Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dobrze, ze jest grupa starych/nowych forumowiczów, bo na spocie trzeba by z navi gadać

teraz jak kazdy bedzie mial koncert w samochodzie to nie wiem czy ktos bedzie wysiadal na torwarze :rotfl:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oniak zawsze przywozi ze saoba manekina :biggrin:

Opublikowano
Oniak zawsze przywozi ze saoba manekina

:bicz: co ty piszesz A jest bardzo OK

widzieliscie sami jaki byl zazdrosny cos czuje ze zalozy teraz w aucie kamerke wew :rotfl:

Opublikowano
Oniak zawsze przywozi ze saoba manekina

:bicz: co ty piszesz A jest bardzo OK

widzieliscie sami jaki byl zazdrosny cos czuje ze zalozy teraz w aucie kamerke wew :rotfl:

czekam na krówke .... wczoraj uratowałem Ci doopsko .... Oniak-dzik juz sie rwał zeby Ci spuscic łomot ...... :bicz: ... :rotfl::rotfl::rotfl:

Opublikowano
co ty piszesz A jest bardzo OK

Tego nie kwestionuje bo nie znam. Faktem jest, ze podczas kiedy stalismy obok auta oniaka przez pol godziny nawet nie drgnela :biggrin:

Koniec tematu bo sie oniak zdenerwuje i zacznie bić na oślep :wink:

Opublikowano
Oniak zawsze przywozi ze saoba manekina :biggrin:

Ty ty nie szalej tak , widocznie jej gazety były ciekawsze niż twoja średniej piękności gęba.

Opublikowano
Oniak-dzik juz sie rwał zeby Ci spuscic łomot

nie no jakby to siadl do auta Zólw postrzegany w naszych kregach jako najwiekszy podrywac A4 WARSAW TEAMu to co innego ale ja to malo grozny :rotfl:

Opublikowano
Ty ty nie szalej tak...

Al. You asked, You got it. :rolleyes::rotfl:

ja to malo grozny

Tiaaa. Cicha woda z Ciebie, ale jak znam życie... :rotfl:

teraz jak kazdy bedzie mial koncert w samochodzie to nie wiem czy ktos bedzie wysiadal na torwarze

No i dlatego trzeba zacząć coś wymyślać, żeby spoty bardziej uatrakcyjniać.

Burze mózgów poproszę. A moje poropozycje są następujace:

- na spota wszyscy przyjeżdżają w spodniach od dresu - może być akcja jednorazowa,

- na spocie zaczynamy mówić do siebie po imieniu (zamiast nickami) - może być akcja jednorazowa,

- ze spotu każdy wyjeżdża innym niż swoje auto - warunek: musi to być auto mocniejsze lub nowszy model niż się aktualnie posiada - nie musi być akcja jednorazowa

- ze spotu każdy wyjeżdża i przez tydzień jeździ na cudzych felach - może być akcja jednorazowa

- na spocie wymieniamy się muzą i przez tydzień każdy słucha nie swojej muzy

Jakieś inne pomysły? Jak zbierzemy do kupy wszystkie zrobimy ankietę, co wdrożyc jako pierwsze :rotfl::rotfl::rotfl:

Opublikowano
ze spotu każdy wyjeżdża innym niż swoje auto - warunek: musi to być auto mocniejsze lub nowszy model niż się aktualnie posiada - nie musi być akcja jednorazowa

no oniak ty wracasz autobusem :rotfl:

ze spotu każdy wyjeżdża i przez tydzień jeździ na cudzych felach

ale do moich felg to trzeba miec specjalne przeszkolenie inaczej sie nie da :lol:

na spocie wymieniamy się muzą i przez tydzień każdy słucha nie swojej muzy

ale ja nie mam zmieniarki to co wam wyjme telewizor z bagaznika :rotfl:

Opublikowano

Moze na kazdym spocie jest dokladnie czyszczone przez wszystkich Auto jednego lub dwoch klubowiczow. Dwuosobowe spoty sie nie licza :P

Opublikowano
ze spotu każdy wyjeżdża innym niż swoje auto - warunek: musi to być auto mocniejsze lub nowszy model niż się aktualnie posiada - nie musi być akcja jednorazowa

Ale qwa śmieszne hyhyhy

Opublikowano
Jednemu się nie chce na karty
obiecuje poprawe szefuniu :biggrin:

[ Dodano: 04-04-2007, 16:12 ]

A moje poropozycje są następujace:

- na spota wszyscy przyjeżdżają w spodniach od dresu - może być akcja jednorazowa,

- na spocie zaczynamy mówić do siebie po imieniu (zamiast nickami) - może być akcja jednorazowa,

- ze spotu każdy wyjeżdża innym niż swoje auto - warunek: musi to być auto mocniejsze lub nowszy model niż się aktualnie posiada - nie musi być akcja jednorazowa

- ze spotu każdy wyjeżdża i przez tydzień jeździ na cudzych felach - może być akcja jednorazowa

- na spocie wymieniamy się muzą i przez tydzień każdy słucha nie swojej muzy

Nie no niemożliwy gość jesteś panie Wit.s :rotfl: za***iste pomysły :rotfl::rotfl::rotfl::quattro:
Opublikowano
jakby to siadl do auta Zólw postrzegany w naszych kregach jako najwiekszy podrywac A4 WARSAW TEAMu to co innego

he he he nie ma jak sie zdrowo usmiac Lukaszku :biggrin: :rotfl:

ze spotu każdy wyjeżdża i przez tydzień jeździ na cudzych felach - może być akcja jednorazowa

znam takiego co ma "15 i...dvd..kto sie z nim zamieni :question::question: :biggrin:

Opublikowano
znam takiego co ma "15 i...dvd..kto sie z nim zamieni

i jeszcze blutu bedzie mial i kilka innych gadzetow a fele to ma kolosy ja nie wiem jak on to ogarnia w zakrecie :biggrin:

Opublikowano

wczorajszy manicure kolegi wit.s :biggrin:

100_2717.jpg

Opublikowano

w życiu nie zamienie się na te padake oniaka na olej kujawski - traktory są fajne jak się ma 5 lat :)

a moje 15" to jest ciągle hit sezonu i tak będzie i tego lata :rotfl::rotfl:

Opublikowano
traktory są fajne jak się ma 5 lat :)

Ja tam wole traktora niż latać na kosiarce hyhyhy

Opublikowano
traktory są fajne jak się ma 5 lat :)

Ja tam wole traktora niż latać na kosiarce hyhyhy

do turbognoja trzeba dorosnac ..... :twisted:

a poziek jak narazie bładzi ... gaz,magnetyzery .. itp/itd .... :twisted:

Opublikowano

oj dziadki moje dziadki, jak dobrze wiedzieć, że jeszcze młoda krew u mnie w żyłach :twisted: :twisted:

błądziłem ale już wyszedłem na prostą :rotfl:

Oniak przestań błądzić i kup sobie w końcu Dacie Logan na benzynowtrysku i będziesz po maksie zadowolony :wink::rotfl:

Opublikowano
Oniak przestań błądzić i kup sobie w końcu Dacie Logan na benzynowtrysku i będziesz po maksie zadowolony

ale MPV!!!! :smile: