Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na Dzin do :bry: i Dobranoc

Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem wiec poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził:

- Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć.

Więc facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. W domu zastał żonę czekająca nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł że zaraz dojdzie, wiec wystrzelił żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta:

- No i jak było?

Facet na to:

- Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze ... :kox:

Nie mogłem się powstrzymać :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

cos nie moze sprzedac bo juz kilka razy sie pojawia

Ja pierwszy raz widzę :naughty:

wracasz do :audi:?? :tongue4

Powoli, a nawet bardzo powoli...ale nie do tego modelu co miałem.. :przebiegly:

Pewno ktoś se zasadził :wink4:

Opublikowano

rs4 czy zona nie pozwoli :naughty: :gwizdanie:

Na RS4 trza miec kasę.. albo bogatych rodziców..albo bogatą Żonę..albo kochankę.. :decayed::tongue4::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Ja oglądałem "trailer" taki jakby - 30 minutowy. Mocne kino jak dla mnie. Człowiek był świadomy, że coś takiego istnieje, ale że istnieje to w taki dość wulgarny sposób :/...

Nie mniej warto obejrzeć i mieć większą świadomość otaczającego świata i dorastających córek :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

„Jestem młodą 14 letnią dziewczyną o ciekawych kształtach, szukam sponsora wymagane:

-25-40 lat

-stała praca

-samochód (najlepiej bmw lub audi)

-hojność

-sprawny języczek

gówniary, a na furach się znają

Ja oglądałem "trailer" taki jakby - 30 minutowy. Mocne kino jak dla mnie. Człowiek był świadomy, że coś takiego istnieje, ale że istnieje to w taki dość wulgarny sposób :/...

Nie mniej warto obejrzeć i mieć większą świadomość otaczającego świata i dorastających córek :przebiegly:

problem leży nie tylko po stronie młodych gówniar chcących się modnie ubierać, ale także po stronie bananowych chłoptasiów i podstarzałych biznesmenów z pedofilskimi zapędami...

W ogóle to :siema: kuciapki

czas chyba na kawałek dorosłego i dorodnego ciałka :wink4::naughty:

bom_03_08.jpg

Opublikowano

siema :hi:[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 06:49_________________________________________________

moskal zalozylem dzisiaj nowy N75 z aso i dalej to samo... juz mnie wkurwienie max bierze :wallbash::rant:

nie mam pomysłów , może kup ode mnie mój , a ja sobie założe nowy :kox:

ja mam N75 po tjuningu :good: pompka daje do 0,9 bara :kox: :kox: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 06:56_________________________________________________Kolkov wpadaj dzisiaj po sprzęt

Opublikowano
  • Autor

Kolkov wpadaj dzisiaj po sprzęt

spoko spoko będę dzwonił ok 10 :kox:[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 07:12_________________________________________________

ktoś od nas :?: :mysli:

http://www.tvnwarszawa.pl/28415,1623126,0,1,obrzucili_samochod_ceglami_na_srodku_ulicy,wiadomosc.html

Opublikowano

"galerianki" to cos w stylu "czesc tereska". wydaje mi sie ze pelnometrazowy film bedzie calkiem, calkiem

:siema:

Opublikowano

yo

Pany wie któryś jak zrobić żeby w polu tekstowym ogłoszenia allegro umieścić zdjęcie - w sensie jak opisać kod źródłowy żeby była edycja zdjęcia

thnx from the mountain

Opublikowano

Opublikowano

:bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:

oraz siema, jak to dobrze, że piątek :kox:

Opublikowano
:bry: Wszystkim.....
Opublikowano

Yoł bitches :kox:

Opublikowano

Yoł bitches :kox:

załatwiłeś to na poniedziałek ?? :wink4: