Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chętnie wpadłbym na wtorkowego spota, ale tam wszyscy min b6 a ja w b5, będę mile widziany?

Smiało dawaj tylko pamietaj pierwszy spot najgorszy na drugim bedzie juz z gorki :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chętnie wpadłbym na wtorkowego spota, ale tam wszyscy min b6 :embarrassed: a ja w b5, będę mile widziany? :mysli:

Miło, nie miło.

Wpadaj, bo ostatnio zaczyna być nudnawo.

Obśmialiśmy wszystkich stałych bywalców.

Czas na szyderę z jakiegoś nowego mięcha.

:polew:

A tak poważnie. Dawaj gościu na spota-dasz radę, jest nas trochę.

Uważaj tylko na Angelę. Ona lubi robić złośliwe kawały. Mało który nie dał się wkręcić :decayed:

Opublikowano

pewno nie masz włączonego DHCP.Czyli walisz brame, maske oraz IP na które router pozwala..i najlepiej DNS ten sam co bramka..i będzie banglało...

DHCP jest właczony . Wrzucam IP , maske podsieci ..i nic :kwasny:

Skad wziąć adres serv. WINS i DNS ? :angry:?

Opublikowano
chętnie wpadłbym na wtorkowego spota, ale tam wszyscy min b6 a ja w b5, będę mile widziany?

Smiało dawaj tylko pamietaj pierwszy spot najgorszy na drugim bedzie juz z gorki :decayed:

Nooo... Dziku jakoś zdaje się zamilkł :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 22:52:55_________________________________________________

pewno nie masz włączonego DHCP.Czyli walisz brame, maske oraz IP na które router pozwala..i najlepiej DNS ten sam co bramka..i będzie banglało...

DHCP jest właczony . Wrzucam IP , maske podsieci ..i nic :kwasny:

Skad wziąć adres serv. WINS , DNS ? :angry:?

Dostawca powinien zapewnić takie info.

No, chyba, że chcesz ciągnąć bezprzewodówkę od sąsiada z za ściany, to ...po prostu idź i go zapytaj :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

chętnie wpadłbym na wtorkowego spota, ale tam wszyscy min b6 :embarrassed: a ja w b5, będę mile widziany? :mysli:

Uważaj tylko na Angelę. Ona lubi robić złośliwe kawały. Mało który nie dał się wkręcić :decayed:

B5.....Ci u nas dostatek..... :decayed:

Wiciu....co Ty tak straszysz kolege..... :tongue4: juz sie pewnie wystraszyl bo nic nie pisze...... :laghing2:

Haha...ja i zlosliwe kawaly...dobre :polew: jak kawaly to mi, a nie ja....... :kox:

Opublikowano

Dostawca powinien zapewnić takie info.

Zapewnia ..na 2 kompach :decayed: ...ale przy kolejnym ktory chce podłaczyć ..nic nie bangla :disgust:

A to jest raczej kwestia ustawien wiec kombinuje :rolleyes:

Opublikowano

Przyjeżdzać Panie, be piuntek jest tyle samo co szóstek. :th:

Opublikowano

B5.....Ci u nas dostatek..... :decayed:

Wiciu....co Ty tak straszysz kolege..... :tongue4: juz sie pewnie wystraszyl bo nic nie pisze...... :laghing2:

Haha...ja i zlosliwe kawaly...dobre :polew: jak kawaly to mi, a nie ja....... :kox:

on go nie straszy tylko uczula, wiem co mówię bo dwa tygodnie temu uczestniczyłem w przyjęciu "nowego" i było ostro także niech kolega się dwa razy zastanowi czy da radę przez to przejść :gwizdanie:

Opublikowano
on go nie straszy tylko uczula, wiem co mówię bo dwa tygodnie temu uczestniczyłem w przyjęciu "nowego" i było ostro także niech kolega się dwa razy zastanowi czy da radę przez to przejść

to o co wreszcie chodzi, że tak strasznie jest?

Opublikowano

Niby stolyca, a niektórzy zachowują się jak buroki z "remizy", gdzie każdy nowy to intruz, którego trzeba "przetestować". :decayed:

Franiu, nic się nie przejmuj tylko przyjeżdzaj na spota. Oni wszyscy są mocni tylko przez internet. :D

:th:

Opublikowano

Prawda :th: , to w każdy wtorek?

Opublikowano

Niby stolyca, a niektórzy zachowują się jak buroki z "remizy", gdzie każdy nowy to intruz, którego trzeba "przetestować". :decayed:

Franiu, nic się nie przejmuj tylko przyjeżdzaj na spota. Oni wszyscy są mocni tylko przez internet. :D

:th:

tomaszust "a dac w ryj? moge dać... " :polew: :polew: :polew::kox:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2008, 09:00 _________________________________________________

Prawda :th: , to w każdy wtorek?

tak w każdy :wink4:

widzisz po takim miłym przyjęciu na forum to już Cię nic nie zaskoczy :tongue4: więc śmiało wpadaj na spota :)

Opublikowano

tomaszust "a dac w ryj? moge dać... " :polew: :polew: :polew::kox:

Ja też w ryj dać mogę dać.

Prawda.. była. :th:

Opublikowano
:hi: chciałem tylko zaznaczyć że Trzenio wrócił od was normalnie jako kierowca, więc wychodzi na to że nawet nie umiecie kogoś porządnie do bagażnikia zapakować :polew: :polew:
Opublikowano

:hi: chciałem tylko zaznaczyć że Trzenio wrócił od was normalnie jako kierowca, więc wychodzi na to że nawet nie umiecie kogoś porządnie do bagażnikia zapakować :polew: :polew:

mnie nie było więc nie wiem jak go tam chłopaki upychali, ale niech przyjedzie jeszcze raz to dopilnujemy żeby było inaczej :polew::kox: :gwizdanie:
Opublikowano

mnie nie było więc nie wiem jak go tam chłopaki upychali, ale niech przyjedzie jeszcze raz to dopilnujemy żeby było inaczej :polew::kox: :gwizdanie:

teraz to wy do nas wpadnijcie :naughty: zobaczycie co znaczy JKJZ :kox: :kox:
Opublikowano

panowie , byłem w sobote u mechanika podpiąć adele pod kompa , nic sie nie dzieje z autem , poprostu chciałem tak kontrolnie zerknac , rozebrał mi pół tunelu i stwierdził ze jego laptok nie widzi mojej :a4fan: nie wiem czy mu wierzyc. gdybym podjechał do was na spota to znalazłbym kogos "uczynnego" który za butle wody ognistej zvagował by mi auto ???? chyba ze mechanik mówił prawde i gdzies kable sa pourywane.

Opublikowano

panowie , byłem w sobote u mechanika podpiąć adele pod kompa , nic sie nie dzieje z autem , poprostu chciałem tak kontrolnie zerknac , rozebrał mi pół tunelu i stwierdził ze jego laptok nie widzi mojej :a4fan: nie wiem czy mu wierzyc. gdybym podjechał do was na spota to znalazłbym kogos "uczynnego" który za butle wody ognistej zvagował by mi auto ???? chyba ze mechanik mówił prawde i gdzies kable sa pourywane.

butla wody to chyba mało, z tego co się orientuje to ostatnio była promocja i robili vagowanie za 99.99zł :polew: a na spota wpadaj śmiało :wink4:

Opublikowano

msc79, nie słuchaj krzyńka. Przyjeżdzaj, na pewno znajdzie się jakiś chętny i sprawdzi Twoje autko. :th: