Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle dzików a odezwał się na pw tylko jeden.... JULO dzięki wielkie.

Może ktoś ruszy jeszcze d*pę w sobotę i pomoże koledze ewentualnie pomarudzi i sprzedającego :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, pomóżcie ;(

Na dosłownie 15 minut jest mi potrzebne B7 mające spryskiwacze reflektorów (chodzi o rozróżnienie typu modułu świateł)

Naprawdę jestem w potrzebie :(

TOM77 ma B7, ale forum to raczej żadko czyta - blisko masz do niego.

Z Legionowa jest jeszcze jeden kolega - ma B7 i C6 chyba, ale za cholerę nie mogę sobie teraz nicka przypomnieć.

MOże ktoś skojarzy, bo odzywał się na spocikach czasami.

Opublikowano

:hi:

Chyba któremuś zaczęła się andropauza i widać efekty :decayed:

jesli to jest ta osoba , którą mam na myśli to raczej menopauza :cool1:

Opublikowano

Zieloni tak niestety mają :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

:hi:

Chyba któremuś zaczęła się andropauza i widać efekty :decayed:

To w swoim gronie mają krypto-babę?! :shocked:

Opublikowano

Ogarnia się ktoś z Was w kinie domowym ? Głosniki, wzmacniacze itp ? Jakieś kino domowe chcę skompletować ale bez szaleństw, powiedzmy dla początkującego amatora :cool1:

Opublikowano

Chyba tylko w Polsce moga wpasc na taki za***isty pomysl... w kazdym normalnym europejskim miescie mozna normalnie pic legalnie piwko w parku, tylko nie u nas :thumbdown:

Opublikowano

Andy , jakieś foty ci porobic ? Bo ja tym gównem w lecie nie jeżdżę .

Oniak, plany na popołudnie mi się pozmieniały.

Mógłbym dzisiaj podskoczyć?[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 10:38_________________________________________________

Chyba tylko w Polsce moga wpasc na taki za***isty pomysl... w kazdym normalnym europejskim miescie mozna normalnie pic legalnie piwko w parku, tylko nie u nas :thumbdown:

Chyba nie tylko .... A jest to sensowne. Znajdź w 'niekatolickich' (bo chyba argument 'o wyznaniowości państwa' najczęściej podnoszony jest przez przez przeciwników zakazu handlu) Niemczech otwarty duży sklep w niedzielę. I można mimo tego zakazu funkcjonować ...

Przeczytajcie sobie to: http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,9912326,Cisza_nocna__W_Niemczech_to_dopiero_jest_ordnung.html[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 10:44_________________________________________________http://www.nasze-pomorze.pl/artykul.php?id=13

W większości krajów Unii Europejskiej niedzielny handel jest zabroniony albo w poważny sposób ograniczany przepisami.

Tak jest w Austrii, Belgii, Danii, Francji, Niemczech, Grecji, na Malcie i Słowenii. We Włoszech handel w święta nieograniczony jest tylko w regionach turystycznych. W pozostałych można sprzedawać przez 12 niedziel w roku. W Luksemburgu można natomiast handlować przez sześć niedziel w ciągu całego roku. W Wielkiej Brytanii w niedzielę hipermarkety mogą pracować tylko przez sześć godzin. W 2003 r. przepisy zaostrzyła Hiszpania. Centra handlowe mogą być otwarte w dzień świąteczny tylko raz w miesiącu.

Opublikowano

Nie mam problemu z zakazem handlu w niedziele, tutaj sensowne byloby rozwiazanie stosowane w swieta... gdzie pracowac moze tylko wlasciciel sklepu np.

Inna sprawa - ze mialoby to slabe skutki dla gospodarki, bo jednak zakupy w weekend to dla niektorych jedyna opcja... bo w tygodniu sa np. poza domem.

A z drugiej strony moznaby odchamic ludzi zamykajac im centra handlowe, ktore niektorzy traktuja jako jedyne zrodlo rozrywki.

Ja pisalem o innej sprawie - alkoholu. Strasznie slabe jest to, ze nie moge sobie pojsc po pracy lub w weekend na pola mokotowskie i wypic na trawce piwo... bo dostane mandat. Zabranianie handlu alkoholem w nocy sklepom nocnym to juz w ogole jakas masakra...

Opublikowano

Ogarnia się ktoś z Was w kinie domowym ? Głosniki, wzmacniacze itp ? Jakieś kino domowe chcę skompletować ale bez szaleństw, powiedzmy dla początkującego amatora :cool1:

Znam kogoś, kto ma kilka lat doświadczenia w handlowaniu tym, ale to "napływowe bydło" więc chyba nie będzie Ci pasowało ?

Opublikowano

Znam kogoś, kto ma kilka lat doświadczenia w handlowaniu tym, ale to "napływowe bydło" więc chyba nie będzie Ci pasowało ?

Jak ten ktoś przyjmie ode mnie gratyfikację finansową za konsultację to proszę niech odezwie się na GG do mnie numer: 778449

:good:

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

(...)Inna sprawa - ze mialoby to slabe skutki dla gospodarki, bo jednak zakupy w weekend to dla niektorych jedyna opcja... bo w tygodniu sa np. poza domem. (...)

Taki pacjent żreć i kupować i tak będzie musiał.

Tak by sobie organizował czas, że zakupy robiłby po pracy albo w soboty. Kwestia planowania.

Nie robimy zakupów w niedziele a nasze wydatki jakoś z tego powodu nie są niższe ;(

:decayed:

EOT? :wink4:

Opublikowano

Proponuję zestawić kino domowe na takich przednich głośnikach:

http://trimex.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=94:grande-utopia-em&Itemid=50

Reszta to już kwestia wyboru, a dla ciekawych poniżej cena wyżej wymienionych kolumn:

http://mediamax24.eu/focal-grande-utopia-iii-em-warszawa.html

Opublikowano

Trzeba mieć zdrowo nie tak pod kopułą żeby coś takiego kupić :cool1:

Opublikowano

samer tajm :decayed:

tumblr_lnltknfMql1qzy9ouo1_r1_500.jpg

Opublikowano

samer tajm :decayed:

tumblr_lnltknfMql1qzy9ouo1_r1_500.jpg

:kox: