Opublikowano 12 Kwietnia 200818 l Bo tak jest [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2008, 10:08 _________________________________________________ :polew:
Opublikowano 12 Kwietnia 200818 l w niedziele lodziki u Żółwia jak coś..godzina do ustalenia Sezon lodzikowy czas zacząć Poziek + 1
Opublikowano 12 Kwietnia 200818 l w niedziele lodziki u Żółwia jak coś..godzina do ustalenia Sezon lodzikowy czas zacząć Poziek + 1 podobno Zółwik robi najlepsze lody w wawie :>
Opublikowano 12 Kwietnia 200818 l w niedziele lodziki u Żółwia jak coś..godzina do ustalenia Sezon lodzikowy czas zacząć Poziek + 1 podobno Zółwik robi najlepsze lody w wawie :> Nawet polewę możesz sobie wybrać Piotruś
Opublikowano 12 Kwietnia 200818 l w niedziele lodziki u Żółwia jak coś..godzina do ustalenia Sezon lodzikowy czas zacząć Poziek + 1 podobno Zółwik robi najlepsze lody w wawie :> Nawet polewę możesz sobie wybrać Piotruś ty tez wszystko musisz zawsze obrzydzic
Opublikowano 12 Kwietnia 200818 l w niedziele lodziki u Żółwia jak coś..godzina do ustalenia Sezon lodzikowy czas zacząć Poziek + 1 podobno Zółwik robi najlepsze lody w wawie :> Nawet polewę możesz sobie wybrać Piotruś ty tez wszystko musisz zawsze obrzydzic Piotruś zapraszamy i na 100% ci sie spodoba
Opublikowano 12 Kwietnia 200818 l koleżanki a może zamiast lodzików u Żówia będą lodziki u Grycana..jakość lodów u Żólwia spadła a grycan GÓRĄ :gwizdanie: i ma więcej smaków do wyboru Poziu mimo Twoich bikoli 55cm we wzwodzie ten koleś jest lepszy : http://pl.youtube.com/watch?v=kd5XxY3n6I8
Opublikowano 12 Kwietnia 200818 l koleżanki a może zamiast lodzików u Żówia będą lodziki u Grycana..jakość lodów u Żólwia spadła a grycan GÓRĄ :gwizdanie: i ma więcej smaków do wyboru Poziu mimo Twoich bikoli 55cm we wzwodzie ten koleś jest lepszy : http://pl.youtube.com/watch?v=kd5XxY3n6I8 Nie pamiętasz ostatnio trzepnąłem 14 razy
Opublikowano 12 Kwietnia 200818 l Lody u Gracjana? Ty zawsze tylko o swoim koledze to już robi się nudne a tam jest napisane "Grycana" :gwizdanie:
Opublikowano 12 Kwietnia 200818 l Lody u Gracjana? Ty zawsze tylko o swoim koledze to już robi się nudne a tam jest napisane "Grycana" :gwizdanie:
Opublikowano 12 Kwietnia 200818 l Witam Po szybki (chodź może nie zbyt dokładnym przejrzeniu tematu) nie doczytałem sie gdzie w Warszawie odbywa sie najbliższy spocik. Jeszcze nie uczestniczyłem w tych, jak że prestiżowych spotkaniach, a bardzo bym chciał. Prosiłbym o inf. co i gdzie i jak. Mam małe problem z moja Navi bns 5.0 i chętnie bym się poradził. z gory thx
Opublikowano 12 Kwietnia 200818 l Witam Po szybki (chodź może nie zbyt dokładnym przejrzeniu tematu) nie doczytałem sie gdzie w Warszawie odbywa sie najbliższy spocik. Jeszcze nie uczestniczyłem w tych, jak że prestiżowych spotkaniach, a bardzo bym chciał. Prosiłbym o inf. co i gdzie i jak. Mam małe problem z moja Navi bns 5.0 i chętnie bym się poradził. z gory thx to przeczytaj temat zawsze info w pierwszym poście poza tym
Opublikowano 13 Kwietnia 200818 l dla pierwszego warszawiaka który odpowie na pytanie : kto jest Mistrzem Polski 2008/09 w piłce nożnej , ufundowana zostanie nagroda :decayed: :decayed:
Opublikowano 13 Kwietnia 200818 l dla pierwszego warszawiaka który odpowie na pytanie : kto jest Mistrzem Polski 2008/09 w piłce nożnej , ufundowana zostanie nagroda :decayed: :decayed: Zanim oni na to wpadną, to nagroda rozpłynie się po naszym krwiobiegu :polew: