Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym się powinna zajmować Agencja Reklamowa? Nosz kur*wa związałem się z taką jedną "agencją", która niby zaprojektowała mi logo, zrobiła pieczątkę i na razie tyle, bo karwa wizytówek nie można było robić, bo nie było strony www, później maila, i karwa tak wszystko się zazębia. Teraz jak mi przysłali projekt na oklejenie samochodu NO TO.. WITKI MI OPADŁY karwa no. Znów będzie tak jak w przypadku logo - że w końcu sam wszystko zaprojektuję, a oni wykleją. Kurna no, zero jakiegokolwiek smaczku i nic wspólnego z identyfikacją wizualną firmy. Chciałbym, żeby ktoś profesjonalnie zajął się reklamą w firmie - logo, strona www, oklejanie samochodów, wizytówki, tutki srutki i żeby to wszystko współgrało ze sobą, a nie odpier*alać jakiś projekt, który równie dobrze mogłem sobie zrobić sam w paincie. Jeszcze się nad nimi lituję, bo to moi znajomi, ale związanie się z nimi to był błąd, bo nie mają doświadczenia, poza tym zawalają terminy. Wypadałoby z nimi zerwać...

Idealiści to czasem mają przesrane... :wallbash:

Dziękuję za uwagę.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

Czym się powinna zajmować Agencja Reklamowa? Nosz kur*wa związałem się z taką jedną "agencją", która niby zaprojektowała mi logo, zrobiła pieczątkę i na razie tyle, bo karwa wizytówek nie można było robić, bo nie było strony www, później maila, i karwa tak wszystko się zazębia. Teraz jak mi przysłali projekt na oklejenie samochodu NO TO.. WITKI MI OPADŁY karwa no. Znów będzie tak jak w przypadku logo - że w końcu sam wszystko zaprojektuję, a oni wykleją. Kurna no, zero jakiegokolwiek smaczku i nic wspólnego z identyfikacją wizualną firmy. Chciałbym, żeby ktoś profesjonalnie zajął się reklamą w firmie - logo, strona www, oklejanie samochodów, wizytówki, tutki srutki i żeby to wszystko współgrało ze sobą, a nie odpier*alać jakiś projekt, który równie dobrze mogłem sobie zrobić sam w paincie. Jeszcze się nad nimi lituję, bo to moi znajomi, ale związanie się z nimi to był błąd, bo nie mają doświadczenia, poza tym zawalają terminy. Wypadałoby z nimi zerwać...

Dziękuję za uwagę.

Bo to po znajomosci tak jest.

Lepiej pojsc do obcego, zaplacic, a jak cos nie tak opier$#&^@%

Opublikowano

Dziękuję za uwagę.

Tumek nie denerwuj się :D Wywal na zbitą buzie i miej problem z głowy.

Fakt faktem spocik się udał nawet znalazłem kontakt żeby lapa podłączyć i podładować :D

Jestem tylko ciekaw jak te Hondy mogą tam stawać??

Tam gdzie stają to tak wali że to :shocked::slina:

Opublikowano

Znowu obiecywałem, że nie dam się sprowokować do startu spod świateł :naughty:

Znowu nie wytrzymałem :evil:

Jak koguciki, nooo

Opublikowano

:polew: skąd ja to znam :D Tylko moja Audiola coś straciła kopniaka :( To chyba przez tą cieknącą pompę paliwa :(

Byle do piątq wytrzymała... W piątek mechanik i po kłopocie. Dobrze że mam na wszelki wypadek drugie autko :P

Opublikowano

Nooo...

Doszły mnie słuchy, że wystarczyło, że trochę Was opierdoliłem i frekwencja się znacznie poprawiła :D

Jak usłyszeli, że STILAKA na spocie nie będzie to od razu tyle osób odważyło się przyjechać :polew:

No, wiem, wiem, że jak Capo di Tutti Capi jest na Spocie to niektórzy mają co nieco w gaciach.

Zauważ, że niektórzy nawet prawie w ogóle przestali się na Spotach pojawiać ... :D

Opublikowano

moim zdaniem miejscówka rewelacja :evil: gdzie indziej znajdziecie darmowy prąd :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

moim zdaniem miejscówka rewelacja :evil: gdzie indziej znajdziecie darmowy prąd :polew: :polew: :polew:

No słuchaj teraz to jest moja stala miejscowka :kox:

Trzeba sobie jakos radzic :polew: :polew:

Opublikowano

Dziękuję za uwagę.

..Tomek ..uwielbiam Twoje wylewne napady żalu :D

Przyjdz do mnie za 2 lata to zrobię Ci reklame za free :decayed:

będziesz pierwszą ofiarą

:kox:

Opublikowano

Zauważ, że niektórzy nawet prawie w ogóle przestali się na Spotach pojawiać ... :D

z taka miejscówką wątpię aby to się zmieniło :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

No słuchaj teraz to jest moja stala miejscowka :kox:

Poczekaj aż Krzyniek przyjedze ze swoją "30 sekundową" baterią w laptopie :D

No, wiem, wiem, że jak Capo di Tutti Capi jest na Spocie to niektórzy mają co nieco w gaciach.

:polew:

Opublikowano

raggaman ktos ma słabszą baterią od mojej? :D

szkoda że we wtorek kończę pracę o 21 :( Chyba nie pojawię się na spocie :(:(:( ;(

Opublikowano

Dzisiaj o 6.20 też nie było korka?

jak zawsze nie było - 20 mini w Bluepoint byłem :good: i to na nowym paliwku - Shell rulezzZZ :decayed:

Opublikowano

i to na nowym paliwku - Shell rulezzZZ :decayed:

Czytałem, czytałem. Też tam zalewam ... :wink4::cool1:

Opublikowano

My z adaho znamy juz poprawny wjazd

zrobiliśmy wczoraj gangsterski objazd :cool1:- prawie jak chłopaki z Hondy :polew:

Opublikowano

My z adaho znamy juz poprawny wjazd

zrobiliśmy wczoraj gangsterski objazd :cool1:- prawie jak chłopaki z Hondy :polew:

Tylko Was było mniej słychać :tongue4:

Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem, że muszę wywalić prawie 4 tysie na notariusza :blink::shocked:

Sie, qrfa, pytam za co tyle kasy??!! :wallbash::angry: