Opublikowano 13 Maja 200917 l Widzieliście podróbkę Adamoooo ? http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/lukaszooo-u16809.html Oczywiście wszyscy wlźli, zeby sprawdzić Mówisz jakby Ciebie tam nie było :gwizdanie:
Opublikowano 13 Maja 200917 l Autor mój szef chodzi i się tym podnieca od dwóch dni, już zaczyna wszystkich wkur...
Opublikowano 13 Maja 200917 l mój szef chodzi i się tym podnieca od dwóch dni, już zaczyna wszystkich wkur... ale czym się podnieca ?
Opublikowano 13 Maja 200917 l mój szef chodzi i się tym podnieca od dwóch dni, już zaczyna wszystkich wkur... Dorezałeś sobie te zaczepy przy lampach ??
Opublikowano 13 Maja 200917 l Autor ale czym się podnieca ? wiesz on jest z bmw 325 kompakt werszyn klab Dorezałeś sobie te zaczepy przy lampach ?? tak dałem radę, doj*b... je do pasa przedniego i jest lepiej, ale muszę jeszcze coś wykombinować bo dalej na wertepach telepie
Opublikowano 14 Maja 200917 l tak dałem radę, doj*b... je do pasa przedniego i jest lepiej, ale muszę jeszcze coś wykombinować bo dalej na wertepach telepie Ale jak to możliwe, że lampa Ci fruwa skoro masz skręcone zaczepy górne + dolny ? Nie ma prawa latać.. Dobrze złapałeś na dole ?
Opublikowano 14 Maja 200917 l Grzesiuuu ma swoje dziwne fanaberie Ja tam nie zauważyłem efektu latających odbłysnikow
Opublikowano 14 Maja 200917 l Autor tak dałem radę, doj*b... je do pasa przedniego i jest lepiej, ale muszę jeszcze coś wykombinować bo dalej na wertepach telepie Ale jak to możliwe, że lampa Ci fruwa skoro masz skręcone zaczepy górne + dolny ? Nie ma prawa latać.. Dobrze złapałeś na dole ? Dobrze złapałem, lampy nawet nie drgną... Raggamańcze zauważyłeś i nawet to mówiłeś
Opublikowano 14 Maja 200917 l Raggamańcze zauważyłeś i nawet to mówiłeś Raz..ale Ty przeżywasz te odbłysniki jak małpa poród [br]Dopisany: Maj 14, 2009, 11:50:33 _________________________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=jedd2FiZTqM
Opublikowano 14 Maja 200917 l Czy turbo z tym numerem bedzie pasowało do mojego silnika? 03G 145 702 H miałem juz 3 brd i wiecznie cos nie pasowało do ajm prosze o szybką odp thx
Opublikowano 14 Maja 200917 l Czy turbo z tym numerem bedzie pasowało do mojego silnika? 03G 145 702 H miałem juz 3 brd i wiecznie cos nie pasowało do ajm prosze o szybką odp thx To zadaj ją w odpowiednim dziale. Tutaj nikt nie zagląda
Opublikowano 14 Maja 200917 l To zadaj ją w odpowiednim dziale. Tutaj nikt nie zagląda Tu wiecznie d*py d*py i jeszcze raz cycki
Opublikowano 14 Maja 200917 l To zadaj ją w odpowiednim dziale. Tutaj nikt nie zagląda Tu wiecznie d*py d*py i jeszcze raz cycki Na innych rzeczach nikt się tu nie zna. Co to jest to "turbo"?