Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pomyślmy bo bardzo by mi zależało by być na tym "innym" spocie :), ale wyjazd i termin mam zaklepany już od stycznia więc jest nie do przesunięcia

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to może Panowie napiszmy jakie terminy nam NIE odpowiadają i wtedy wybierzemy sobie coś z tych wolnych dat :smile:

muszę w pracy sprawdzić na kiedy mam urlop zabukowany :grin: drugi mam wrzesień/pażdziernik ale mam jeszcze pierwszy na lipiec /sierpień. Sprawdze jutro i napiszę

Panowie a kiedy będzie info o "I nieoficjalnym letnim zlociku" dla całego A4 klubu :?:

Poziek jesteś jeszcze? Tomboy odezwij się jak masz dostęp do netu, krówki będą grane :twisted: :mrgreen: :razz: :cool:

Opublikowano

Co z torwarem we wtorek, o ktorej sie zbieracie, bo mam wreszcie pierwszy wolny wtorek od niepamietnych czasow i moze bym przyjechal.

Opublikowano

Zawsze zbieramy się o 19, Poziek jeszcze jest, wpadnie we wtorekz tego co wiem.

Opublikowano

to i chyba ja sie pokaze ...........

Opublikowano

No wpadajcie , tyle ludzi z wawy jest a tak mało wpada na spoty .I nie ściemniajcie że brak czasu :P

Opublikowano

O prosze no panowie zbierac szykować sie na wtorek bo to i ja ostatni raz sie pojawiam na spocie pozniej to Witamy w USA :mrgreen:

Opublikowano
O prosze no panowie zbierac szykować sie na wtorek bo to i ja ostatni raz sie pojawiam na spocie pozniej to Witamy w USA :mrgreen:

ale chyba wracasz ? ;-)

Opublikowano
ale chyba wracasz ?

nie no wracam wracam co by bezemnie zrobila parafia warszawska :mrgreen:

Opublikowano

Tym razem to i ja się stawie..kurna mieliśmy iśc na imperke w piątek :-) ja byłem koleżanki się o Was pytały :lol: Wtorek jestem na 100%..chwilowo jestem bez neta..jakby coś się zmienło proszę o info na komóre..

Pozdrawiam :shock:

Opublikowano
ale chyba wracasz ?

nie no wracam wracam co by bezemnie zrobila parafia warszawska :mrgreen:

Bierz aparat w dłoń i myśle że po powrocie pokażesz jakąś ładną galeryjke oczywiście o tematyce Audi za oceanem

Opublikowano
Bierz aparat w dłoń i myśle że po powrocie pokażesz jakąś ładną galeryjke oczywiście o tematyce Audi za oceanem

Spokojnie galeria bedzie zrobiona jak mi sie uda :wink:

adamooo zabiez plyte z filmem dla nas :!: :!: :!:

Opublikowano

Adamoo zabierz płyte to przegram na cd na miejscu...

Opublikowano

Poziek kiedy Ty lecisz bo juz mialo Cie nie byc a do adamooo trzeba bedzie przedzwonic zeby zabral bo to jedyna szansa a ty Poziek zabierz kompa :wink:

Opublikowano

ja wylatuje w czwartek ale jutro sie zjawie z kompem :)

Opublikowano

ja niestety dzisiaj sie nie pojawie ......... :neutral:

Opublikowano

No Spanky zawiodles mnie :razz: bo myslalem ze bedzie nas troche dzisiaj a tu znowu sama elita :mrgreen:

Opublikowano

Chłopaki a co wy tam tak imprzujecie dzisjaj :D , że jeszcze nie ma nikogo z powrotem :), kurcze niech szlag tego Tomsona że nei mogę być z wami :(

Opublikowano

Noo już jesteśmy jak zwykle było git , głównym tematen spota było REZANIE , polewa straszna :P A jak tam tobie poszło , coś pozytywnie wyszło ?

Opublikowano

powiem wam, że spocik był super.Musimy jeszcze tylko sobie knajpe znaleźć :)

rezanie rules:)

chłopaki jutro będziecie przedstawieni mojej mamuśce:) i w zasadzie kamień spadł mi z serca i auto z kołków też na szczęście:)