Opublikowano 8 Marca 201115 l Ty lepiej siedź cicho bo podobno widziano Cię w utopii :gwizdanie: :gwizdanie: Marna riposta ... bardzo marna To nie riposta tylko jakiś kaszel.. siorb nosem ewentualnie..
Opublikowano 8 Marca 201115 l Ty lepiej siedź cicho bo podobno widziano Cię w utopii :gwizdanie: :gwizdanie: Marna riposta ... bardzo marna To nie riposta tylko jakiś kaszel.. siorb nosem ewentualnie.. :polew:
Opublikowano 8 Marca 201115 l Czy ktoś z klubowiczów mógłby mi pożyczyć na 5 min przełącznik dezaktywacji poduszki pasażera (taki ze schowka on/off) musi być z metalowym bębenkiem. Będę bardzo wdzięczny - bo musze sprawdzić czy przełącznik który mam będzie dobry bo wygląda na to że mój nie pasuje.
Opublikowano 8 Marca 201115 l kur.fa dzien kobiet dzisiaj :gwizdanie: Trzeba kupic kwiaty zeby por.uchac Bzykasz tylko w takie dni - zmień kobietę Gdybym bzykal tylko od swieta to NNS(niebezpieczne nagromadzenie spermy) gwarantowane Trzeba dbac o zdrowie
Opublikowano 8 Marca 201115 l odnośnie tych ciekawych planów na dzisiejszy wieczór - nawet jak z tego małe będą (Makaron, już ty wiesz co ) to i tak może być całkiem wesoło Dziecka śmiech jest "the best" taki niewinny i prawdziwy :> Ciekawe czy nasz Poziek też tak miał jak był mały
Opublikowano 8 Marca 201115 l dla wszystkich fanów futbolu - pozostała raptem godzina ... kuźwa jak dzisiaj przegrają to nie dokończe składać padaki, wieszam się na suchej gałęzi
Opublikowano 8 Marca 201115 l dla wszystkich fanów futbolu - pozostała raptem godzina ... kuźwa jak dzisiaj przegrają to nie dokończe składać padaki, wieszam się na suchej gałęzi ty, a za kogo będziesz 3mać kciuki ??
Opublikowano 8 Marca 201115 l sorry no to stoimy po przeciwnej stronie barykady ale luzik - niech wygra lepszy a tak nawiasne - kto na forum ma Gunnersów w podpisie oraz w avatarze profilowym ???? kiedyś widziałem, ale już nie kojarzę
Opublikowano 8 Marca 201115 l a tak nawiasne - kto na forum ma Gunnersów w podpisie oraz w avatarze profilowym ???? kiedyś widziałem, ale już nie kojarzę Wihajster ale to pionek
Opublikowano 8 Marca 201115 l http://www.funiaste.net/3941,76906,filmik.html z okazji dnia kobiet pytongi