Kamyk Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 karwa na wywiadówce dzisiaj byłem no po prostu i nic tylko zapomniał wół jak cielęciem był historyk i znawca się odezwał lat 25 :gwizdanie: Teraz taka moda :polew: pixi dzienx ale wiesz, dobrze by było z kimś równym doświadczeniem na te tematy rozmawiać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 U mnie starzy to nie chcieli chodzić na wywiadówki więc nie wiedzieli z czego mi pała groziła bezstresowe wychowanie ja dostawałem notoryczne opr :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 taaaa sorry, poniosło mnie proponuję o doopach i natychmiastową zmianę tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 moj ojciec raz poszedł na wywiadówkę po czym wrócił do domu i powiedział że do uja więcej nie pójdzie i się wstydził nie będzie,bo po jakiego uja go na środek klasy wyciągają, jak się okazało po tygodniu miałem w pierwszej liceum średnią 4,2 i pani mu pogratulowała, wierzcie mi tak mi go szkoda było, że nigdy już takiego błędu nie popełniłem moja średnia to 2,5-3,0 do końca edukacji :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 http://www.smog.pl/wideo/43129/krol_konfesjonalu_premiera/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 no pany jakby kto miał wolne 4 stówki, to .... http://gruper.pl/x.php/1,2648/Top-Car-Rental-Warszawa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 :sick3: :sick3: :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 :sick3: :sick3: :sick3: o już widzę koledzy w pracy pożegnali odpowiednio [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 08:23_________________________________________________ no pany jakby kto miał wolne 4 stówki, to .... http://gruper.pl/x.php/1,2648/Top-Car-Rental-Warszawa.html 27 lat trzeba mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 no pany jakby kto miał wolne 4 stówki, to .... http://gruper.pl/x.php/1,2648/Top-Car-Rental-Warszawa.html kaucja 5k i za te 400 zeta masz auto na 2 godzinki i limit 50km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 no pany jakby kto miał wolne 4 stówki, to .... http://gruper.pl/x.php/1,2648/Top-Car-Rental-Warszawa.html kaucja 5k i za te 400 zeta masz auto na 2 godzinki i limit 50km to niech se to w doopę wsadzą a mandaty płaci kierowca ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 wole Poźkowi dać tą kasę i bardziej się spocę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 wole Poźkowi dać tą kasę i bardziej się spocę :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 wole Poźkowi dać tą kasę i bardziej się spocę :polew: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi