Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pany .... miałem nie czytać ale coś mnie pokusiło, widzę że ładnie mi dooope obrabiacie a zdanie o mnie też widzę że macie ...

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pany .... miałem nie czytać ale coś mnie pokusiło, widzę że ładnie mi dooope obrabiacie a zdanie o mnie też widzę że macie ...

Wiesz, że my to tak z sympatii do Ciebie :wink4::naughty::kox:

Opublikowano

Czy nowe osoby są mile widziane??? Nie znam jeszcze nikogo a z chęcią bym przyjechał...

Pozdro

Opublikowano

Czy nowe osoby są mile widziane??? Nie znam jeszcze nikogo a z chęcią bym przyjechał...

Przyjeżdżaj jutro śmiało - nowe osoby jak najbardziej mile widziane.

Przygotuj się na kilka słów krytyki i dziwnych tekstów - z tego słyniemy :wink4::tongue4::polew:

Opublikowano

Wiesz, że my to tak z sympatii do Ciebie :wink4::naughty::kox:

ta jasne .....

http://nasza-klasa.pl/profile/17672995/gallery/40

Opublikowano

ta jasne .....

Oj Krzyniu, nie przesadzaj.

Nie lubisz już nas ??? :naughty::kox:

Opublikowano

ragga za***isty sweterek :polew: :polew: :polew: :polew: taki różowy :gwizdanie:

Jak dla mnie rewelacja :kox:

Mój Ł miał podobny na zlocie w Wiśle, nie wiem czemu ale duzo osób miało z tego niezły ubaw :wink4:

:sick3:
Opublikowano

Rrrrrrrrrrrrrwa.

Macie jakiś sposobik, żeby sprawdzić czy ktoś z sąsiadów nie podpiął się czasem pod mój router?

Deklarowana prędkość do 10Mb, a wg różnych testerów intenetowych spada czasem do 2-ch...

Opublikowano

zaszyfrować połączenie Wiciu :gwizdanie:

Opublikowano

Rrrrrrrrrrrrrwa.

Macie jakiś sposobik, żeby sprawdzić czy ktoś z sąsiadów nie podpiął się czasem pod mój router?

Deklarowana prędkość do 10Mb, a wg różnych testerów intenetowych spada czasem do 2-ch...

Wchodzisz na router i tam masz status - powinieneś mieć możliwość sprawdzenia kto jest podłączony, jaki ma przyznany numer itp.

Zabezpieczyłeś go chociaż wcześniej (nie tylko hasło, ale też szyfrowanie) ? Jakiej firmy ten router ?

Opublikowano

No, hasełko oszyfiście zapodałem.

Encrypting method: WEP2

Encryption TKIP and AES

ale nie wnikałem szczególnie co to znaczy

Router US Robotics.

Co mie serdecznie ubawiło - strona konfiguracyjna routera umożliwia zablokowanie samego siebie - miałem z tym trochę zamieszania :polew:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 22:27:51_________________________________________________No, niby jest status, że tylko ja.

Ale to by znaczyło, że ... Ragga wali w ..uj :D

Ragga! Przestań tam w ten foruma naparzać, bo blokujesz transfer i mi Twoja firma nie jest w stanie dostarczyć deklarowanej prędkości netu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Rrrrrrrrrrrrrwa.

Wiciu a jakie dałeś hasło do Wifi ?

Opublikowano

Rrrrrrrrrrrrrwa.

Aleś pytanie zadał :D

Hasło mam Ci podać? :D[br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 22:53:32_________________________________________________

"wit.s" Tu masz dobrze opisane jak zabezpieczy sieć(przykład). Może Ci pomoże. Podaje link:

http://forum.instalki.pl/viewtopic.php?f=26&t=14539

Pozdro

Dzięks - poczytam. :good:

Opublikowano

Rrrrrrrrrrrrrwa.

Aleś pytanie zadał :D

Hasło mam Ci podać? :D[br]

No właśnie, z polskimi znakami nie wchodzi :kox:

Żarty żartami ale 10MB ciężko jest osiągnąć tak poprostu.

Wejdź na noc.gts.pl i ściagnij plik 500 MB i zobacze ile idzie.

W tym samym momencie ściagnij plik 100 MB, zsumuj prędkości i napisz ile szło.

Pamiętaj, że prędkość jaką ofertuje Twoj dostawca to prędkość do 10MB a nie 10MB

Opublikowano

Rrrrrrrrrrrrrwa.

jaki masz ten router ?? Zawsze możesz włączyć dopuszczanie do sieci po mac adresach kart sieciowych i będzie po sprawie.

Napisz na PW albo odezwij się na gadzie to pomogę :) [br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 00:02_________________________________________________

No, hasełko oszyfiście zapodałem.

Encrypting method: WEP2

Encryption TKIP and AES

ale nie wnikałem szczególnie co to znaczy

Router US Robotics.

Co mie serdecznie ubawiło - strona konfiguracyjna routera umożliwia zablokowanie samego siebie - miałem z tym trochę zamieszania :polew:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 22:27:51_________________________________________________No, niby jest status, że tylko ja.

Ale to by znaczyło, że ... Ragga wali w ..uj :D

Ragga! Przestań tam w ten foruma naparzać, bo blokujesz transfer i mi Twoja firma nie jest w stanie dostarczyć deklarowanej prędkości netu :polew: :polew: :polew:

Przeskocz sobie na WPA 2

Opublikowano

dzień dobry :P

Opublikowano

Pamiętaj, że prędkość jaką ofertuje Twoj dostawca to prędkość do 10MB a nie 10MB

Mylisz pojęcia: plik 500MB, transfer 10Mbit/s co rzeczywiście ciężko uzyskać.

Przeskocz sobie na WPA 2

Otóż to właśnie.

Przy okazji warto sprawdzić czy router ma w miarę nowy firmware :wink4:

Opublikowano

Mylisz pojęcia: plik 500MB, transfer 10Mbit/s co rzeczywiście ciężko uzyskać.

Przeskocz sobie na WPA 2

Otóż to właśnie.

Przy okazji warto sprawdzić czy router ma w miarę nowy firmware :wink4:

Nie mylę pojęć.

A że internet zacznie działać szybciej od WPA2 to chyba dopiero teraz ktoś pomylił pojecia.

Opublikowano

Nie mylę pojęć.

Mylisz - jednostki pojemności (MB) z jednostkami służącymi do określania prędkości (Mbit/s) i tylko o to chodziło.

A że internet zacznie działać szybciej od WPA2 to chyba dopiero teraz ktoś pomylił pojecia.

Słucham ?

Jakoś nie widzę żeby ktoś wcześniej takie coś stwierdził więc nie wiem skąd to wziąłeś.