Opublikowano 7 Lipca 201114 l zieleni się wzięli to dziw ze ja jeszcze nie mam :kox: jestes pierwszy na liście
Opublikowano 7 Lipca 201114 l zieleni się wzięli to dziw ze ja jeszcze nie mam :kox: coś mi się zdaje, że admin wprowadza akcje zero tolerancji dla indywidualności
Opublikowano 7 Lipca 201114 l zieleni się wzięli to dziw ze ja jeszcze nie mam :kox: coś mi się zdaje, że admin wprowadza akcje zero tolerancji dla indywidualności
Opublikowano 7 Lipca 201114 l zieleni się wzięli to dziw ze ja jeszcze nie mam :kox: coś mi się zdaje, że admin wprowadza akcje zero tolerancji dla indywidualności strach się bać :naughty:
Opublikowano 7 Lipca 201114 l strach się bać :naughty: ja sie właśnie lekko podesrałem jestes pierwszy na liście Akurat wiem ze Ty byś mi tego nie zrobił , jedyną zdolna do Tego osobą w Waszym towarzystwie jest Trep
Opublikowano 7 Lipca 201114 l Co wy tak te kropki dostajecie? Jakiś festyn jest? Chyba któremuś zaczęła się andropauza i widać efekty Kuśka już tak nie staje, na wadze przybiera, pamięć gorsza, zmiany nastroju ....
Opublikowano 7 Lipca 201114 l Co wy tak te kropki dostajecie? Jakiś festyn jest? Chyba któremuś zaczęła się andropauza i widać efekty Kuśka już tak nie staje, na wadze przybiera, pamięć gorsza, zmiany nastroju .... :laghing2:
Opublikowano 7 Lipca 201114 l Kto tam mieszka na Ursynowie i ma VAG-a niech da znać na PW. Sprawa pilna.
Opublikowano 7 Lipca 201114 l Kto tam mieszka na Ursynowie i ma VAG-a niech da znać na PW. Sprawa pilna. Mieszkam w Legionowie (to bardziej na pólnoc) i mam VC, a co? I nie mam auta bo żaden z jakże nielicznych posiadaczy B7 z tego forum nie ruszył d*** i nie wyraził choć iskierki chęci niesienia pomocy bliźniemu ....
Opublikowano 7 Lipca 201114 l Kto tam mieszka na Ursynowie i ma VAG-a niech da znać na PW. Sprawa pilna. Mieszkam w Legionowie (to bardziej na pólnoc) i mam VC, a co? I nie mam auta bo żaden z jakże nielicznych posiadaczy B7 z tego forum nie ruszył d*** i nie wyraził choć iskierki chęci niesienia pomocy bliźniemu .... Trzeba looknąć paździocha dla mamuśki stoi na ursynowie i jest do luknięcia w sobotę o 10:00
Opublikowano 7 Lipca 201114 l Kto tam mieszka na Ursynowie i ma VAG-a niech da znać na PW. Sprawa pilna. Mieszkam w Legionowie (to bardziej na pólnoc) i mam VC, a co? I nie mam auta bo żaden z jakże nielicznych posiadaczy B7 z tego forum nie ruszył d*** i nie wyraził choć iskierki chęci niesienia pomocy bliźniemu .... Trzeba looknąć paździocha dla mamuśki stoi na ursynowie i jest do luknięcia w sobotę o 10:00 mieszkam na Ursynowie, ale nie bedzie mnie w wikent niestety...
Opublikowano 7 Lipca 201114 l Kto tam mieszka na Ursynowie i ma VAG-a niech da znać na PW. Sprawa pilna. Mieszkam w Legionowie (to bardziej na pólnoc) i mam VC, a co? I nie mam auta bo żaden z jakże nielicznych posiadaczy B7 z tego forum nie ruszył d*** i nie wyraził choć iskierki chęci niesienia pomocy bliźniemu .... Trzeba looknąć paździocha dla mamuśki stoi na ursynowie i jest do luknięcia w sobotę o 10:00 mieszkam na Ursynowie, ale nie bedzie mnie w wikent niestety... Pisałem do Ciebie na gg bo wiem że na alternatywy mieszkasz Chyba że jutro wieczorem go lookniesz..... jak nie wylecisz z miasta
Opublikowano 7 Lipca 201114 l Kto tam mieszka na Ursynowie i ma VAG-a niech da znać na PW. Sprawa pilna. :polew: konstruktywnie... najpierw zrobic nadzieje... a potem kubeł zimnej wody Mieszkam w Legionowie (to bardziej na pólnoc) i mam VC, a co? I nie mam auta bo żaden z jakże nielicznych posiadaczy B7 z tego forum nie ruszył d*** i nie wyraził choć iskierki chęci niesienia pomocy bliźniemu .... Trzeba looknąć paździocha dla mamuśki stoi na ursynowie i jest do luknięcia w sobotę o 10:00 mieszkam na Ursynowie, ale nie bedzie mnie w wikent niestety...
Opublikowano 7 Lipca 201114 l Panowie, pomóżcie ;( Na dosłownie 15 minut jest mi potrzebne B7 mające spryskiwacze reflektorów (chodzi o rozróżnienie typu modułu świateł) Naprawdę jestem w potrzebie