Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Suli ty szatanie :evil:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Suli tam jest chyba 50 a naliczanie jest od chwili chyba zrobienia zdjęcia;P

A skąd wiesz ze Tobie cyknęli?

Opublikowano

Czy ktoś wie, jakie jest ograniczenie na Jagiellońskiej od Modlińskiej w stronę ronda Starzyńskiego :co:

Na Modlińskiej jest 60 km/h :blink::shocked:

Więc na Jagiellońskiej jest 50 albo 60 km/h :wallbash:

Mnie cyknęli kiedyś na Modlińskiej. Straż Miejska. W tym cholernym białym dostawczaku z fotoradarem. Nawet z samochodu nie muszą wysiadać .... :angry:

Czekam czy mandat przyjdzie przy okazji rozliczenia rocznego :decayed::naughty:

Opublikowano

Mi tez bialy busik strzelil na wislostradzie i od wrzesnia '08 cisza... [na szczescie].

Opublikowano

Dzięki wszystkim składającym za życzenia :good:

Opublikowano

Dzięki wszystkim składającym za życzenia :good:

spoko - kiedy tort ?

Opublikowano

tort :mysli:...zeżarłem :tongue4::decayed:

wszystko ch..najbardziej zaskoczył mnie dzisaj D.L. od Kluskego, czyli gość od którego kupiłem A4 w DE - zadzwonił z życzeniami...pszech :kox:

Opublikowano

...zaskoczył mnie dzisaj D.L. od Kluskego, czyli gość od którego kupiłem A4 w DE - zadzwonił z życzeniami...pszech :kox:

:shocked::evil:

Opublikowano

Od kiedy to gówno jest naliczane - od dnia popełnienia czy ukarania mandatem :?:

Od wykroczenia. Nawet jeżeli mandat dojdzie później.

http://www.abc.com.pl/serwis/du/1997/0602.htm - rozporządzenie o prowadzeniu ewidencji pkt

http://www.wspol.edu.pl/pci/base/pci_odpview.php?id=151 - przykład i wyjaśnienie sytuacji naliczania pkt

http://www.abc.com.pl/serwis/du/1997/0602.htm - prawo o ruchu drogowym.. art 130 dotyczy pkt karnych

Też pi pstryknęli i miałem grubo ponad dozwoloną prędkość, od roku nic nie przyszło :)

:hi:

Opublikowano

tort :mysli:...zeżarłem :tongue4::decayed:

wszystko ch..najbardziej zaskoczył mnie dzisaj D.L. od Kluskego, czyli gość od którego kupiłem A4 w DE - zadzwonił z życzeniami...pszech :kox:

o ja pitole - dobrze że w sobote nie dzwonił :decayed:

niemcy bracie - tam się dba o Klienta :good:

Opublikowano

o ja pitole - dobrze że w sobote nie dzwonił :decayed:

zeiszczałbym się z niepokoju wówczas :polew: :polew:

Opublikowano

[br]Dopisany: 16 Luty 2009, 23:10_________________________________________________

Czy ktoś wie, jakie jest ograniczenie na Jagiellońskiej od Modlińskiej w stronę ronda Starzyńskiego :co:

Bo mi fotkę cyknęli, jak miałem gdzieś tak "paczkę" na liczniku :confused4: Do dentysty się spieszyłem :witch::slina:

Chodzi mi głównie o punkty, bo mam już 10 za przejazd na późnym żółtym :no: ;(

Od kiedy to gówno jest naliczane - od dnia popełnienia czy ukarania mandatem :?:

Przyjdzie pismo żeby stawić się na komendzie. Jeśli w ciągu miesiąca nie stawisz się sprawa idzie do grodzkiego.
Tam piszesz wniosek o samo ukranie (coś jak czynny żal w skarbowym) i dostajesz wyrok zaocznie.
W takim przypadku w 99% nie dostajesz punktów.
Opublikowano

Dobry wieczor,czy jutro moglby ktos z was panowie podpiac mi mojego parcha pod kompa?bede bardzo wdzieczny pozdrawiam i do zobaczenia na spocie!

Opublikowano

Dobry wieczor,czy jutro moglby ktos z was panowie podpiac mi mojego parcha pod kompa?bede bardzo wdzieczny pozdrawiam i do zobaczenia na spocie!

Jak to jest z tymi czasami.. jeszcze w zeszłym roku, a pamiętam, że to była jakby wczoraj... :gwizdanie:

Kiedy zaglądało się na sopciki warszawskie z chęcią przyjechania na spot zaczynało się tak:

"Dzień dobry :notworthy:

czy mógłbym przyjechać na spot z litrową krówką ? :cool1: "

A teraz: "wpadłbym na spot, ale mógłby ktoś wziąc Vag-a.. :mysli: To dajcie znac bo nie wiem czy się opłaca.. :disgust:" KRYZYS :kox:

http://www.joemonster.org/filmy/13834/Dramatyczny_pies_i_ciasteczka

Leżałem i kwiczałem na tym filmiku :polew: :polew:

Opublikowano

Achhh ta dzisiejsza młodzież , bez wyciągniętej korzyści nigdy na spota nie przyjadą :confused4:

Dobry ogry

Opublikowano

a nie najgorszy :hi:

Opublikowano

:hi:

Ładnie sypie :>

Opublikowano
:hi: bry
Opublikowano

witam Panowie :hi:

mozna dzisiaj zajrzeć na spocik?

planuje juz od dawna sie wybrać, ale przed sesją miałem urwanie głowy[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 08:08_________________________________________________a czy ktos chodzi do WSiZ na rejtana? ostatnio widzialem a4 pod uczelnia z logo forum :kox:??

Opublikowano

SŁUCHAJCIE WARSZAWIAKI..może ktoś wie gdzie w wawie można przetoczyć tarcze hamulcowe ?

I jeszcze jedno pytanie czy można przetaczać tarcze dziurkowane / nawiercane ?

Na Krakowskiej w Raszynie przetaczają na samochodzie, ale z nawiercanymi raczej można zapomnieć.[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 08:40_________________________________________________Piastów wiadukt bez kłatra nie do zdobycia :naughty: