Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiciu Wszystkiego Najlepszego z Okazji Imienin :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

Potrzebuję film "Poszukiwany, poszukiwana" na płytce, czy ktoś w Warszawie posiada i mógłby mi użyczyć na około tydzień?

Mam, prawdopodobnie :decayed: w domu, ale jak chcesz to potwierdze na 100% wieczorem. Oczywiscie jak znajde to bedzie do pożyczenia :cool1:

To jak byś mógł to sprawdź proszę i daj znać :)

Opublikowano
http://pl.youtube.com/watch?v=sIrRz_CFu2s :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: pomocy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

Wiciu czy ty masz dzisiaj imieninki?

(...)

Ciiiiicho.

Bo się moi w robocie dowiedzą i będę musiał odbębniać te wszystkie rytuały biurwowe, których nieznoszę :bla:

Na razie dosyć skutecznie się bunkruję :bag:

WITECZKU, SŁONECZKO MOJE, ROBACZKU !! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU TWOJEGO ŚWIĘTA, CUKIERECZKU :good::kox:

Na razie trochę za mało się starasz :guma: - nadal jestem na Ciebie podkurwiony (czy ja czasem kiedyś nie wspominałem, ze jestem wyjątkowo mściwym sku*czysynem?) :punk:

Wszystkim (bez wyjątku :decayed:) dzięki za życzenia :hi:

Opublikowano

Na razie trochę za mało się starasz :guma: - nadal jestem na Ciebie podkurwiony (czy ja czasem kiedyś nie wspominałem, ze jestem wyjątkowo mściwym sku*czysynem?) :punk:

Patrzcie odezwał się do mnie :kox: Przemówił :decayed::naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Jeszcze trochę i znowu będzie tak jak dawniej, będziemy razem chodzić do Oazy lub Imprerium na dziewczynki :naughty: :naughty: :kox: :kox: :wink4:

Opublikowano

Chromole....jeszcze raz ktoś mi zajrzy mi w monitor ..to rzucę ultką prosto w twarz :evil2:

:decayed:

Co tak zamulacie ? Przydało by sie dobić do końca tygodnia ..tak do 1900 :naughty::kox:

Opublikowano

Matka miała trzy córki i, ponieważ była wścibska, za każdym razem na ślubie prosiła każdą z nich, żeby napisała do niej o życiu płciowym.

Pierwsza z córek napisała list zaraz na drugi dzień po ślubie. W liście było tylko jedno słowo: "Nescafe".

Zdziwiona matka w końcu znalazła reklamę w gazecie: "Nescafe - satysfakcja do ostatniej kropli.".

I była szczęśliwa, że córka tak wspaniale trafiła.

Druga z córek napisała dopiero tydzień po ślubie. W liście było słowo: "Marlboro".

Matka nauczona doświadczeniem poszukała reklamy w gazetach. Znalazła zdanie: "Marlboro - Extra Long, King Size".

I znowu była szczęśliwa.

Trzecia córka napisała dopiero po czterech tygodniach. W liście było napisane: "British Airways".

Matka przeglądała gazety nie mogąc się doczekać poznania prawdziwej treści listu, aż w końcu znalazła. W reklamie było napisane: "British Airways - trzy razy dziennie, siedem dni w tygodniu, w obie strony.

- Dlaczego blondynka poprzestała na trzecim dziecku?

- Bo słyszała, że co czwarty urodzony człowiek to Chińczyk

Na budowie Kowalski lata w te i z powrotem z pustą taczką. Widząc to kierownik, pyta:

- Co tak z tą pustą taczką latacie?

- Panie kierowniku - mówi Kowalski - taki zapierdol, że nie ma kiedy załadować.

-------------------------------------------------------------------------------

Na budowie robotnik taszczy na plecach dwa worki cementu. Spotyka go szef i pyta:

- Nie lepiej byłoby na taczce?

- Może i lepiej, ale kółko trochę w plecy gniecie...

Do klasztoru przychodzi nowy młody mnich. Starszy mnich oprowadza go po klasztorze i opowiada:

- Tu jest biblioteka. Możesz z niej korzystać, kiedy tylko zechcesz, tylko nie w czwartek.

Idą do sauny.

- Tu jest nasza sauna. Możesz z niej korzystać, kiedy tylko zechcesz, tylko nie w czwartek.

Idą do stołówki.

- Tu jest nasza stołówka. Możesz tu przychodzić, kiedy tylko zechcesz i jeśc ile chcesz, tylko nie w czwartek.

Obeszli cały klasztor i młody mnich dowiedział się, że wszędzie będzie mógł przychodzić, za wyjątkiem czwartku. Na koniec stary mnich przyprowadza młodego na strych, a tam szafa. Stary mnich otwiera ją, a ze środka wystaje czyjaś d..a.

- Tu jest d..a. Możesz tu przychodzić, kiedy zechcesz i robić co zechcesz, tylko nie w czwartek.

- Wszystko super, ale dlaczego tych wszystkich rzeczy nie mogę robić akurat w czwartek ??

- Bo w czwartek masz dyżur w szafie.

Mężczyzna z kobietą całują się na ulicy. Podchodzi do nich jakiś gość i

zagląda im przez ramię. Raz zagląda, drugi raz zagląda,

obchodzi w kółko i znowu zagląda i tak dłuższy czas.

W końcu całujący pan zdenerwował się i mówi do gościa:

- Panie! Coś pan! Zboczeniec jakiś???

- Nie, ale żona ma klucze...

> Do eleganckiej restauracji wchodzi damulka, siada przy stoliku i u kelnera

> zgiętego w ukłonach zamawia kawę. Gdy ją już dostaje kilkakrotnie podnosi

> do ust i krzywiąc się z niesmakiem opuszcza na dół.

> W końcu woła kelnera i zniesmaczona mówi

> - kelner, ta kawa cuchnie brudnym *ujem!

> ten podnosi filiżankę ze stolika, kilkakrotnie wącha i odstawia mówiąc

> - pani będzie łaskawa wziąć filiżankę w drugą rękę

Jeżyk wybrał się z Krecikiem na włam. Wleźli do domku myśliwego no i po ciemku macają co warto skroić. Krecik ma większego czuja i znajduje sporo fantow, ale Jeżyk też daje radę. W pewnym momencie Krecik wymacał lufę od fuzji i włożył do środka głowę. Traf chciał, że w tym samym czasie Jeżyk wymacał kolbę. Nie trzeba długo tłumaczyć, że Jeżyk nacisnął spust... ...Huk, wystrzał.... Krecik leży bez głowy na podłodze i trzęsie sie w konwulsjach. Podsuwa się Jeżyk, wymacał trzęsące się ciało Krecika i mówi:

-k**wa c**ju, nie śmiej sie, bo ja chyba ogłuchłem!

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: krecik najlepszy :good:
Opublikowano

Poszla babka do ginekologa, rozlozyla sie, lekarz patrzy.

- Kur..! Pierwszy raz cos takiego widze! Dziura jak po bombie!

Babka sie obrazila, zwyzywala lekarza i poszla do kolezanki, opowiedziala o wszystkim. Rozlozyla sie, kolezanka patrzy.

- Kurde, wiesz.. ten lekarz to chyba racje mial...

Wkur.. wrocila do domu, zdjela lustro ze sciany, polozyla na podlodze, rozebrala sie, stanela nad lustrem i oglada...

Wchodzi maz do pokoju.

- Co Ty robisz?

- Aerobik cwicze.

- To lepiej uwazaj zebys sie w ta dziure w podlodze nie wjebala

Opublikowano

Poziowy jakie Ty strony przeglądasz?/ :>

Na SFD też siedzisz? :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

kuwa Boberek, przez krecika prawie spadłem z krzesła :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Płaczę od rana:

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=111777031

poczytajcie komenty...jestem na 15 stronie i leje ze śmiechu

Nie no, normalnie extra laska, aż wstyd się z taką pokazać

Opublikowano

Płaczę od rana:

Nie no, normalnie extra laska, aż wstyd się z taką pokazać

Pokazać jak pokazać ...wątpie czy ktoś chciałby ją stuknąć dla sportu ...to by było koszmarne nawet za kase :sick3::decayed:

Opublikowano

Ktoś tej Pani lima podbił? :mysli:

hamowanie w skrecie?? :decayed:

Opublikowano

Płaczę od rana:

przecież to trans, na każdym zdjęciu ta sama mina jakby miał/a sztuczną mordę :sick3:

Opublikowano

dla :quattro: to pestka :guma:

Ar ju siur? :cool1::decayed: