Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(opowiem wam przy najbliższym sopcie o co lata, bo nie chce mi sie tego pisać) :tongue4

To mi napisz na PW bo mnie przez następne 2 tyg. nie bedzie na Spocie :doh1:

Panna sie reklamowałą w radiu ? :tongue4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciekawe czy ten nr jest nadal aktualny.. :mysli

Sztestuj :polew: Może akurat Ci sie poszczęści :bag:

Wieczorkiem jak będzie mi się nudziło to na pewno sztestuje, a jak. Stówa na godzine z taką laską to jest prawdziwa okazja. A jak jeszcze za dwie stówy coś fajnego ma zrobić to nic tylko brać.

Tomciu jak chcesz to pogę podać Ci nr który z eski rock spisałem :naughty: (opowiem wam przy najbliższym sopcie o co lata, bo nie chce mi sie tego pisać) :tongue4:

No nie rób scen, pochwal się co za numer spisałeś.

Opublikowano

Ooo redy jak mało dziś nasmarowaliście :blink:, brak weny czy cuś?

Opublikowano

co to znaczy ....dylemat :>

redhotis9df3ne7.jpg

Opublikowano

ale żeś mnie tera zabił :shocked: :shocked: :shocked::slina: :slina: :slina: :drool: :drool: :drool:

chyba mam chcice :tongue4:[br]Dopisany: 08 Luty 2008, 15:17 _________________________________________________Ale bez dwóch zdań Turbo i blondi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

co to znaczy ....dylemat :>

Bez dylematu ... brac tą po prawo ..pakiet premium czerwień+blond :drool: :drool: :evil2: :evil2:

Opublikowano

Blond rulez :polew: :polew: :polew: :th:

Opublikowano

Ja tam nie mam dylematu - wybieram czarną. A samochód to i tak się sprzeda. :decayed:

EDIT: Albo najlpiej gdyby się dziewczyny zamieniły na samochody to wtedy czarna i lepszy samochód... :decayed:

EDIT2: Chociaż z drugiej strony to ja i tak wolę tę z marketu z tym koszykiem na zakupy...

Opublikowano

EDIT2: Chociaż z drugiej strony to ja i tak wolę tę z marketu z tym koszykiem na zakupy...

Masz racje , Ta blondi w czarnych rajstopkach stojąca koło porszaka wygląda paszczurowato przy tej extra d*pie z marketu :polew: :polew: :polew: :polew:

Rzecz gustu :polew:

Opublikowano

No właśnie. Poza tym wiem co biore, bo już się zareklamowała, że bierze stówe za godzine. No i te oczy!

Opublikowano

Poza tym wiem co biore, bo już się zareklamowała, że bierze stówe za godzine.

Ciekawe czy w cene wliczyła wiadro wazeliny i worek na łeb :polew:

Opublikowano

Dobra dobra, ty mi lepiej powiedz jak tu najlpiej o tej porze (tzn. za jakąś godzinę) do Lublina wystartować z Janek. Weź pod uwage to, że jest piątek. Nie wiem czy jechać na Piaseczno, Górę Kalwarię i Garwolin czy może doczłapać się do Grójca i na Kozienice..?

Opublikowano

Panie a ja nie wiem , mnie prowadzi navi zawsze :tongue4::decayed: Ale omijaj rondo w Kołbieli bo postoisz sobie troche :thumbdown:

Opublikowano

Panie a ja nie wiem , mnie prowadzi navi zawsze :tongue4::decayed: Ale omijaj rondo w Bołbieli bo postoisz sobie troche :thumbdown:

Chyba w Kołbieli?

Opublikowano

Chyba w Kołbieli?

Heh sorki , przejęzyczyłem sie :tongue4:

Opublikowano

Panie a ja nie wiem , mnie prowadzi navi zawsze :tongue4::decayed: Ale omijaj rondo w Kołbieli bo postoisz sobie troche :thumbdown:

ale jak wpadniesz na obwodnice to sprawdzisz sobie ile Twoj eLPiGi power poleci :>

Angee a co z jutrem ???

Opublikowano

A ja wiem ile moj eLPiDzi PAŁER jeździ, bo co tydzien po drodze do Radomia mam obwodnice w Białobrzegach, więc takie atrakcje dziś mnie nie interesują, poza tym przez Kołbiel to na pewno nie będę jechał. :decayed:

Pojade chyba do Grójca i na Kozienice - podobno tak jest najszybciej w piątki.

Opublikowano
Angee a co z jutrem ???

krzyniu ja to nadal jestem na TAk......ale cos chetnych malo.......i jakos temat ucichl......

wiec.....jak cos to piszcie...kto by mial ochote....to mozna jutro wieczorkiem gdzies smignac.... :)

Opublikowano

Ojoj, też bym pojeździł na nartach. :rolleyes:

Opublikowano

Kumpel kupił A6 Quattro z Belgi i za moim pośrednictwem pyta się gdzie można zrobić przegląd techniczny w Warszawie? Przypominam że to Q więc nie wszędzie można zrobić aby nie zje... napędu. Ja prawdę mówiąc zrobiłem w najbliższej stacji i po tym troszkę głośniej chodzi mi napęd z tyłu bo diagnosta ze 3 razy próbował zmierzyć hamulce z tyłu (przód nie był na obracanych rolkach)

Ostatecznie mam pod miastem stację która jak widzi Q to podbija bez problemu dowód, tylko nie pamiętam czy można u nich robić pierwszy przegląd w kraju