Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hmmm... Spanky domyślasz się :question: a nie zapomniałem on tera pod Torwarem bawi :audi:

pompa ABS-u .... :twisted:

ale jak byłes tam gdzie Ci mowiłem ... kupiłes :question: co :question: jak :question: gdzie :question: kiedy :question: .... bo nie kumam .... :redface:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Lukas. Po pierwsze - znacznie szybciej

to wszystko zalezy od tomboya :evil: jestem uzalezniony od tego fraj***

Opublikowano
to wszystko zalezy od tomboya :evil: jestem uzalezniony od tego fraj***

cos mi sie wydaje ze jeszcze poczekasz... :evil:

Opublikowano

nie no zrobimy spota u Tomboya w ksiegarni i kazdy wypozyczy ksiazki tyle ile da rady uniesc :lol: damy rade Kunio

lepiej trzeba myslec nad nowym parkingiem i chyba zostaje nam BC :confused:

Opublikowano

Może na poziomie -2 w MM nikt sie nie będzie przy....ł.

Opublikowano
hmmm... Spanky domyślasz się :question: a nie zapomniałem on tera pod Torwarem bawi :audi:

ale jak byłes tam gdzie Ci mowiłem ... kupiłes :question: co :question: jak :question: gdzie :question: kiedy :question: .... bo nie kumam .... :redface:

Do tamtego kolesia dzwoniłem i takiej pompy nie miał, ale chciał tą naprawiać, tyle ze za dużo większe pieniądze niż robi to kolega z AKP... dokładnie za 7 razy tyle :twisted: a pompke najszłem na allegro po miesiącu kluczenia po necie, Ebay-u i itp. itd. Przez ten miesiąc była tylko 1 sztuka w niemczech i od razu jakis koleś z Wrocka ją wychaczył, a tą z allegro wyczaiłem jak tylko gość ją wystawił i od razu ją w ryj :exclaim: :biggrin: No i we wtorek Andrzej ma robote :lol:
Opublikowano
Może na poziomie -2 w MM nikt sie nie będzie przy....ł.

oj czuje ze nie da rady bo maja juz oko na nas we wtorki :rolleyes:

Opublikowano

Do tamtego kolesia dzwoniłem i takiej pompy nie miał, ale chciał tą naprawiać, tyle ze za dużo większe pieniądze niż robi to kolega z AKP... dokładnie za 7 razy tyle :twisted: a pompke najszłem na allegro po miesiącu kluczenia po necie, Ebay-u i itp. itd. Przez ten miesiąc była tylko 1 sztuka w niemczech i od razu jakis koleś z Wrocka ją wychaczył, a tą z allegro wyczaiłem jak tylko gość ją wystawił i od razu ją w ryj :exclaim: :biggrin: No i we wtorek Andrzej ma robote :lol:

no to super ..... :twisted:

Opublikowano

No to mamy odpowiedź z MM.

Pan gówny derektór się nie zgodził.

Nie ma możliwości. Zajmujemy za dużo miejsca. Administracja się nie zgodziła.

Wg mnie sytuacja wyglądała tak, że kolo z którym gadałem byłby skłonny, ale generalny bał się podjąć sam decyzję, chciał duposchrona, a że wszyscy po kolei nie rozumieli o co chodzi - na wszelki wypadek powiedzieli "nie"

CH*J IM W D*Pę

Moja propozycja:

- w przyszły wtorek coś wymyślacie

- za 2 tyg (27,02,2007-tak żebym i ja mógł się zabawić) jedziemy do MM, kupujemy po 1 szt najtańszej płyty i siedzimy do bólu. Jeśli nas wyrzucą to z przytupem :twisted: .

- myślałem, też, zeby skontaktować się z jakimś pismakiem (wyborcza stołeczna, czy cóś) coby coś na MM wysmarowali, bo głupie asekuranctwo mnie wkurza.

Opublikowano

Geant na Połczyńskiej :exclaim: Są takie garaże podziemne, że zgubić się można, jest sklep z akcesoriami tuningowymi tak zeby cos wyrezac na szybko, no i za***isty tor kartingowy :biggrin: Tak więc wtorki już mamy z głowy :wink:

Opublikowano

Dla mnie właściwie taka sama odległość, więc OK.

Pytanie co z resztą.

Opublikowano

to ja poczekam do lata i na Torwar .... :twisted: ... nie chce mi sie przejezdzac całej Warszawy ..... :rolleyes:

Opublikowano

no dokladnie ja tez poczekam na torwar bo z ta moja praca to nie bede przyjezdzal na 10 minut

Opublikowano

to moze lepiej do maca na ostrobramska zjemy cos fury poczekaja na zewnatrz i nie trzeba bedzie jechac pol miasta i marznac :wink:

Opublikowano
to moze lepiej do maca na ostrobramska zjemy cos fury poczekaja na zewnatrz

A za pol roku takie schaby bedziemy, ze trzeba sie bedzie na A6stki poprzesiadac bo sie nie pomiescimy.

Opublikowano
to moze lepiej do maca na ostrobramska zjemy cos fury poczekaja na zewnatrz

A za pol roku takie schaby bedziemy, ze trzeba sie bedzie na A6stki poprzesiadac bo sie nie pomiescimy.

BUHAHAHAHAHA

Dobre.

No to trzeba wyznaczyć dyżury, kto w danym tygodniu będzie wciągał nosem Wieśmaka.

Opublikowano

kurna śmigacie audicami i 4 km w jedną strone was nie stać albo Wam się nie chce :bicz: a z drugiej strony to ja pozostałbym w MM..jak przyjdą to pójdziemy na przechadzke na góre i wrócimy za 10 min..

Opublikowano

wlasnie a tak a propos schabow... to chwalic sie jaki dzis wynik w pączkach???

Opublikowano
pozostałbym w MM..jak przyjdą to pójdziemy na przechadzke na góre i wrócimy za 10 min..

Albo na wieśmaka

Albo do promenady

jaki dzis wynik w pączkach???

zostałem poczęstowany jednym i był wstrętny. Do tej pory mnie mdli :evil: