorowa się tam jedzie (jak patrzyłem to 20km ale pewnie kory macie nie mniejsze jak u nas w Krk) dlatego nie może zostawić komisu na taki czas.

Zaraz obczaję gdzie dokładnie jest to miejsce co podałeś.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja :) bede jak ty bedziesz :):kox: :kox: :kox:

Ja będę :kox::good:

Mam odbiór foteli to i na spota zawitam :naughty:

Piotruś ... czym przyjedziesz ? Bo posłuchał bym tych Twoich DLS :)

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 16:06_________________________________________________ja :) bede jak ty bedziesz :):kox: :kox: :kox:

ja tez

Opublikowano
  • Autor

:hi:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 16:06_________________________________________________ja :) bede jak ty bedziesz :):kox: :kox: :kox:

ja tez

to jak Wy będziecie, to i ja się pojawię :)

Opublikowano

ja tez

:good:

Kuamca.. Ty to chcesz tylko po lampę przyjechać :decayed::naughty::kox:

Masz jakieś kupony Zią ? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

:przebiegly:

mam tylko kupon na tańszy płyn do spryskiwaczy z shella...

Opublikowano

ja tez

:good:

No to i Ja zawitam.

Może dam Raggowusowi drugą ramkę do malowania, bo podobno opierdala plakatówkami tak, że nic nie odłazi, nawet po gradobiciu :kox: :kox:

Rajmund, może byś wziął ze sobą jakiś Pikowany-Kit bym sobie obczaił te B.M.Customowe towary :naughty: :naughty:

Opublikowano

żadnych karteczek na burdel kinga ? ;(

Noo to ja nie wiem czy nie zapomną tej lampy :decayed:

No to i Ja zawitam.

Może dam Raggowusowi drugą ramkę do malowania, bo podobno opierdala plakatówkami tak, że nic nie odłazi, nawet po gradobiciu :kox: :kox:

Rajmund, może byś wziął ze sobą jakiś Pikowany-Kit bym sobie obczaił te B.M.Customowe towary :naughty

Dawaj ta ramkę bo niedługo będę uskuteczniał malowanie to i Twoje bym opierdolił w pakiecie :wink4: Oczywiście będziesz musiał mnie upic na to konto :decayed:

To ja Ci musze towary z domu wozić jak 1/3 hondziarzy w Wawce śmiga na Naszych kierach skóranych ? :decayed:

Chcesz próbki skór rozumiem ? :)

Opublikowano

to moze i ja sie zjawie jak raggamaniec przyjedzie :mysli:

Opublikowano

Nosfer wsadz se reke w gacie i pomacaj. raggusia skory sa takie jak twoj naplet :naughty:

Opublikowano

Przyjedź tą swoją padlinę to przewieziesz moją skromną personę na pełnej piździe :kox:

Nosfer wsadz se reke w gacie i pomacaj. raggusia skory sa takie jak twoj naplet :naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew: :decayed: :decayed:

Moje skóry są miękkie i delikatne..a nie jakieś poanalne przeciery :lol1:

Opublikowano

Kto będzie na spocie we wtorek ? :cool1:

no jak przyjedziesz to sie zjawie :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Rajmund, może byś wziął ze sobą jakiś Pikowany-Kit bym sobie obczaił te B.M.Customowe towary :naughty: :naughty:

ja mam wszycho pikowane to se oblukasz :wink4:

biere w ciemno :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Przyjedź tą swoją padlinę to przewieziesz moją skromną personę na pełnej piździe :kox:

ale ona nie jezdzi :gwizdanie: przynajmniej narazie :naughty:

Opublikowano

no jak przyjedziesz to sie zjawie :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Świetnie.. Tobie też pozwolę przewieźć moją skromną osobę na pełnym koxie :decayed::kox:

Ta... ja lubię być wożony seriami :decayed: porównam poziom spięcia zwieraczy między Twoją S a Mosqualita :naughty: :naughty:

Opublikowano

kórwa , nie chce mi sie teraz kasować tego co napisałem w miedzyczasie :tongue4:

Ragga , jesli Twoja szlachetna dupinka jest w stanie zniżyc sie do poziomu Recaro to jestem w stanie udostepnic ci moja padaczke do pogonienia po mieście :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 17:57_________________________________________________

Ta... ja lubię być wożony seriami

Taaa , jeszcze cie bede kórwa woził , se wsiądziesz i sie przejedziesz :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Skoro są takie same.. :mysli:

W taki razie Ragga, upierdol mi szalik z takiej skóry - dam Poźkowi, będzie miał codzienną przyjemność poczuć Nosferski naplet na twarzy w chłodne dni :polew: :polew:

Opublikowano

Ragga[/b][/color] , jesli Twoja szlachetna dupinka jest w stanie zniżyc sie do poziomu Recaro to jestem w stanie udostepnic ci moja padaczke do pogonienia po mieście :naughty

Taaa , jeszcze cie bede kórwa woził , se wsiądziesz i sie przejedziesz :kox: :kox: :kox: :kox:

Ej..ja Recaro nigdy nie pogardzę.. :naughty: :naughty: Nawet tymi brzydkimi czarnymi, które ma Bubiszon :tongue4::naughty::decayed:

W taki razie Ragga, upierdol mi szalik z takiej skóry - dam Poźkowi, będzie miał codzienną przyjemność poczuć Nosferski naplet na twarzy w chłodne dni :polew: :polew:

buahahhhahha :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Życzysz sobie zapach portu czy kurta rybackiego ? :naughty::D

Opublikowano

Nawet tymi brzydkimi czarnymi, które ma Bubiszon :tongue4::naughty::decayed:

pełne skóry to powinni montować w autach do 100KM bo w szybszych przy hamowaniu dópa wpada pod kierownice :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Alcantara ieknie trzyma poślady w cuglach :tongue4:

Opublikowano

Nawet tymi brzydkimi czarnymi, które ma Bubiszon :tongue4::naughty::decayed:

pełne skóry to powinni montować w autach do 100KM bo w szybszych przy hamowaniu dópa wpada pod kierownice :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Alcantara ieknie trzyma poślady w cuglach :tongue4:

Rikardo podobno szybko nie jeździ także ryzyko, że wpadnie między pedały jest znikoma..no chyba, że wpadnie do Utopii :D

Alcantara jest bardzo fajnym materiałem tylko szkoda, że jest super hiper korwa go mac droga :chytry::wallbash:

..ale i tak chyba se zapierdole na fotel jak sprawię nowe afto :cool1::kox:

Opublikowano

Rikardo podobno szybko nie jeździ

własnie nie wiadomo o co mu esa :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: