Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
piatek mam pierwsze urodziny coreczki

ale to ja ze zapraszasz wujkow na imprezke :564:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sorki ze sie tak wbijam nie w temat, ale nie chce mi sie przegladac 240 stron :)

Gdzie teraz odbywaja sie spoty. MM jakis? Jezeli tak to ktory? Wtorek 19:00?

Dziekowka za odp :D

Opublikowano
Sorki ze sie tak wbijam nie w temat, ale nie chce mi sie przegladac 240 stron :)

MM Ostrobramska , Wtorek 19.00 :one:

Opublikowano

MM Ostrobramska , Wtorek 19.00 :one:

Lukas! No co Ty :?: :!: Hugo Ci robotę zabiera :!: :?: :P

Opublikowano

Ja odbieram Hugowi on odbiera mi :diabel: ale i tak wszsytko w rodzinie zostaje :564:a tak na marginesie to kto by nie wiedzial gdzie sie dziki zbieraja :one:

Opublikowano
Ja odbieram Hugowi on odbiera mi :diabel: ale i tak wszsytko w rodzinie zostaje :564:a tak na marginesie to kto by nie wiedzial gdzie sie dziki zbieraja :one:

Jesteś jak błyskawica :D

No jak widać Al_capone po przegonieniu we wrześniu do newbie dopiero teraz odważył się :P;) zapytać o spoty.

No to trzeba kolege poprowadzić coby się na żywca :564: przywitał.

Opublikowano

Jak nic mi nie wyskoczy (np. jakis wyprysk na twarzy ;) ) to sie pojawie. Chetnie sie podziele moimi bolami z kims kto mnei zrozumie.

Mam sinusoidalne uczucia to tego czerwonego MF.

Raz go kocham i innym razem jak mi je..ec caly czas pyka http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=64251#64251 albo jak dzisiaj zapala mi sioe z rana lampka z hamulcami to mam ochote go zabic i zrzucic ze skaly. Jezdze nim dopiero niecale 3 tyg. i juz wielokrotnie mi sie narazil. ech... no nie przywyklem. Do tej pory jezdzilem malymi-nowymi autami. A zachcialo mi sie duzego starucha ;)

W sumie to ja sie zakochalem w A4 jakos w czasie gdzie ten egzemplaz byl wyprodukowany. :/

Opublikowano

Al_Capone, trzeba go zwyczjnie odmulić co zostanie zrobione na spocie...jak wpadniesz :diabelek: :diabel2: później już nie będzie nic narzekał :)

Opublikowano

Hahhahaha wszyscy wiedzą gdzie Dziki się zbierają :053:

Uwaga test nowego emotka -> :a4fan:

Opublikowano
:a4fan: stary ale masz Audi tylko ze trafiles na felerny ale tez nie do konca egzemplarz pojaw sie na spocie to wyjasnimy wsio :a4fan:
Opublikowano
odmulić co zostanie zrobione na spocie

W podstawówce, jak ktoś miał nowe buty fundowaliśmy mu analogiczne "odmulanie" ;) - zaczynało się tylko od innego tekstu "Nowe buty - widzę, że jeszcze nie chrzczone" :diabelek: :D:P

Opublikowano
Al_Capone, trzeba go zwyczjnie odmulić co zostanie zrobione na spocie...jak wpadniesz :diabelek: :diabel2: później już nie będzie nic narzekał :)

hehe odmulalem go na poprzednim baku troche. Z tym obiecalem sobie zejsc ponizej 7l/100 :) Ale czasem go trzeba przedmuchac ;)

Ostatnio jak wracalem z serwisu Audi to kolega jechal moja Corsa. Super bylo patrzec jak zostaje w chmurze czarnego bąka :P

Opublikowano

ale wiesz odmulanie swojego auta to nie to samo co obcy kierowca ten jak sie przejedzie to az tarcze powygina :053:

Opublikowano
Hahhahaha wszyscy wiedzą gdzie Dziki się zbierają

W lesie :diabel2: . A kto spotyka w lesie Dzika, ten browara szybko łyka :564: :a4fan:

Opublikowano
:a4fan: stary ale masz Audi tylko ze trafiles na felerny ale tez nie do konca egzemplarz pojaw sie na spocie to wyjasnimy wsio :a4fan:

No nie taki felerny. Facet po przegladzie powiedzial.

Panie widzialem wiele autek sprowadzonych. Ten to złoto.

Ale te male pierdoly.... dobijaja. Najgorsza jest elektryka bo to szukanie igly w stogu siana. Mechanicznie jest super sprawny (chyba)

I tak :a4fan: rulezzzzz :mikolaj:

Opublikowano

auto z takiego rocznika musi miec jakies wady przeciez to tylko audi :a4fan: nowe auta maja wady a co mowic 10 letnie

Opublikowano

:584: NoNoNo!!! Tylko nie 10cio letnie :diabelek:

;)

Opublikowano
Tylko nie 10cio letnie

Buhahahahaha :580:

Wiedziałem Lukas, że tym tekstem podpadniesz :bicz::P

Opublikowano

ja mam 12 letnie i jezdzi jeszcze :one: a z tym 10 letnim to jakos dawno matematyke mialem :diabel:

Al_Capone, pokazesz furaka na zywo to ocenim jak to wyglada :one:

Opublikowano

latka latkami ale przebieg ma 130kkm co sprawia, ze technicznie jest OK, ale te "10" lat musialo zatem wplynac na elektryke :|