Opublikowano 3 Stycznia 201313 l @moskal(?) W połowie roku chciałbym dojechać do Częstochowy i dalej w stronę czeskiej granicy. Da się w miarę bezboleśnie czy nadal wszystko rozkopane?
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l @moskal(?)W połowie roku chciałbym dojechać do Częstochowy i dalej w stronę czeskiej granicy. Da się w miarę bezboleśnie czy nadal wszystko rozkopane? Teraz Panie prawie Ameryka , tydzien temu cisnałem kuną do Sosnowca 2,5h
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l ciekawe ile zdjec przyjdzie:) nastawiali troche tego teraz... jednego na trojnogu mijałem na poboczu miedzy Czewą a Sosnowcem , maszty nie błyskaly
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l a no no te tez modne:) straż miejska takze zarobic musi:) tak sie walczy z dziura budżetową
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l @moskal(?)W połowie roku chciałbym dojechać do Częstochowy i dalej w stronę czeskiej granicy. Da się w miarę bezboleśnie czy nadal wszystko rozkopane? Teraz Panie prawie Ameryka , tydzien temu cisnałem kuną do Sosnowca 2,5h No to :kox: Są tam płatne odcinki?
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l specjalnie dla ciebie pojade i postawię rogatki. daj znac kiedy będziesz jechał
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Heh, chyba z nowym rokiem część forumowiczów została odcięta od neta
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Trzeba się ustawiać w "dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiej" kolejce
Opublikowano 7 Stycznia 201313 l Dobry Panowie Co tam słychać ? Nic o czym chciałbym Tobie powiedzieć.