Opublikowano 25 Stycznia 200818 l Widzę, że nikt inny sie nie łapie, więc Poź o której się widzimy w Bierhalle na ?
Opublikowano 25 Stycznia 200818 l Widzę, że nikt inny sie nie łapie, więc Poź o której się widzimy w Bierhalle na ? w sumie ja mógłbym się załapać ale już mi się trafiło i nie mogę auta prowadzić a nie mam kierowcy
Opublikowano 25 Stycznia 200818 l siemanko pozdrowienia z Krynicy - jak ktoś chce pośmigać na nartach to polecam - wlaśnie wróciłem ze stoku - warunki na 5+
Opublikowano 25 Stycznia 200818 l ja dzisiaj becze w pracy bo mi plan kont spier d olił.... W końcu pracujesz, a nie ciągłe opier...
Opublikowano 25 Stycznia 200818 l ja dzisiaj becze w pracy bo mi plan kont spier d olił.... No to szkoda może innym razem.
Opublikowano 26 Stycznia 200818 l widze ze wszystkie odpowiedzi normalnie tylko o zlociku i spociku :> kto bedzie tak uprzejmy i przywiezie VAG`a na spot we wtorek i czy wogole ktos bedzie, zebym sam nie stal :] pozdro
Opublikowano 26 Stycznia 200818 l kto bedzie tak uprzejmy i przywiezie VAG`a na spot we wtorek i czy wogole ktos bedzie, zebym sam nie stal :] Widzę, że się żarty Ciebie trzymają. U nas miałoby kogoś nie być ??? Dobre sobie
Opublikowano 26 Stycznia 200818 l Widzę, że się żarty Ciebie trzymają. U nas miałoby kogoś nie być ??? Dobre sobie Łukasz . Wymieniłem oliwe w sa samochodzie , dałbyś rade mi wykasować "service oil"? Bo mi zacznie mrygać za niedługo
Opublikowano 26 Stycznia 200818 l Widzę, że się żarty Ciebie trzymają. U nas miałoby kogoś nie być ??? Dobre sobie Łukasz . Wymieniłem oliwe w sa samochodzie , dałbyś rade mi wykasować "service oil"? Bo mi zacznie mrygać za niedługo możesz to zrobić guziczkami sobie sam
Opublikowano 26 Stycznia 200818 l możesz to zrobić guziczkami sobie sam wiem , ale gdzies mi wessało ten obrazek z tym manualnym kasowaniem Chyba nebęde sobie Vagine Tylko czy skumam.. :gwizdanie:
Opublikowano 26 Stycznia 200818 l możesz to zrobić guziczkami sobie sam wiem , ale gdzies mi wessało ten obrazek z tym manualnym kasowaniem Chyba nebęde sobie Vagine Tylko czy skumam.. :gwizdanie: skumasz
Opublikowano 26 Stycznia 200818 l Widzisz LukaszkuR na forum jesteś niezatąpiony- Ty nasz specjalisto od VAG-a jedyny Już nie przesadzaj, nie przesadzaj ... skoro tak miło piszesz to pewnie coś potrzebujesz ... A tak na marginwsie, to w poniedziałek jestem W Wa-wie obok Twojej pracy, jakbyś znalazl kikla minut..... To już wiemy skąd się wzięło takie MIŁE poprzednie zdanie W poniedziałek może być problem z VAGiem, bo nie wiem czy będę miał czas - w pracy muszę coś szybko zrobić, a potem muszę się urwać żeby prywatę załatwić - całe szczęście, że tym razem to same przyjemne rzeczy Ale ewentualnie zobaczę co da się zrobić z tym VAGiem Łukasz . Wymieniłem oliwe w sa samochodzie , dałbyś rade mi wykasować "service oil"? Bo mi zacznie mrygać za niedługo Nie ma problemu, ustawię tak żeby się Tobie przypominacz włączył po ilu tam będziesz chciał km. skumasz A Ty skumałeś ?
Opublikowano 26 Stycznia 200818 l ja powiem że ogarnąłem to chodź wiadomo człowiek się uczy cały czas
Opublikowano 26 Stycznia 200818 l ja powiem że ogarnąłem to chodź wiadomo człowiek się uczy cały czas No to bierz VAGa na następnego spota i będziesz działał, ja odpocznę
Opublikowano 26 Stycznia 200818 l Ja też ja też chce ustawić przeglądy , bo wiecznie zapominam kiedy oleum mam zmienić
Opublikowano 26 Stycznia 200818 l Ja też ja też chce ustawić przeglądy , bo wiecznie zapominam kiedy oleum mam zmienić No to Krzyniek Tobie ustawi Przetestujemy go na spocie :th: