moskal Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 za co wyhaczyłeś kropka ??? :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Za niewinność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 za co wyhaczyłeś kropka ??? :naughty: :naughty: zieleni się wzięli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 zieleni się wzięli to dziw ze ja jeszcze nie mam :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 zieleni się wzięli to dziw ze ja jeszcze nie mam :kox: jestes pierwszy na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 zieleni się wzięli to dziw ze ja jeszcze nie mam :kox: coś mi się zdaje, że admin wprowadza akcje zero tolerancji dla indywidualności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 zieleni się wzięli to dziw ze ja jeszcze nie mam :kox: coś mi się zdaje, że admin wprowadza akcje zero tolerancji dla indywidualności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 zieleni się wzięli to dziw ze ja jeszcze nie mam :kox: coś mi się zdaje, że admin wprowadza akcje zero tolerancji dla indywidualności strach się bać :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 strach się bać :naughty: ja sie właśnie lekko podesrałem jestes pierwszy na liście Akurat wiem ze Ty byś mi tego nie zrobił , jedyną zdolna do Tego osobą w Waszym towarzystwie jest Trep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Co wy tak te kropki dostajecie? Jakiś festyn jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Co wy tak te kropki dostajecie? Jakiś festyn jest? Chyba któremuś zaczęła się andropauza i widać efekty Kuśka już tak nie staje, na wadze przybiera, pamięć gorsza, zmiany nastroju .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Co wy tak te kropki dostajecie? Jakiś festyn jest? Chyba któremuś zaczęła się andropauza i widać efekty Kuśka już tak nie staje, na wadze przybiera, pamięć gorsza, zmiany nastroju .... :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Kto tam mieszka na Ursynowie i ma VAG-a niech da znać na PW. Sprawa pilna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Kto tam mieszka na Ursynowie i ma VAG-a niech da znać na PW. Sprawa pilna. Mieszkam w Legionowie (to bardziej na pólnoc) i mam VC, a co? I nie mam auta bo żaden z jakże nielicznych posiadaczy B7 z tego forum nie ruszył d*** i nie wyraził choć iskierki chęci niesienia pomocy bliźniemu .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Kto tam mieszka na Ursynowie i ma VAG-a niech da znać na PW. Sprawa pilna. Mieszkam w Legionowie (to bardziej na pólnoc) i mam VC, a co? I nie mam auta bo żaden z jakże nielicznych posiadaczy B7 z tego forum nie ruszył d*** i nie wyraził choć iskierki chęci niesienia pomocy bliźniemu .... Trzeba looknąć paździocha dla mamuśki stoi na ursynowie i jest do luknięcia w sobotę o 10:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Kto tam mieszka na Ursynowie i ma VAG-a niech da znać na PW. Sprawa pilna. Mieszkam w Legionowie (to bardziej na pólnoc) i mam VC, a co? I nie mam auta bo żaden z jakże nielicznych posiadaczy B7 z tego forum nie ruszył d*** i nie wyraził choć iskierki chęci niesienia pomocy bliźniemu .... Trzeba looknąć paździocha dla mamuśki stoi na ursynowie i jest do luknięcia w sobotę o 10:00 mieszkam na Ursynowie, ale nie bedzie mnie w wikent niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Kto tam mieszka na Ursynowie i ma VAG-a niech da znać na PW. Sprawa pilna. Mieszkam w Legionowie (to bardziej na pólnoc) i mam VC, a co? I nie mam auta bo żaden z jakże nielicznych posiadaczy B7 z tego forum nie ruszył d*** i nie wyraził choć iskierki chęci niesienia pomocy bliźniemu .... Trzeba looknąć paździocha dla mamuśki stoi na ursynowie i jest do luknięcia w sobotę o 10:00 mieszkam na Ursynowie, ale nie bedzie mnie w wikent niestety... Pisałem do Ciebie na gg bo wiem że na alternatywy mieszkasz Chyba że jutro wieczorem go lookniesz..... jak nie wylecisz z miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Kto tam mieszka na Ursynowie i ma VAG-a niech da znać na PW. Sprawa pilna. :polew: konstruktywnie... najpierw zrobic nadzieje... a potem kubeł zimnej wody Mieszkam w Legionowie (to bardziej na pólnoc) i mam VC, a co? I nie mam auta bo żaden z jakże nielicznych posiadaczy B7 z tego forum nie ruszył d*** i nie wyraził choć iskierki chęci niesienia pomocy bliźniemu .... Trzeba looknąć paździocha dla mamuśki stoi na ursynowie i jest do luknięcia w sobotę o 10:00 mieszkam na Ursynowie, ale nie bedzie mnie w wikent niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Panowie, pomóżcie ;( Na dosłownie 15 minut jest mi potrzebne B7 mające spryskiwacze reflektorów (chodzi o rozróżnienie typu modułu świateł) Naprawdę jestem w potrzebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Andy , jakieś foty ci porobic ? Bo ja tym gównem w lecie nie jeżdżę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi