Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli zmienić amory na np. ori, założyć sprężyny i ew. ścisnąć ?

Auto sprzedaję za rok, nie chce ładować w niego kasy na nie wiadomo co..

Dzizas bron cie Panie Boże :shocked:

Ja zartowalem :embarrassed:

To jest numer rodem z malczersa/poldka

Mozesz oszczedzajac an ori amory zalozyc obnizone sprezyny, le nie gra to ze soba najleiej i amory padna szybciuchno. Nietety trzeba kupic caly kit, sprezyny+amory.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew: :polew:

Spoko nie bój nic :naughty:

Ale teraz serio.. Amorki średniosztywne i spręzyny i 20mm będzie spoko ? Jak to u Was stoi..

Dobra co ja będę odpierdzielał.. Przejrzę forum.. :tongue4: :tongue4:

:szukaj:

Opublikowano

To jedynym ratunkiem są mrozy poniżej -5 stopni. Wtedy padają te fotoradary. Spalić tych co to wymyślają. :evil:

A z faktem co do "jakości dróg" w pełni się z tobą zgadzam.

Opublikowano

( Dzięki Capone )

Opublikowano

a ostatnio jak jechaliśmy z Malikiem coś około 600 km w jedną stronę po DE to widziałem może 2-3 fotoradary.

bo sa mega ukryte

czasem widać tylko sam obiektyw reszta jest za ogrodzeniem, barierką

pozatym przy 170 km/h ciezko spostrzec

bo u nich fotoradary stoją lub stawiają przenośne w sensownych miejscach a nie tak jak u nas najpierw walą ograniczenie do 50km/h niczym nieuzasadnione a potem stawiają fotoradar [br]Dopisany: 21 Styczeń 2009, 10:06_________________________________________________http://wiadomosci.wp.pl/kat,12471,title,Placi-duze-alimenty-na-nieswoje-dziecko,wid,10768900,wiadomosc_prasa.html?ticaid=175cb i komentarze :>
Opublikowano

Nosfer, co planujesz kupic?

Opublikowano

Nosfer, co planujesz kupic?

W sensie jaki zawias czy jakie felgi ?

Felgi 17" - zawias: chyba komplet :mysli: -20mm, -30mm.. Ale kompletnie nie wiem jaki.. :no:

Opublikowano

Samochod... zawias i felgi mnie nie interesuja :decayed:

Opublikowano

Nosferyczny ..kup se Pan - 30 , -35 :naughty:

Opublikowano

Samochod... zawias i felgi mnie nie interesuja :decayed:

:bicz::decayed:

Czarne - B6 AVF w sedanie .. :giveheart: najlepiej w Q, ale to graniczy z cudem :D

Opublikowano

Nie inwestuj w B5... szkoda kasy IMO. Co najwyzej kup felgi, ktore pozniej przelozysz do B6 albo sprzedasz bez straty.

Opublikowano

Nie mam zamiaru, ale jak nie zmienie zawiasu (który i tak już nie amortyzuje) i założę felunek to będę miał piękny Allroad.. :thumbdown: Z drugiej strony, gdybym mógł przełknąć 10cm między kołem a nadkolem to pozostaje kwestia następująca "Co się stanie z moimi wahaczami za "X"tyś/km, jak nie zrobię tłuczącej zawiechy" ? :)

Opublikowano

Ja juz Ci tłumaczyłem ..na chj Ci to Panie :decayed:

Zainwestujesz w zawias i felgi byle by były ..i przy sprzedaży wieśniaki będą Ci marudzić , że " łobniżony Pan Panie ..a koło to poco tokie duże .. to i musi zwieszenie juz na wymynczeniu " :evil:

Kładź lache i tyle :wink4:

Opublikowano

Ragga mądralo.. :kox:

Tym samochodem muszę przejeżdzić cały 2009 i ponad połowę 2010..

Co daje mi powiedzmy 20 miesięcy, felgi: np. http://allegro.pl/item518920133_felgi_z_oponami_do_audi.html, zawias nie wiem - 500-600 ?.. 20miesięcy - 2000tyś = 100zł miesięcznie.. Lata mi to..

Nie robiąc kompletnie nic, pewnie nie dojadę do końca 2009 :P Nie wymieniając zawiechy, zaraz polecą mi wahacze, które zmieniałem w czerwcu zeszłego roku.. A wieśniaki to dopiero będą marudzić jak będzie tłukło, skrzypiało i wiało..

:wink4:

Opublikowano

Że tak powiem Przyjacielu ..Twoja broszko-pipuszka :decayed:

Opublikowano

Tylko nie nazywaj Pozia bananikiem bo zarobisz kropka jak taki jeden :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Że tak powiem Przyjacielu ..Twoja broszko-pipuszka :decayed:

Stary no, ale źle mówię ? Idąc twoją radą "jak zmieniasz to nic w nim nie rób" za 1,5 wartość tego samochodu będzie oscylować w granicach 6 tysięcy - zero zawiechy, stuki w silniku, halmulce jak na bębnach, środek powycierany, lakier w rozsypce..

A przecież trzeba wziąć pod uwagę kurwicę jaka mnie bierze, jak mi ori zawias zaciera o progi, albo słyszę dźwięki 3 stopnia :chytry:

felgi: np. http://allegro.pl/item518920133_felgi_z_oponami_do_audi.html, zawias nie wiem - 500-600 ?..

17? lepiej 16tki. Wiesz przynaglając net znalazłem bardzo ładne. Takie http://allegro.pl/item534276419_oryginalne_felgi_audi_a4_najladniejszy_wzor_bdb.html

Zupelnie przypadkiem na nie wpadłem. :polew: :polew: :polew: :polew:

:decayed::kox: Aaaa.. no super..super..

Opublikowano

Tylko nie nazywaj Pozia bananikiem bo zarobisz kropka jak taki jeden :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Mistrz ciętej riposty kolega Ej Tri załapał to co załapał za łamanie regulaminu. Punktu 6 i 10. Tutaj nie było żadnych naduzyć z mojej strony. :decayed: