Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aleś się zawzioł :decayed:

bo tak jest , ty na pierwszego spota przyjechałeś w celu poznania/zaznajomienia sie z ludzmi czy vagowania auta ????

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w Wawie będę, ale nie wiem czy dam radę na spota dojechać, bo obiad może się przedłużyć... :naughty:

Może się przedłużyć do obiadośniadania ? :naughty:

Mam nadzieję, że aż tak daleko to nie. :D

Nie no, na 99% będę na spocie tylko że ok. 20:30. :)

Opublikowano

Ragga głodnemu chleb namyśli :tongue4::polew:

Ja się najadam do syta :kox:

Opublikowano

Jak ktoś chetny sie poslizgac to zapraszam dzis na mini spot na zakladach w godzinie 19-20 jak ktos chetny prosze na pw to dam dokladniejsze wskazowki :) pozdro

Opublikowano
bo tak jest , ty na pierwszego spota przyjechałeś w celu poznania/zaznajomienia sie z ludzmi czy vagowania auta ????

poznania i zaznajomienia, bo o vagowaniu to jeszcze nie miałem zielonego pojęcia :gwizdanie:

ale masz rację dziwnie to wygląda, najpierw czy ktoś coś ma, dobra to wpadnę

a spocik fajna sprawa uśmiać się można, aż brzuch boli. Sam dawno nie byłem i aż mi głupio :embarrassed:

Opublikowano

Jak ktoś chetny sie poslizgac to zapraszam dzis na mini spot na zakladach w godzinie 19-20 jak ktos chetny prosze na pw to dam dokladniejsze wskazowki :) pozdro

A w jakich rejonach ta ślizgawka?

Opublikowano

Moskal - jestem z Tobą :good: porządek musi byc

Opublikowano

aleś się zawziął :decayed:

"W imię zasad ....." :evil:

Opublikowano

Mariooo mam ETKE 7 ale jestem w pracy i nie mam DVDków więc jak weźmiesz na spot czystego to Ci go zamaluję (na spocie sie nagra...) - bazy też mam jakieś Audi. U mnie działa ... :)

reikeb daleko ta ślizgawka od Arkadii?? Może bym się pojawił... :evil:

Opublikowano

bo tak jest , a później biedny boberek lata od auta do auta i tyle ma ze spota :kox: :kox:

Opublikowano

Etka a Elsa to zupełnie 2 inne sprawy. Elsa z pełnymi bazami audi+WV zajmuję coś około 18GB. I baza PL prawie nie istnieje

Opublikowano

Etka a Elsa to zupełnie 2 inne sprawy. Elsa z pełnymi bazami audi+WV zajmuję coś około 18GB. I baza PL prawie nie istnieje

Ahhaaa. Ok w takim razie ja nie mam :P

Opublikowano

Właśnie, daleko ta slizgawka? Będę na spocie około 20:00 A tez bym pojechał się poślizgać.

Opublikowano

to mi chyba o etke chodziło, bo mam już jakaś wersje ale nie moge przestawić na pl . będę dźwięczny jak coś.

Opublikowano

Ta "slizgaweczka" jest niedaleko FACTORY ursus :D

Opublikowano

Ja tam przyjechałem do apteki :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to mi chyba o etke chodziło, bo mam już jakaś wersje ale nie moge przestawić na pl . będę dźwięczny jak coś.

Czy Ty nie przesadzasz z tym językiem ?

Nic prostszego chyba w ETCE (zresztą jak w każdym sofcie) nie ma jak zmiana języka:

68d901f814abc749.jpg

Opublikowano

E to na ursynowie mam bliżej ślizgawkę. (parking Auchan) Ale już 2 razy mnie straż miejska pogoniła. i ochroniaż mnie straszył że wszystko nagrał i wysle na policje heheh :polew:

Opublikowano

reikeb to przyjedź na spot do Arkadii i stamtąd pojedziemy na ślizganko - ja np. bardzo chętnie (będę miał b. blisko do domciu po ślizganku :) ). W Arkadii będę się starał być punkt na 19, chyba że dalej będą takie korasy jak rano... :shocked:

Mariooo przywozić lapka na spot??

Opublikowano

Może dzisiaj spocik pod M1? Był ktoś ,oglądał ,latał ? Bo jak ma mnie wypizgać na parkingu to już wole sie poślizgać.