Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie , byłem w sobote u mechanika podpiąć adele pod kompa , nic sie nie dzieje z autem , poprostu chciałem tak kontrolnie zerknac , rozebrał mi pół tunelu i stwierdził ze jego laptok nie widzi mojej :a4fan: nie wiem czy mu wierzyc. gdybym podjechał do was na spota to znalazłbym kogos "uczynnego" który za butle wody ognistej zvagował by mi auto ???? chyba ze mechanik mówił prawde i gdzies kable sa pourywane.

butla wody to chyba mało, z tego co się orientuje to ostatnio była promocja i robili vagowanie za 99.99zł :polew: a na spota wpadaj śmiało :wink4:

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2008, 10:50 _________________________________________________Krzyniek czy ja określiłem wielkość butli :polew:
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie , byłem w sobote u mechanika podpiąć adele pod kompa , nic sie nie dzieje z autem , poprostu chciałem tak kontrolnie zerknac , rozebrał mi pół tunelu i stwierdził ze jego laptok nie widzi mojej :a4fan: nie wiem czy mu wierzyc. gdybym podjechał do was na spota to znalazłbym kogos "uczynnego" który za butle wody ognistej zvagował by mi auto ???? chyba ze mechanik mówił prawde i gdzies kable sa pourywane.

butla wody to chyba mało, z tego co się orientuje to ostatnio była promocja i robili vagowanie za 99.99zł :polew: a na spota wpadaj śmiało :wink4:

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2008, 10:50 _________________________________________________Krzyniek czy ja określiłem wielkość butli :polew:

oj wiem że nie :embarrassed: ale już nie chciałem pisać nic o wielkości bo mogły by byc dziwne skojarzenia :tongue4:

wpadaj śmiało, nawet ja mogę spróbować Ci auto vagiem potraktować jeśli mi bateria wytrzyma :wink4:

a i uważajcie bo będę się lansował po mieście to żeby mi któryś pod koła nie wlazł :kox:

Opublikowano

oj wiem że nie :embarrassed: ale już nie chciałem pisać nic o wielkości bo mogły by byc dziwne skojarzenia :tongue4:

wpadaj śmiało, nawet ja mogę spróbować Ci auto vagiem potraktować jeśli mi bateria wytrzyma :wink4:

a i uważajcie bo będę się lansował po mieście to żeby mi któryś pod koła nie wlazł :kox:

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2008, 11:07 _________________________________________________Ok trzymam cie za słowo :drunk:
Opublikowano

Kurna Panowie pomocy .

Chciałem podłaczyć laptopa pod router ..na nim wszystko Ok. Ale na laptopie net nie działa :(

On tam ma jakieś 2 karty sieciowe i ani ani jedna nie czyt neta ani druga ... ani obie na raz :disgust:

Pomoze ktoś mi ustawić tego lapka ? :notworthy:

dałeś rade?

jak nie i jesteś z tarchomina to daj znać na pw to mogę wpaść do Ciebie i spróbować Cię uszczęśliwić :decayed:

Opublikowano

daj znać na pw to mogę wpaść do Ciebie i spróbować Cię uszczęśliwić :decayed:

ooooo f*ck .... no ładnie się bawicie :decayed: :decayed:

Opublikowano

nawet ja mogę spróbować Ci auto vagiem potraktować jeśli mi bateria wytrzyma :wink4:

Czyli macie jakieś 3,5 minuty :D

o mogę wpaść do Ciebie i spróbować Cię uszczęśliwić :decayed

Dobra firma jestes :decayed:

Tylko nie odwiedzaj klubowiczów podczas ich nieobecności w domu :polew:

Popróbuje jeszcze sam .. a jak nic z tego nei wyjdzie to zapraszam :decayed:

Opublikowano

nawet ja mogę spróbować Ci auto vagiem potraktować jeśli mi bateria wytrzyma :wink4:

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2008, 12:39 _________________________________________________moge zabrac agregat prdotwórczy :polew:
Opublikowano

daj znać na pw to mogę wpaść do Ciebie i spróbować Cię uszczęśliwić :decayed:

ooooo f*ck .... no ładnie się bawicie :decayed: :decayed:

O maaaszz.. :polew:

Opublikowano

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2008, 12:39 _________________________________________________moge zabrac agregat prdotwórczy :polew:

zawsze możemy podłączyć pod inverter Tosikowy, wtedy 10 minut będziesz miał na vaginowanie, bo akumulatory to on rosp......la :rolleyes:

Opublikowano

zawsze możemy podłączyć pod inverter Tosikowy,

Albo pod zasilanie z Carrefoura :D:decayed:

Opublikowano

tylko brac maly przebieg babcia tylko do kosciola jezdzila w niedziele :polew:

Opublikowano

tylko brac maly przebieg babcia tylko do kosciola jezdzila w niedziele :polew:

ciekawe czy jest w komplecie ? :polew:

Opublikowano

Babcia nawet sie pod kolor wystroiła :polew:

Opublikowano

Witam.Jak mi nic nie stanie na przeszkodzie to postaram się wpaść na spocika do FORT WOLI w najbliższy wtorek :>

Opublikowano

napieraj - czekamy (zeby nie bylo, ze tylko strasze nowych) :D

Opublikowano

Witam! Jestem tu nowy, ale bardzo podoba mi sie ta stronka, macie spoko klimat! sądząc po tym jak tu się znalazłem :wink4: pozdrawiam kolegów z srebrnej a4 od których dostałem w przelocie wizytówkę :th: Piszę się na najbliższy zlocik we wtorek

Opublikowano

Witam! Jestem tu nowy, ale bardzo podoba mi sie ta stronka, macie spoko klimat! sądząc po tym jak tu się znalazłem :wink4: pozdrawiam kolegów z srebrnej a4 od których dostałem w przelocie wizytówkę :th: Piszę się na najbliższy zlocik we wtorek

Zapraszamy, zapraszamy nowych chętnych, na pewno miłe powitanie będzie :hi:

Opublikowano

Coraz więcej nowych.. :th: