Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wachaczacze mistrzowie mechanicy zdejmujemy za pomocą ściągacza i problem nie ma :cool1:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Palnik czyni cuda z aluminiowymi wahaczami :naughty: :naughty:

nie mówię o wahaczach tylko, tylko o długiej śrubie na jarzmie która trzyma górne wahacze.

to nie znaczy że macie gamonie rozpalać ognisko pod autem :tongue4:

Ja osobiście waliłem młotem i czujniki abs powiedziały papa.

Gamoń to Ja cię zapraszam na palenie śruby palnikiem.. Za zniszczone wahacze "gumy" wystawiam FV :decayed:

Opublikowano

A wachaczacze mistrzowie mechanicy zdejmujemy za pomocą ściągacza i problem nie ma :cool1:

a masz taki sprzęt ???? to pożycz a nie mądrujesz

Opublikowano

Palnik czyni cuda z aluminiowymi wahaczami :naughty: :naughty:

nie mówię o wahaczach tylko, tylko o długiej śrubie na jarzmie która trzyma górne wahacze.

to nie znaczy że macie gamonie rozpalać ognisko pod autem :tongue4:

Ja osobiście waliłem młotem i czujniki abs powiedziały papa.

Gamoń to Ja cię zapraszam na palenie śruby palnikiem.. Za zniszczone wahacze "gumy" wystawiam FV :decayed:

Dobra dawaj ... wrzucę w koszty :>

a masz taki sprzęt ???? to pożycz a nie mądrujesz

Se zrobiłem ..... z kawałka kątownika .. ale że to u brata w garażu to pewnie teraz z tego już zrobił samopoziomujący podnośnik samochodowy :kox:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2009, 14:05_________________________________________________Szczerze to z tego palnika nie korzystałem ... tylko dla tego że gazu zbrakło ... ale jak powalicie trochę młotem w tą je.aną śrubę to nawet cyrograf podpiszecie. Moje wachacze i tak szły na złom więc mnie gumki nie interesowały.

Inna metoda to wywiercenie tej śruby ..... ale to do najprzyjemniejszych zadań też nie należy. Motyw z palnikiem wyczytałem na naszym wspaniałym forum.

Opublikowano

Dziewczyny czy ktoś z was może mi pożyczyć navi ? W piątek jadę w trasę wracam w sobotę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed:

może być taka

girl-backpacker-map.jpg

Opublikowano

Szczerze to z tego palnika nie korzystałem ... tylko dla tego że gazu zbrakło ... ale jak powalicie trochę młotem w tą je.aną śrubę to nawet cyrograf podpiszecie. Moje wahacze i tak szły na złom więc mnie gumki nie interesowały.

Inna metoda to wywiercenie tej śruby ..... ale to do najprzyjemniejszych zadań też nie należy. Motyw z palnikiem wyczytałem na naszym wspaniałym forum.

dwie godziny waliłem w śrube i ani drgnęła , rozwierciłem i zero reakcji , palnik 10 minut , polanie wodą i po zawodach :good:

ogólnie jakbym wiedział ze można palnikiem , to od tego bym zaczął.

Opublikowano

Dziewczyny czy ktoś z was może mi pożyczyć navi ? W piątek jadę w trasę wracam w sobotę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed:

może być taka

girl-backpacker-map.jpg

turlaj dropsa :decayed:

Opublikowano

Poziek widzę, że Cie nikt nie lubi.. Więc moge Ci pożyczyć swojego smartfona :kox:

Mam dzisiaj w samochodzie, więc jak będziesz jechał na torwar przytulać się do drzew, to podjedź na Promenadę i Ci pożyczę.

Pasi ?

Opublikowano

Poziek widzę, że Cie nikt nie lubi.. Więc moge Ci pożyczyć swojego smartfona :kox:

Mam dzisiaj w samochodzie, więc jak będziesz jechał na torwar przytulać się do drzew, to podjedź na Promenadę i Ci pożyczę.

Pasi ?

Żebym to ja miał czym podjechać.... ;(

Ale zabierz :good: może jakuś się przetransportuję :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

Pasi ?

Luz :good: _________________________________________________

http://www.joemonster.org/filmy/18417/Kochany_synu_dawno_ze_soba_nie_rozmawialismy

Opublikowano

Pasi ?

Poziek jak potrzebujesz transportu to moge ciebie skads zgarnac... Z powrotem bedzie kiepsko bo wczesniej bede uciekal (jak ostatnio :kox:)

BTW moglby ktos wziac zestawik do VAG ? bo musze ten diableny wskaznik od temperatury sprawdzic :wallbash:

Opublikowano

Uwaga, burza mózgów: :decayed:

Na jaki kolor pomalować zaciski i bębny w starym golfie?? Wg mnie najlepszy będzie czarny lub srebrny - który z tych? :mysli:

Opublikowano

Różowy