Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze koncowki drążków do zrobienia ale to pod blokiem sobie ogarne :kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeszcze koncowki drążków do zrobienia ale to pod blokiem sobie ogarne :kox:

czy pod szpitalem w grodzisku :naughty:

Opublikowano

musze tutaj dojechac najpierw :gwizdanie:

Opublikowano

Czym różni sie zawieszenie 1BE od 1BV bo według kodów z forum audi jest podobnie "Pakiet zawiesz. komfortowe podwozie-"

Opublikowano

Czym różni sie zawieszenie 1BE od 1BV bo według kodów z forum audi jest podobnie "Pakiet zawiesz. komfortowe podwozie-"

:shocked::blink::shocked: Jednak miałem co do Ciebie dobre przeczucie, żeś rodzynek :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:shocked::blink::shocked: Jednak miałem co do Ciebie dobre przeczucie, żeś rodzynek :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

poziomka :gwizdanie: :gwizdanie: nie chcesz to nie odpowiadaj twoj komentarz jest zbedny, a dla twojego usmiechu moge ci powiedziec ze dzisiaj A4 BDG sie popsulo z lewego przedniego kola ucieklo powietrze :polew: juz jest banan na twarzy?? :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
popsulo z lewego przedniego kola ucieklo powietrze

No to ładnie , w BKN w życiu by ci nie zeszło :polew:

Ale co to ? Gadaliśmy wszystko fajnie grzecznie , a teraz widzę że ty masz ośkę ? I tak jak pisałeś wybrałeś 2.5 TDI oske zamiast 3.0 TDI Q ? Ja pier***e no fenomen , czym ty sie kierowałes ? o czym myślałeś ? co sie stało z twoim mózgiem ? sprzedawca chyba podprogowo cie zmanipulował , bo nie wierze że są zdrowe osobniki które tak myślą :polew:

Opublikowano

teraz widzisz? a wszesniej nie widziales? moze jednak cos z twoja glowa jest nie tak :kox: i o ile mi wiadomo to mózg to chyba pisze sie przez Ó, a tym autem jezdze ja nie ty wiec.... :cool1:

Opublikowano

Iphone zmienia sobie wyrazy jak chce .

Opublikowano

Deaktywowałem sobie konto na fejsbuku :radocha:

Super, że nas o tym poinformowałeś. Dzwonili już z Naszej Klasy z podziękowaniami ? :evil:

Opublikowano

ESA DO ODEBRANIA :radocha::buhaha:

ja odebrałem przedwczoraj , okazało sie ze nie jest j**nięty przewód do wysprzeglika a silownik skrzyni. wymienili siłownik + heble bo miałem koniec z przodu skasowali 700pln + 270pln przewód który kupiłem w sumie niepotrzebnie ale i tak kiedys musiałbym go wymienić bo tam zrobiona była wczesniej prowizorka :decayed:

Opublikowano

wymiana łozyska + wymiana przegubu + wymiana 2x osłon przegubów wewn + wymiana czujnika temp + wymiana sworznia w wahaczu + nowe sruby + sprawdzenie sond + tankowanie bo przyjechałem z pustym bakiem 800zl z czesciami :decayed:

Opublikowano

wymiana sworznia w wahaczu

:mysli: że co?

Opublikowano

wymiana sworznia w wahaczu

:mysli: że co?

w tylnym kole tam gdzie jest sruba do ustawiania zbieznosci

Opublikowano

no i stało sie coś dziwnego , odkad kupiłem ese świecil zie wieeeelki czerwony wykrzyknik na fisie , własciciel twierdzil ze pompa abs-u zj***na , kupiłem pompe - nie pomogło , podpiałem vaga - j**niety sensor w przednim lewym kole. po wymianie hebli nic sie nie swieci , wyswietla normalnie spalanie :decayed:

Opublikowano

doprawdy dziwne jak auto dziala :polew:

Opublikowano

ciesze sie Waszym szczesciem dziewczyny :kox:

Opublikowano

ciesze sie Waszym szczesciem dziewczyny :kox:

:jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:

Opublikowano

To o Was :decayed:

moj sasiad w tym gra. szkoda ze sie nie pochwalil tez bym pogral :P

Opublikowano

Siema chłopaki :hi:

Zamierzam jechać w poniedziałek lub wtorek po Opla Astrę II z 2003r dla kolegi bo jest nią zainteresowany, auto znajduje się w Komorowie na ul Prusa.

Macie sprawdzony serwis żeby tam można było podjechać i sprawdzić auto bo nie chce jechać do serwisu od tego gościa z komisu bo może być to jego znajomy itd itp..

Opel Kwietniak w Ożarowie. Chyba najlepszy serwis Opla w Polsce. Miałem kiedyś Vectre i ogarniałem u nich bez zastrzeżeń.

http://www.kwietniak-opel.pl/

Z Komorowa 20 minut drogi.