Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc wszystkim :hi: dzis troche lepiej na asfalcie. nawet sie nie spoznilem do pracy :naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ty byś kapiszonie przyjechał na spota czasem...

nie mów, że się stęskniłeś :decayed:

Opublikowano
Nosfer, czy ten element na łańcuszku to słynny "sutościsk" ??? czy mnie oczy mylą ????
:boobs::toon::evil2:

Święta prawda.. tej jego zarośniętej gęby to już nie widziałem z pół roku.. :gwizdanie:

To już nawet Norbiak klaustrofobii w domu dostał i wyszedł do ludzi :kox: od 17.00 czatuje na pierwszych spotowiczów, a o 23.00 zamyka kolumnę wracających do domu z uśmiechem na ustach i poczuciem spełnienia w oczach ! :polew:

ale z napędem QUATTRO
w końcu trzeba wykorzystać to quattro póki jest biało
z jazdy fajne ale to i tak to nie jest to Q .........
Śnieg + mróz + QUATTRO
wrażenia z jazdy fajne ale to i tak to nie jest to Q .........

Kłatro, Kłatro, Kłatro :yeah: pupa nie kłatro :bicz3: :bicz2::bla:

:evil: :evil:

Opublikowano

Kłatro, Kłatro, Kłatro :yeah: pupa nie kłatro :bicz3: :bicz2::bla:

:evil: :evil:

:foch::ssij::sesese::decayed:

----

Aaa tam. Kfatro, nie kfatro. A pamiętajom jak wczoraj pod M1 ten koleś tym pudełeczkiem popylał wokół samochodu ochroniarzy :naughty:

Opublikowano

Ale w nocy było łaadnie na drogach. :thumbup:

Opublikowano

Heheheh Nosfer fajnie się jeździ QUATTRO po takich parkingach wieczorami :P . Lukaszr dzięki za numer aktualnej wersji ETKI. Było zaje..cie na spocie.

Ah i instrukcje pasażera mojego podczas przejazdu na parkingu Liroja - trafne i podziękowali za nie :notworthy:

Opublikowano

no to czerwone pudełko było :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

czesc wszystkim :hi: dzis troche lepiej na asfalcie. nawet sie nie spoznilem do pracy :naughty:

Dziś już znacznie lepiej, bo wczoraj to była porażka ;(

Opublikowano

wszyscy się stęskniliśmy :wstydliwy:

Opublikowano

Za Tobą NIE! Za Siwkiem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

[br]Dopisany: 18 Luty 2009, 10:11_________________________________________________O której wracaliście z pod M1?

Opublikowano
eae114faacnz6.jpg
Opublikowano

piękne :polew:

Opublikowano

a daj spokój, jak wracałem to gość przede mną przy***ał w taką bryłkę śniegu co odpadła od ciężarówki z chlapacza, tylko nie przewidział że to jest zamarznięte i ma właściwości kamienia :shocked:[br]Dopisany: 18 Luty 2009, 10:42_________________________________________________a i jeszcze jedno, panowie mam problem ze słuchawką bluetooth noki BH-600 telefon (nokia 6500C) nie znajduje jej, macie jakieś pomysły, czy po prostu nowa rzecz a jest uwalona :kwasny:
Opublikowano

Krzyniu, sprawdź w instrukcji czy ta słuchawka na pewno powinna współgrać z Twoim telefonem.

Opublikowano

eae114faacnz6.jpg

Pani wychowawczyni przysłała Ci sprawdzian Twojego syna ???? :decayed:

Opublikowano

Za taki rysunek dałbym chociaż 1 pkt na zachętę. Pani okazała się wredna. :decayed:

Opublikowano

a daj spokój, jak wracałem to gość przede mną przy***ał w taką bryłkę śniegu co odpadła od ciężarówki z chlapacza, tylko nie przewidział że to jest zamarznięte i ma właściwości kamienia :shocked:[br]Dopisany: 18 Luty 2009, 10:42_________________________________________________a i jeszcze jedno, panowie mam problem ze słuchawką bluetooth noki BH-600 telefon (nokia 6500C) nie znajduje jej, macie jakieś pomysły, czy po prostu nowa rzecz a jest uwalona :kwasny:

Znajdować urządzenie bluetooth powinno nie zależnie czy pasuje czy nie ... zwalony bluetooth albo prędzej po prostu nie włączony w słuchawce lub w telefonie ... blondi :tongue4::polew: :>

Opublikowano

Tasiemiec? :shocked:

Dwadzieścia parę lat temu w szkole też się o tym uczyłem.

Ciągle klepią to samo? Po co? Nic nie zmieniono w programach nauczania przez 20 lat?!

Po ch**** tasiemiec tym biednym dzieciom z podstawówek?! :naughty:

Opublikowano
a i jeszcze jedno, panowie mam problem ze słuchawką bluetooth noki BH-600 telefon (nokia 6500C) nie znajduje jej, macie jakieś pomysły, czy po prostu nowa rzecz a jest uwalona kwasny

przytrzymaj przycisk na słuchawce tak długo, aż zacznie cały czas świecić i w tym momencie możesz jej szukać telefonem i ją przypisać i tak z każdym następnym telefonem. W danej chwili możesz mieć przypisany tylko 1 telefon.

Opublikowano
a i jeszcze jedno, panowie mam problem ze słuchawką bluetooth noki BH-600 telefon (nokia 6500C) nie znajduje jej, macie jakieś pomysły, czy po prostu nowa rzecz a jest uwalona kwasny

przytrzymaj przycisk na słuchawce tak długo, aż zacznie cały czas świecić i w tym momencie możesz jej szukać telefonem i ją przypisać i tak z każdym następnym telefonem. W danej chwili możesz mieć przypisany tylko 1 telefon.

chyba tak już robiłem i nic, a co do tego czy pasuje czy nie to ze strony http://www.nokia.pl/produkty/akcesoria/wszystkie-akcesoria/zestawy-sluchawkowe/bezprzewodowe-zestawy-sluchawkowe/bezprzewodowy-zestaw-sluchawkowy-bh-600/kompatybilnosc wychodzi że nie jest kompatybilna :kwasny: kutfa chyba się komuś w orange dostanie wiązanka w stylu "durczoka"