Opublikowano 23 Lutego 200917 l Ale to do mnie To niemożliwe. Przecież moskal by sobie nie odpuścił. Jeśli do Ciebie to kamień z serca..
Opublikowano 23 Lutego 200917 l Ehhhhh poczułem klimat lata.... Teraz nie wiem czy lepsze ślizganko na Q... czy lookanko na...
Opublikowano 23 Lutego 200917 l Przecież moskal by sobie nie odpuścił. W życiu..... Jeśli do Ciebie to kamień z serca.. nie , nie do Korzenia :decayed:
Opublikowano 23 Lutego 200917 l a niektórzy mają problem zawrócić osobówką http://www.mototube.pl/film/2020/najlepszy-kierowca-autobusu-na-swiecie/
Opublikowano 23 Lutego 200917 l forum motoryzacyjnym Kurfa..wiedziałem, że pomyliłem fora Ja myślałem, że to "69 Klub"
Opublikowano 23 Lutego 200917 l przypomina mi się jak kiedyś w Egipcie jeden ze sprzedawców chciał oczarowac towarzystwo z Polski, wyskoczył przed swój sklepik i soczyście wyrecytował ... "dzień dobry...... niech żyje Polska....zapraszam .................i nagle........ mucha rucha karalucha :decayed: " jeeeebanny
Opublikowano 23 Lutego 200917 l Wierny giermek przybywa na pomoc. To że będę sukcesywnie zabawiał się z jego siostrą nie oznacza, że mu pomagam
Opublikowano 23 Lutego 200917 l Wierny giermek przybywa na pomoc. To że będę sukcesywnie zabawiał się z jego siostrą nie oznacza, że mu pomagam No nie wiem ... podobno nie ma nic gorszego niż znerwicowana siostra
Opublikowano 23 Lutego 200917 l podobno nie ma nic gorszego niż znerwicowana siostra Może wpadać w szał codziennie ..byle była na górze Ragga bedzie u niej chodził jak w zegarku :kox: Jeśli chodzi o M. to będę w 100 % uległy Później wpadnę do Ciebie i opowiem jak było
Opublikowano 23 Lutego 200917 l Później wpadnę do Ciebie i opowiem jak było zrobi z ciebie męską dziwkę
Opublikowano 23 Lutego 200917 l PEREŁKI z wypracowań szkolnych 1. A do kotletów była sałata, którą mamusia przyprawiła potem. 2. Wojski przyłożył ucho do ziemi i usłyszał tupot niedźwiedzich kopyt. 3. Robak, ratując Tadeusza, strzelił do niedźwiedzia, który nie wiedział, że jest jego ojcem. 4. Rycerze urządzali teleturnieje. 5. Było ich tysiące, a nawet setki. 6. Pan Dulski był sterylizowany przez żonę. 7. Tatarzy jeździli konno i pieszo. 8. Boryna był teściem żony syna Antka Hanki. 9. Ludwik XIV był samolubem. Twierdził, ze Francja to ja. 10. W odróżnieniu od innych zwierząt ptaki maja nakrapiane jaja. 11. Biesiadowali przy suto zastawionych stolcach. 12. Po jednej stronie rynku naszego miasteczka stoi kościół, po drugiej stronie ratusz, a dookoła wybudowano same nowe domy publiczne. 13. Meteorolodzy wychodzą trzy razy dziennie oglądać swoje narządy. 14. Rodzicami Żeromskiego byli Józef i Wincenty Żeromscy. 15. Anielka mimo zakazu ojca kolegowała się z Magdą i świniami. 16. Kangur ma łeb do góry, dwie krótkie przednie kończyny, dwie tylne długie, a w worku ma brzuch na małego i długi ogon. 17. Jej córeczka Ania uśmiechnęła się pod wąsem. 18. Straszne były te krzyżackie mordy. 19. Bandyci wpadli do sklepu i wymordowali samoobsługę. 20. Kiedy Adam Mickiewicz zawiódł się na kobiecie, wziął się za Pana Tadeusza. 21. Przedstawicielem materializmu był Demokryt z Abwehry. 22. Górnik pogłaskał konia po głowie i cicho zarżał. 23. Faraona nosili w lektyce, a poddani padali mu na twarz. 24. Środkiem płatniczym w Rosji są wróble. 25. Królik posiada głowę, uszy i linienie. 26. Strażacy śpią w kalesonach i maja tam dzwonki alarmowe. 27. Wiedział, że w okularach jest mu do twarzy, dlatego nosił je zawsze w kieszeni. 28. Niektórzy Murzyni chodzą poubierani w nago. 29. Admirałowie są ubrani w marynarki wojenne.
Opublikowano 23 Lutego 200917 l zrobi z ciebie męską dziwkę Zmień tekst..tak jej przewrócę w głowie, że będziesz najbany tańczył na Naszym weselnym stole i nosem wciągał tort ..popijając hektolitrami wódy Na prezent kup nam nowe AGD I chropowate blaty kuchenne . . .
Opublikowano 23 Lutego 200917 l I chropowate blaty kuchenne . . . chcesz sobie jaja poszarpać ? :naughty: :naughty:
Opublikowano 23 Lutego 200917 l I chropowate blaty kuchenne . . . chcesz sobie jaja poszarpać ? :naughty: :naughty: Nie ..nie chce żeby się jej pośladki ślizgały :polew: :kox: :kox:
Opublikowano 23 Lutego 200917 l Nie ..nie chce żeby się jej pośladki ślizgały :polew: :kox: :kox: jakie ty jeszcze nieświadomy swego losu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 23 Lutego 200917 l Słuchajcie, bijcie się, ubliżajcie sobie, róbcie wszystko, tylko niech nikt przypadkiem nie przechodzi do EŁU...