Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aż chce się być............... trawą :polew::kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ktos wie czy cala Dolinka Sluzewiecka dostanie nowy asfalt? [na razie jest od sobieskiego do wilanowskiej i po jednej stronie do rosoła]

Jak tak, to niedlugo bede mogl nawet na 20" do pracy jezdzic :polew:

Siema :hi:

Tak - cale sikorskiego dostaje nowy asfalt.

na 20' i z profilem 25 :good: a do tego z dodatkowo obnizonym zawieszeniem - :>[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 14:04_________________________________________________

Taa... i nie jest to dobry news, :no: bo oznacza, że przez najbliższe 15 lat nie będzie przebudowywana :disgust:

Bedzie przebudowywana - sa plany przedluzenia wiaduktu prowadzacego z trasy siekierkowskiej - tak zeby wypadal za skrzyzowaniem z sobieskiego[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 14:05_________________________________________________No to moze cos ode mnie :kox:

Nice_ass.jpg

Opublikowano

oskaro Keyre Augustinę to my znamy juz od każdej strony :naughty: :naughty:

ale TEGO to jej Bóg nie poskąpił..

Opublikowano

Bedzie przebudowywana - sa plany przedluzenia wiaduktu prowadzacego z trasy siekierkowskiej - tak zeby wypadal za skrzyzowaniem z sobieskiego

Plany są znacznie bardziej bogatsze :>

Przebudowa miałaby być aż do Marynarskiej http://www.siskom.waw.pl/sikorskiego.htm :this:

Oczywiśce terminy realizacji są już nieaktualne ;(

Opublikowano

Powiem Ci Nosfer - SZACUNEK !!! :notworthy: Rozpoznać panne z d*py - jestem pod wrażeniem :kox:

Swoja drogą dzieki za info - za raz ja obczaje z innych stron :evil:

Opublikowano

Przebudowa miałaby być aż do Marynarskiej http://www.siskom.waw.pl/sikorskiego.htm :this:

A wiesz może kiedy zabiorą się za remont wiaduktów marynarska/sasanki nad torami kolejowymi?

Opublikowano

Powiem Ci Nosfer - SZACUNEK !!! :notworthy: Rozpoznać panne z d*py - jestem pod wrażeniem :kox:

Swoja drogą dzieki za info - za raz ja obczaje z innych stron :evil:

:naughty::kox:

A wiesz może kiedy zabiorą się za remont wiaduktów marynarska/sasanki nad torami kolejowymi?

Słuszne pytanie.. Ciekawe jak będziemy do pracy dojeżdżać.. Mam na myśli między innymi Ciebie, Kolkova no i mnie :mysli:

Opublikowano

Słuszne pytanie.. Ciekawe jak będziemy do pracy dojeżdżać.. Mam na myśli między innymi Ciebie, Kolkova no i mnie :mysli:

Pętla tramwajowa ma zniknąć, autobusy też inaczej będą kursować, wolne miejsce do zaparkowania będzie jeszcze trudniej znaleźć :kwasny: Horror :wallbash:

Opublikowano

Pętla tramwajowa ma zniknąć, autobusy też inaczej będą kursować, wolne miejsce do zaparkowania będzie jeszcze trudniej znaleźć :kwasny: Horror :wallbash:

Trzeba sobie znalezc prace blisko domu :tongue4: Ja mam 4 min na piechotę :cool1:

Opublikowano

Nie mówiąc już o korkach na Łopuszańskiej/Marynarskiej :disgust::confused4:

Będzie masakra.. Rowerem bedzie szybciej..

Opublikowano

ja kuz jestesmy w temacie korkow to powiedzcie mi ktoredy lepiej jechac do blonia ze zwirek. przez pruszkow czy kasprzaka. musze byc na 19 a to jeszcze godziny szczytow na wylotowkach z warszawy.

Opublikowano

Do błonia przez Pruszków to >1 godzina. Na Jerozolimskich strasznie się jedzie o tej godzinie + przed Pruszkowem korek. W Pruszkowie też ciasno. Co prawda przez wakacje już jest lepiej na drogach ale godzinę musisz liczyć. Nie wiem o której wyjeżdzasz, ale jak np. wylecisz o 17. to po 18 będziesz w Błoniu. (jak mówię, zauważyłem, że aut jest jużm niej więc może pójdzie szybciej)

Da się dojechać szybciej, ale jakbym Ci wytłumaczył to byś pewnie nie dojechał..

Krakowską -> na przeciwko lotniska (przy Media markt) w prawo, do reguł, przez pęcice, komorów i na milanówek.

Opublikowano

Kasprzaka albo Górczewska -> Stare Babice aż do Leszna (przy kościele w lewo) trasa wolniejsza ale chodzby nie ma remontu (czytaj zweżenia.) od Ołtarzewa do samego Błonia

Opublikowano

Da się dojechać szybciej, ale jakbym Ci wytłumaczył to byś pewnie nie dojechał..

Krakowską -> na przeciwko lotniska (przy Media markt) w prawo, do reguł, przez pęcice, komorów i na milanówek.

Tak bym jechał... do Pruszkowa, ale bez znajomości trasy musiałbyś jechać "za wszystkimi" ;)

55383009.th.jpg

Opublikowano

Tak bym jechał... do Pruszkowa, ale bez znajomości trasy musiałbyś jechać "za wszystkimi" ;)

55383009.th.jpg

lipa, bede musial jechac gorczewska bo beda chyba mniejsze korki. karetka to jestem w 15-20min ale w audi nie mam sygnalow

Opublikowano

Przetarg mają rozstrzygnąć niedługo i w tym roku z robotami ruszyć :cool1:

Opublikowano

Przetarg mają rozstrzygnąć niedługo i w tym roku z robotami ruszyć :cool1:

Oooo nie :!: :decayed:

To ile to będzie trwać?

Opublikowano

Ze 1,5 roku pewnie :polew:

Opublikowano

jeszcze pewnie beda sie odwolywac od wyniku przetargu