Kamyk Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 osz ku***a. nerwusek niezly furjat :kox: :gwizdanie: no wariat zdrowy ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 ale ja takich widuje u nas na ulicy, zeby bylo smieszniej moge wam opiedziec swoja historyjke... zatem zjezdzam z ronda sa dwa pasy jade praw, lewy ma dlugosc 20m i sie zweza, jest korek wszyscy stoja na prawym pasie mniej wiecej jestem juz na wysokosci zebry gdzie konczy sie lewy pas nagle widze jakos malolate z 3 kolegami w ibizie spycha mnie na chama w parawo bez kierunko totalnie nic ja oczywiscie nie ustepuje bo chamstwo trzeba tepic jej kolega otwiera szybe wyciaga pistolet od asg i mi wymac**je im kolo szyby, tak sie smialem ze musialem zareagowac otworzylem szybke i powiedzialem do niego zeby schowal sobie ta pukawke na kulki bo jeszcze za chwile krzywda sie stanie oczywiscie moja kobieta mowi uspokuj sie, a ten malolat dalej cos nawija ze mnie odjebie itd. nie moglem juz wytrzymac otworzylem schowek pokazalem mu swoja osemke i w tym momecie malolacik zbladl malo co sie nie zesral widzialem to w jego oczach dali po hamulcach i tak zostali na pasie w przeciwna storne, do tej pory zwracam uwage na czerwona ibize II WFG... jakos nie moge jej spotkac :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 ale ja takich widuje u nas na ulicy, zeby bylo smieszniej moge wam opiedziec swoja historyjke... zatem zjezdzam z ronda sa dwa pasy jade praw, lewy ma dlugosc 20m i sie zweza, jest korek wszyscy stoja na prawym pasie mniej wiecej jestem juz na wysokosci zebry gdzie konczy sie lewy pas nagle widze jakos malolate z 3 kolegami w ibizie spycha mnie na chama w parawo bez kierunko totalnie nic ja oczywiscie nie ustepuje bo chamstwo trzeba tepic jej kolega otwiera szybe wyciaga pistolet od asg i mi wymac**je im kolo szyby, tak sie smialem ze musialem zareagowac otworzylem szybke i powiedzialem do niego zeby schowal sobie ta pukawke na kulki bo jeszcze za chwile krzywda sie stanie oczywiscie moja kobieta mowi uspokuj sie, a ten malolat dalej cos nawija ze mnie odjebie itd. nie moglem juz wytrzymac otworzylem schowek pokazalem mu swoja osemke i w tym momecie malolacik zbladl malo co sie nie zesral widzialem to w jego oczach dali po hamulcach i tak zostali na pasie w przeciwna storne, do tej pory zwracam uwage na czerwona ibize II WFG... jakos nie moge jej spotkac :polew: :polew: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 :polew: ja tez sie z tego smieje do tej pory ale juz malo brakowala a wgniotla by mi moja A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 pokazalem mu swoja osemke od zawsze mówię że zęby mądrości robią wrażenie na każdym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 pokazalem mu swoja osemke od zawsze mówię że zęby mądrości robią wrażenie na każdym :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 pokazalem mu swoja osemke od zawsze mówię że zęby mądrości robią wrażenie na każdym :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 heresR32 ta ósemka to z roboty i to nie daj boże z tej o której myślę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 heresR32 ta ósemka to z roboty i to nie daj boże z tej o której myślę? To przecież nasadowy klucz. Pomachał i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 heresR32 ta ósemka to z roboty i to nie daj boże z tej o której myślę? To przecież nasadowy klucz. Pomachał i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 pokazalem mu swoja osemke od zawsze mówię że zęby mądrości robią wrażenie na każdym a jak ziewnalem smrodkiem z psujacego zeba i odrazu zamknal szybe [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 19:09_________________________________________________ heresR32 ta ósemka to z roboty i to nie daj boże z tej o której myślę? prywatna, nie boj sie mandatow nie wypisuje po za tym wydaje mi sie ze nie moga nosic do domu tylko zostawiaja po sluzbie w depozycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 zalezy jakie sluzby :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 pokazalem mu swoja osemke od zawsze mówię że zęby mądrości robią wrażenie na każdym a jak ziewnalem smrodkiem z psujacego zeba i odrazu zamknal szybe [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 19:09_________________________________________________ heresR32 ta ósemka to z roboty i to nie daj boże z tej o której myślę? prywatna, nie boj sie mandatow nie wypisuje po za tym wydaje mi sie ze nie moga nosic do domu tylko zostawiaja po sluzbie w depozycie mandatów się nie obawiałem, poprostu pomyślałem że będę musiał przestać Cię lubić nim Cię poznałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 zalezy jakie sluzby :gwizdanie: nie no oczywisice ale mowimy o kraweznikach [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 21:06_________________________________________________ pokazalem mu swoja osemke od zawsze mówię że zęby mądrości robią wrażenie na każdym a jak ziewnalem smrodkiem z psujacego zeba i odrazu zamknal szybe [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 19:09_________________________________________________ heresR32 ta ósemka to z roboty i to nie daj boże z tej o której myślę? prywatna, nie boj sie mandatow nie wypisuje po za tym wydaje mi sie ze nie moga nosic do domu tylko zostawiaja po sluzbie w depozycie mandatów się nie obawiałem, poprostu pomyślałem że będę musiał przestać Cię lubić nim Cię poznałem hehe ja tez ich nie lubie ale nie moge powiedziec ze wszystkich niektorzy sa normalni chyba ze tylko dla mnie, pewnie dla innych sa h.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 HeresR32 tak na szybko jeszcze raz ... czym ty sie zajmujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 a czy to ma jakies znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 ale ja takich widuje u nas na ulicy, zeby bylo smieszniej moge wam opiedziec swoja historyjke... zatem zjezdzam z ronda sa dwa pasy jade praw, lewy ma dlugosc 20m i sie zweza, jest korek wszyscy stoja na prawym pasie mniej wiecej jestem juz na wysokosci zebry gdzie konczy sie lewy pas nagle widze jakos malolate z 3 kolegami w ibizie spycha mnie na chama w parawo bez kierunko totalnie nic ja oczywiscie nie ustepuje bo chamstwo trzeba tepic jej kolega otwiera szybe wyciaga pistolet od asg i mi wymac**je im kolo szyby, tak sie smialem ze musialem zareagowac otworzylem szybke i powiedzialem do niego zeby schowal sobie ta pukawke na kulki bo jeszcze za chwile krzywda sie stanie oczywiscie moja kobieta mowi uspokuj sie, a ten malolat dalej cos nawija ze mnie odjebie itd. nie moglem juz wytrzymac otworzylem schowek pokazalem mu swoja osemke i w tym momecie malolacik zbladl malo co sie nie zesral widzialem to w jego oczach dali po hamulcach i tak zostali na pasie w przeciwna storne, do tej pory zwracam uwage na czerwona ibize II WFG... jakos nie moge jej spotkac :polew: genialne :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Norbiak umarłem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 a czy to ma jakies znaczenie? czysta zlosliwa ciekawosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi