Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś warszawka ucichła.

Wszyscy na ślizganiu?

Ja jeszcze 3 dni byczenia sie.

Sypie cały czas-wieczorkiem jade zeksplorowac lokalne placyki - u mnie zasyapne jak w Aspen (tym europejskim :-)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Sypie cały
za***ista zazdrosc, bo w londynie popadalo wieczorem, a rano juz nie bylo sladu :(
Opublikowano

a dzis tez pada tylko deszcz jak by troszke przymrozilo to by sniegu bylo ze ho ho

Opublikowano

Kurde ale dzis z d.. pogoda :)

Dzis rano mialem smieszna sytuacje. PAtrze a po Patriotow szaleje jakis koles. Kurde kazdy zakret na rekawie bierze. Tlum zamochodow jak cholera a ten powolutku se jedzie i na rekawie zakret. Zastanawiam sie co kolesiowi odbilo??!!?? w dodatku na drodze nie snieg tylko lod wiec wychodzi mu to bardzo nieumiejetnie i za kazdym razem laduje na poboczu. Podjechalem blizej (na bezpieczna odleglosc) a to siedzi dziadunio z nosen przyklejonym do przedniej szyby i zasowa sobie z zaciagnietym recznym. :D

Ale twardziel niesamowity jedzie dalej :) Pewnie sobie mysli "ale zima tego roku, no tak slisko to jeszcze nie bylo"

Myslalem zeby mu to powiedziec ale nie bylo jak go dogonic juz potem.

Opublikowano

:053: pewnie mu linka przymarzla ale dzik jest prze :one: ciekawe co by bylo jakby dostał mandat za wariactwa na drodze :diabel:

Opublikowano

no mysle, zeby go oprawil i postawil w salonie :) hehe.

W tym wieku to taki cipkomagnes :diabelek:

Opublikowano
Panie Łukaszu...skad znał twoje imie?? :)

Z dowodu osobistego :)

Panowie mam za***iste miejsce na ślizganko , Bemowo lotnisko tam gdzie 1/4 mili SSS , 100 zł godzina czynne 7 dni w tygodniu 8/16 , dzwonimy umawiamy sie i latamy bez akcji z pałami itd miejsca w uuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjj :D :D :D :D www.rspw.of.pl , trzeba dzwonić wieczorem .

Opublikowano

Trzeba miec jeszcze czym dojechac ale 100zeta za godzine to to nie jest tanio na "B"jest wieksza adrenalina bo w kazdym momencie moze przyjechac ekipa niebieskich :diabel2:

Opublikowano

K... jaką ja mam rzez z tymi oponami, jeszcze żadne autko tak mi sie nie slizgało, a to Quattro wiec powinno być relewelacyjnie, a dziś już dwa razy stanąłem w śniegu na poboczu i d*pa, musieli mnie pchać, nawet rozbujanie fury nic nie dawało.

Opublikowano

No, Panowie, niech Wam wary wiszą do ziemi z zazdrości.

Byłem dzisiaj w Krynicy na nartach. NIewiele ich było, bo od rana zamieć jak na syberii, wracając musiałem nadrobić drogi przez N. Sącz bo drogi były nieprzejezdne. Zamieć i sniegu na jezdni po kostki - zrąbista sprawa. Już miałem nawet łańcuchy wyciagac.

Jutro bladym świtem pomykam do Białki Tatrzańskiej :diabel2:

Opublikowano

no prosze a my tu musimy pracowac ;)

widzialem dzisiaj auto sebmisa biedna niunia silnik w czesciach po calym warsztacie lezy tu jakis tloczek tam waleczek eh jak cmentarz :zly: :(

Opublikowano

Panowie co z ta jazdą na lotnisku ?? !!

i co jest z autem sembisa??

Opublikowano

też się pisze na ślizganie po lotnisku :diabel2:

Opublikowano

widzialem dzisiaj auto sebmisa biedna niunia silnik w czesciach po calym warsztacie lezy tu jakis tloczek tam waleczek eh jak cmentarz :zly: :(

wiesz co czuję, a miało być tak pięknie dzień roboty, a już półtora tygodnia pomykam ikarami :/

@poziek

okazało się poprzedniemu właścicielowi pękł pasek i było małe bum, całe głowice do robienia, pokrzywione zawory itp :/

Opublikowano

Plastek ja to juz myslalem ze wyjechales do Londynu

Opublikowano

wiesz co czuję, a miało być tak pięknie dzień roboty, a już półtora tygodnia pomykam ikarami :/

@poziek

okazało się poprzedniemu właścicielowi pękł pasek i było małe bum, całe głowice do robienia, pokrzywione zawory itp :/

A gdzie w końcu robisz autko?
Opublikowano

W diagtroniku u Andrzeja Norbi :P

Opublikowano

dokładnie,

i z wymiany termostatu wyszedł konkretny remont :/

Opublikowano

Wczoraj musialem wypychac auto twoje z garazu :P

Panowie dzisiaj spot pamietajcie :!:

Opublikowano
Wczoraj musialem wypychac auto twoje z garazu :P

łapska umyłeś :diabel: