Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie da się dojechać do tego Józefowa (OPONY) jakoś innaczej niż przez Warszawę (od Pruszkowa >? ).

Tam przez wisłę zasuwa jakiś Prom czy cuś ? Wiecie jak wygląda sytuacja ?

http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=NADARZYN&daddr=j%C3%B3zef%C3%B3w,+pl&hl=pl&geocode=&mra=ls&sll=52.168878,20.98114&sspn=0.27964,0.53215&ie=UTF8&ll=52.150344,21.062164&spn=0.279757,0.53215&z=11

:mysli:

Czy lepiej przez Warszawę ?

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie da się dojechać do tego Józefowa (OPONY) jakoś innaczej niż przez Warszawę (od Pruszkowa >? ).

http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=NADARZYN&daddr=j%C3%B3zef%C3%B3w,+pl&hl=pl&geocode=&mra=ls&sll=52.168878,20.98114&sspn=0.27964,0.53215&ie=UTF8&ll=52.150344,21.062164&spn=0.279757,0.53215&z=11

rano czy po poludniu?

Opublikowano

Ja bym pojechał i okrężną drogą żeby ci to zabrać, ale niestety chory w łóżku leże i nie pomogę. Nawet jutro na spota nie zawitam :confused4:

Uuu... to nieciekawie :no: Bo myśmy zamiast łyskacza z lodem powinni grzańca sobie zrobić :mysli:

Opublikowano

rano czy po poludniu?

Raczej po południu :mysli:

Słyszałem jeszcze o takim punkcie na Tatarskiej 6 / przy Arkadii zaraz/obok cmentarza...

Jutro jadę do Mławy do tego speca od kuchenek, jak będę wracał to chyba tam najpierw podjadę..

No chyba, że ktoś z Was ma gdzieś w garażu 4 opony letnie - 195/65/R15. ( w razie czego PW i biorę)

Opublikowano

rano czy po poludniu?

Raczej po południu :mysli:

Słyszałem jeszcze o takim punkcie na Tatarskiej 6 / przy Arkadii zaraz/obok cmentarza...

Jutro jadę do Mławy do tego speca od kuchenek, jak będę wracał to chyba tam najpierw podjadę..

No chyba, że ktoś z Was ma gdzieś w garażu 4 opony letnie - 195/65/R15. ( w razie czego PW i biorę)

mam 205/60/15 miszelenki piloty sporty

Opublikowano

:no: Potrzebuję 195/65/15

Zamieniam się na fele, a gość właśnie takich szuka.. A, że na 15-stkach mam już praktycznie slicky :gwizdanie:

To muszę założyć na felgi właśnie takie :cool1:

Ale dzięki :wink4:

Opublikowano

Prośba do osob z Pruszkowa i okolic.

Czy jest ktos kto wybiera sie jutro na spota i jednoczesnie moglby odebrac od kokosa paczke dla mnie i boberka? :)

Norbi? Nosfer? :kox:

Moja się lakieruje dziś więc jutro jeszcze nie będzie zdolna jeździć...

Opublikowano

no to jak po południu to Aleje będą zaje*****

Wyjedź możliwie jak najwcześniej...

Opublikowano
  • Autor

będzie ktoś może w ASO przed jutrzejszym spotem?

Potrzebuję kostki do lamp poliftowych do B5 :decayed:

Opublikowano

ulala , rezanko ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ulala , rezanko ? :naughty:

yeaaaah w końcu :cool1:

Opublikowano

Daj mi numery na priva, może tam dziś podjadę bo też potrzebuję parę dupereli.

Opublikowano

No no, Moskal, pamiętaj, że jakby POL-AQUA potrzebebowało wsparcia to ten tego.. :naughty:

Klub A4 "tymi rencyma" może kopać doły albo wozić beton taczkami .... :decayed::polew: W czynie społecznym, nieodpłatnie :naughty:

Opublikowano

ja proponuję przez Piaseczno i Górę Kalwarię, jedyne utrudnienia to ciężarówki i przy powrocie troszkę trzeba poczekać na skrzyżowaniu w Sękocinie

w przy przetargu na II linię metra dali bodajże najwyższą kwotę, ponad 1mld zł większą od najtańszej. Moskal czy w zarządzie jest jeszcze gen. K.?

A ja właśnie wróciłem od Filipowskiego po wymianie tarcz, klocków, płynu hamulcowego, oleju i filtra. Wszystko byłoby fajnie ale włączyła się kontrolka od ESP i coś lekko stuka w przednim kole.

Przyznać się kogo B5 stoi u nich :mysli:

Opublikowano

Apropo ...

Podobno Urząd Miasta Stołecznego Warszawy na Sylwestra 2008/2009 wydał tyle kasy, co starczyło by na 3 stacje metra :)

Opublikowano

2-3mld?

Opublikowano

Apropo ...

Podobno Urząd Miasta Stołecznego Warszawy na Sylwestra 2008/2009 wydał tyle kasy, co starczyło by na 3 stacje metra :)

Jakas ściema Korzeniu :gwizdanie: :wink4: