Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak przyjedziesz to zarobisz piątaka. Pozwolę ci wypucować felgi w Evo :good::polew:

nic z tego ... nie bede jutro na Torwarze ... :decayed::polew:

Czytaj ze zrozumieniem: jak chcesz jutro paść do nóg prezesa to musisz zjawić się na Torwarze o 19 :naughty::decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem: jak chcesz jutro paść do nóg prezesa to musisz zjawić się na Torwarze o 19 :naughty::decayed:

Żeby padać do nóg Twojego prezesa to wypadałoby, żebyś chociaż go przedstawił... :decayed:

Opublikowano

Jak przyjedziesz to zarobisz piątaka. Pozwolę ci wypucować felgi w Evo :good::polew:

nic z tego ... nie bede jutro na Torwarze ... :decayed::polew:

Prezes przyjezdza do mnie ... :naughty: Ty bedziesz robil za błazna ... co by Prezes mial rozrywkę ... :polew::kox:

Opublikowano

Żeby padać do nóg Twojego prezesa to wypadałoby, żebyś chociaż go przedstawił... :decayed:

Wpadnij na Torwar do może zaznasz olśnienia na audiencji :tongue4::naughty:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 11:53_________________________________________________

Prezes przyjezdza do mnie ... :naughty: Ty bedziesz robil za błazna ... co by Prezes mial rozrywkę ... :polew::kox:

dziwne...bo zawsze z preziem śmiejemy się z ciebie :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Poziu, Spankey .... w Auchan są tanie pieluchy, kupić Wam :decayed:

Opublikowano

ja nie popuszczam bo nie koksuję :gwizdanie: :decayed::naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

ja nie popuszczam bo nie koksuję :gwizdanie: :decayed::naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Pieluchy? A co będzie OS z Poźkiem?

Opublikowano

Pozwolę sobie jutro wpaść na spocik :hi:

Cóż ... skoro musisz ... jakoś to przeżyjemy :naughty::kox::polew:

No nieeeee... znowu? Ile można? Byś sobie w końcu jakąś przerwę zrobił :wink4:

Opublikowano

A tak z innej beczki.... Zestawy komunijne w empiku :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

z6543619X.jpg

z6544007X.jpg

Opublikowano
  • Autor

A tak z innej beczki.... Zestawy komunijne w empiku :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

osz kurfa... :shocked::polew:

Opublikowano

witam... ja jestem tzw. świerzakiem na tym forum... ale pozwolę sobie wpaść na "beszczelny" :disgust: plan wpadnięcia na spocik... jeżdżę co prawda Galantem ale bardzo poważnie rozważam zakup "aczwórki" B6... może jak bym sobie pogadał z dotychczasowymi posiadaczami i lookną na jakąś sztukę, to moje poszukiwania stały by się łatwiejsze... i "został bym w promenadzie na dłużej"... :wink4: jakby jakiś gościnny forumowicz mnie zaprosił i przygarnął to by było spoko...

Opublikowano

Jak krowa będzie, to na pewno ktoś da ci zajrzeć do fury :)

Opublikowano

witam... ja jestem tzw. świerzakiem na tym forum... ale pozwolę sobie wpaść na "beszczelny" :disgust: plan wpadnięcia na spocik... jeżdżę co prawda Galantem ale bardzo poważnie rozważam zakup "aczwórki" B6... może jak bym sobie pogadał z dotychczasowymi posiadaczami i lookną na jakąś sztukę, to moje poszukiwania stały by się łatwiejsze... i "został bym w promenadzie na dłużej"... :wink4: jakby jakiś gościnny forumowicz mnie zaprosił i przygarnął to by było spoko...

Zapraszamy :wink4:

Opublikowano

Jak krowa będzie, to na pewno ktoś da ci zajrzeć do fury :)

ja mu dam posiedzieć i nie musi być od razu krowa - ostatnio małpeczki są w modzie także jedna małpka wystarczy :decayed:
Opublikowano

rozumiem, że jutro 19.00 promenada?

Opublikowano

tak 19 promenada

Opublikowano

także jakby jakiś srebrny Galant jutro się pojawił, to będę ja... :hi:

Opublikowano

Pozwolę sobie jutro wpaść na spocik :hi:

To znak , że Pozina musi dresy przeprasować na kant :decayed:

Opublikowano

...i zel na wlosie ulozyc :cool1: