Opublikowano 14 Marca 201115 l A pilkington daje radę ... czy lepiej brać coś innego ?? Daje daje - od 3 lat u mnie siedzi i jest OK. Spytaj Kolkova, czy sprawdził kontakt ode mnie - kolesie wymieniali pod domem, w dobrej cenie.
Opublikowano 14 Marca 201115 l A pilkington daje radę ... czy lepiej brać coś innego ?? daje - miałem w poprzednim wózku bez uwag przez jakieś 6 lat
Opublikowano 14 Marca 201115 l ok to wrzucam ... karwa ponad 4 stówki najtaniej znalazłem z montażem a coś narobił że musisz wstawiać ? dzwon jakiś był ??
Opublikowano 14 Marca 201115 l ok to wrzucam ... karwa ponad 4 stówki najtaniej znalazłem z montażem Sprawdź jeszcze te numery: 505 583 800 lub 664 092 743 (jeden koleś), ale nie wiem, czy jeszcze aktualne.
Opublikowano 14 Marca 201115 l ja wymienialem w maxglass na piklingtona wlasnie i sam nie wiem - kazdy komplet wycieraczek mi niemilosiernie "trzeszczy"
Opublikowano 14 Marca 201115 l Aktualne ... thx .. jeszcze parę groszy taniej Gdzie to jest i ile za wymianę ? _________________________________________________ Tak sobie w lato wypolerowałem wydechy, że po tej zimie mi cholera zardzewiały :polew: Zdarłem całą warstwę ochronną Wczoraj umyłem, auto - myślałem, że to jakieś gówno się poprzyklejało - ale nie - czysta Rdza :kox: Muszę kupić nowe
Opublikowano 14 Marca 201115 l Rezacz Człowiek cały czas się uczy Ale się kuwa świeciły przez pół rokuuu !! :kox: (nierdzewka -- chyba wierzchnia warstwa ) Dobra, ale teraz mogę sobie kupić nowe -
Opublikowano 14 Marca 201115 l Dobra, ale teraz mogę sobie kupić nowe - kup jakas mega wypas rure cosby po remiza panienki same wskakiwaly
Opublikowano 14 Marca 201115 l Rezacz Człowiek cały czas się uczy Ale się kuwa świeciły przez pół rokuuu !! :kox: (nierdzewka -- chyba wierzchnia warstwa ) Dobra, ale teraz mogę sobie kupić nowe - Jakbys chcial 60mm to mam na zbyciu bo nie bede ich zakladal do siebie
Opublikowano 14 Marca 201115 l Aktualne ... thx .. jeszcze parę groszy taniej Gdzie to jest i ile za wymianę ? _________________________________________________ Tak sobie w lato wypolerowałem wydechy, że po tej zimie mi cholera zardzewiały :polew: Zdarłem całą warstwę ochronną Wczoraj umyłem, auto - myślałem, że to jakieś gówno się poprzyklejało - ale nie - czysta Rdza :kox: Muszę kupić nowe równo 400 zł robią na miejscu zdaje się
Opublikowano 14 Marca 201115 l Aktualne ... thx .. jeszcze parę groszy taniej Gdzie to jest i ile za wymianę ? _________________________________________________ Tak sobie w lato wypolerowałem wydechy, że po tej zimie mi cholera zardzewiały :polew: Zdarłem całą warstwę ochronną Wczoraj umyłem, auto - myślałem, że to jakieś gówno się poprzyklejało - ale nie - czysta Rdza :kox: Muszę kupić nowe równo 400 zł robią na miejscu zdaje się Przyjeżdżają, wymieniają, prowizji nie pobierają
Opublikowano 14 Marca 201115 l Autor siema dzyndzle ale piękna pogoda ja szybę wymieniałem w Jaan AutoGlass i jestem zadowolony (mam taką z szarym paseczkiem )
Opublikowano 14 Marca 201115 l Aktualne ... thx .. jeszcze parę groszy taniej Gdzie to jest i ile za wymianę ? _________________________________________________ Tak sobie w lato wypolerowałem wydechy, że po tej zimie mi cholera zardzewiały :polew: Zdarłem całą warstwę ochronną Wczoraj umyłem, auto - myślałem, że to jakieś gówno się poprzyklejało - ale nie - czysta Rdza :kox: Muszę kupić nowe równo 400 zł robią na miejscu zdaje się Przyjeżdżają, wymieniają, prowizji nie pobierają Podoba mnie się to
Opublikowano 14 Marca 201115 l Autor w Jaan za tą samą szybę chcieli 6 stów za za komplet szyba + uszczelka + wymiana dałem 400zł