Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja proponuję spoty robić w ....... środy :polew: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trzeba też pamietac że w maju Torwar nie bedzie czynny z powodów okapowych z drzewek.

Powtarzam info o spotach bedzie po południu w kazdy poniedziałek :hi:

Opublikowano

Zapomniales o posilku w nordfiszu :cool1:

Rzeczywiście :wink4:

Opublikowano

Witam Warszawskie grono,

wlasnie sie uzyskalem odpowiedz na swoj watek, ktory przed 1h wstawilem. Dzieki :) W odpowiedzi padly stwierdzenia ze powinnienem cytuje: zapiac VAG'a, posprawdzac bledy i zrobic logi. Nie znam sie na tych sformulowaniach. Spotykam sie z tym problemem pierwszy raz. Ile to kosztuje? Gdzie mozna to w Warszawie (najlepiej poludniowa czesc) zalatwic?

ps. Jutro regeneruje pompe wspomagania przy Marsa

Pozdro

jesli wpadne na spocik - a mam dentyste na 18 :( (czyli sie spoznie raczej na bank jakbym mial byc) to moge ci podpiac komputer :) Cena promocyjna dla ciebie ustalimy :P

Jak cos to szukaj mnie (Granatowe A4 Avant z granatowym srodkiem rejestracja WI) - nie ma chyba duzo takich u nas :P

Opublikowano

Torwar jest do d u p y - śmierdzi, głośno itd... ale jako jedyny powiem wprost - mam bliżej więc niech będzie :decayed:

Opublikowano

Torwar :good: tam się wszystko zaczęło :good:

i tu się wszystko skończy :polew:

oj chyba spoty w sezonie 09 to tylko u sąsiada będe miał :drunk:

Opublikowano
Kilka osób od nas się tym zajmuje i kosztuje to 199 EURO netto + 22% VAT, ale z tego co wiem możesz skorzystać z promocji, którą w kwietniu zrobił boberek - koszt to 99 EURO + 22% VAT - wlicza się w to logi + opinia specjalisty

to dla mnie dwa razy :kox:

Opublikowano

Torwar :good: tam się wszystko zaczęło :good:

i tu się wszystko skończy :polew:

oj chyba spoty w sezonie 09 to tylko u sąsiada będe miał :drunk:

Krzysiu no zerwij smycz i wpadnij bo od ślubu to Cię dwa razy widziałem :decayed:

Opublikowano

Adaś niedługo sezon na lody u żółwia nastanie to będzesz mnie widział częściej :naughty:

Opublikowano

To w końcu kiedy i gdzie te spoty? w poniedziałek czy we wtorek? Czy 2 razy w tygodniu?

Dla mnie może być w poniedziałek na Torwarze, a we wtorek w promce, :>

Opublikowano

juz jestem zmeczony bo albo nie rozumiem albo rozumiem za dobrze :P

Opublikowano

idź spać :tongue4:

Opublikowano

Adrian zmień awatar znudziły mnie te Panie...

Opublikowano

Niech będzie ten Torwar skoro tak za nim tęsknicie. Obawiam się jednak tego, że poza wspomnianymi już problemami organizacyjno-logistycznymi (pogoda, deszcz) ci którzy najbardziej krzyczą za Torwarem wogóle się na nim nie pojawią :thumbdown: Wnoszę po tym, że żadnego z tych jegomościów wogóle nie widziałem na ostatnich spotach. Możliwe, że właśnie dlatego, że nie odbywały się na Torwarze :wink4:

Mam nadzieję, że to się zmieni po przeniesieniu spotów w ich "ulubione miejsce". Przykro by było przekonać się, że to wszystko była tylko hipokryzja :gwizdanie:

Opublikowano

Lepiej bym tego nie ujął :wink4:

Opublikowano

A wy tylko lać i wpierdzielać :polew: :polew: :polew:

Ktoś dostał w pysk na spocie?

NIe mówiłem o laniu po pyskach, tylko laniu do pisuaru :polew: :polew: :polew:

Tudzież pod drzewem :decayed:

Niech będzie ten Torwar skoro tak za nim tęsknicie. Obawiam się jednak tego, że poza wspomnianymi już problemami organizacyjno-logistycznymi (pogoda, deszcz) ci którzy najbardziej krzyczą za Torwarem wogóle się na nim nie pojawią :thumbdown: Wnoszę po tym, że żadnego z tych jegomościów wogóle nie widziałem na ostatnich spotach. Możliwe, że właśnie dlatego, że nie odbywały się na Torwarze :wink4:

Mam nadzieję, że to się zmieni po przeniesieniu spotów w ich "ulubione miejsce". Przykro by było przekonać się, że to wszystko była tylko hipokryzja :gwizdanie:

Malinowy cfaniaku, stare wróble na takie plewy chcesz brać? :D :D :D

Opublikowano

ja sie do kina wybieram[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 23:51_________________________________________________http://wp.tv/i,Kamarera-D-Deejays-Beautiful-days,mid,296082,klip.html?ticaid=57cc8

Opublikowano

No właśnie widział już ktoś?

Wczoraj bylem fajny film :) Jak ktos lubie takie filmy lub ogladal poprzednie czesci to polecam