Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moskalowi nie chodzi o diesla czy benzyne tylko mu szkoda esy. Jeszcze na gwincie po polach smigac.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jebne jak zaczniesz jezdzic klekotem,juz Kali mnie zwalil na glebe

Kokos Esa zostaje , chyba nie myslisz ze sprzedałbym swoje cacuszko i zamienił na dizla :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

astra to bedzie trzecie auto , szkoda mi esy katowac po bezdrożach , DK8 strasznie rozjebana , nawet w tej chwili nie mam gdzie zjechać do chłopaków na odcinek bo wszedzie chójowe pobocze :thumbdown:

Esa zostanie na wieczorny/weekendowy lans , to co zaoszczedze na astrze pójdzie w Power Horse tej pierwszej , a astra zwróci sie juz po 3 miesiącach

Opublikowano

PRZEKONALES MNIE,kupuje gazownika,szkoda mi audi na c**jowe warszawsko-pruszkowskie dziurawe drogi,audi zostanie na ogladanie jej w garazu :good:

Opublikowano

PRZEKONALES MNIE,kupuje gazownika,szkoda mi audi na ciulowe warszawsko-pruszkowskie dziurawe drogi,audi zostanie na ogladanie jej w garazu :good:

- masz

wsiadz jutro w swój kibel i zrób trase mszczonów-rawa , zobaczymy jak bedziesz śpiewał . ja tą trasa+okoliczne bezdroża zrobie jakies 3000km miesiecznie przez 1,5 roku.

z reszta co ja ci bede tłumaczył - jakbys miał ese to wiedziałbys ze to kultowe auto i go szkoda ,masz pospolitego gnojowoza i stad takie twoje podejście :thumbdown:

Esa nie zostanie do ogladania tylko do wieczornego lania po piz*zie ze świateł takich chłopków jak ty :decayed:

Opublikowano

:hi:

moskalito ile $$ za tego isuzu zapierdalacza??

:good: desiżyn

Opublikowano

moskalito ile $$ za tego isuzu zapierdalacza??

:good: desiżyn

3000pln stan bdb , jeszcze do poniedziałku zrobi mi amory z przodu

Opublikowano

byłem, odebrałem i wróciłem

z mławy do wawy 50min

za***rdala jak mały samolocik :kox:

Opublikowano

prosiłem o szczególy na PW , taki kórwa z ciebie kolega :thumbdown:

Opublikowano

PRZEKONALES MNIE,kupuje gazownika,szkoda mi audi na ciulowe warszawsko-pruszkowskie dziurawe drogi,audi zostanie na ogladanie jej w garazu :good:

- masz

wsiadz jutro w swój kibel i zrób trase mszczonów-rawa , zobaczymy jak bedziesz śpiewał . ja tą trasa+okoliczne bezdroża zrobie jakies 3000km miesiecznie przez 1,5 roku.

z reszta co ja ci bede tłumaczył - jakbys miał ese to wiedziałbys ze to kultowe auto i go szkoda ,masz pospolitego gnojowoza i stad takie twoje podejście :thumbdown:

Esa nie zostanie do ogladania tylko do wieczornego lania po piz*zie ze świateł takich chłopków jak ty :decayed:

ale cie ruszylo :polew: pw

Opublikowano

ale cie ruszylo :polew: pw

Kokos przeciez ja : :wink4:

Za ta astra nie przemawia fakt ze jest w ON tylko to ze jest PEWNIAK w za***istym stanie i nie bedzie szkoda mi jej tłuc codziennie po tych dziurach :wink4: Gdyby to samo trafiło sie w PB wziąłbym w ciemno. mam 3000pln na dojazdy wiec budżet nawet jak na ese jest bogaty. po prostu juz po 3 dniach mi jej szkoda.

Czy mam specjalnie dla ciebie robić swapa na 1.4 Pb ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Który rok?? HTB?

Opublikowano

Który rok?? HTB?

nie wiem ale stara jak c**j , nadwozie "kupe" z czterema furtkami :decayed:

Opublikowano

ku.wa nie mialem kiedy, dopiero wróciłem do chaty :friends::giveheart:

Opublikowano

ku.wa nie mialem kiedy, dopiero wróciłem do chaty :friends::giveheart:

;):drunk::sex::sexinbed::dziura:

Opublikowano

PIXI... w Avivie nie ubezpieczysz fury.. :/ cholera matoły pytają o modyfikacje i w ogóle ze względu na sama zmiane układu hamulcowego dają zwyżkę :wallbash: Nie mówiąc w ogóle o zwiększeniu mocy..

Opublikowano

PIXI... w Avivie nie ubezpieczysz fury.. :/ cholera matoły pytają o modyfikacje i w ogóle ze względu na sama zmiane układu hamulcowego dają zwyżkę :wallbash: Nie mówiąc w ogóle o zwiększeniu mocy..

Danke za info :good:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
Opublikowano
:sexinbed::siema: