Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wreszcie Arkadia... bede mial blisko po pracy :decayed:

A ja blisko z domu.. :kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tylko przypadkiem nic nie pisz AndyemuN o instalacji BT bo się chłopak na miesiąc zamknie w sobie :naughty: :naughty: :naughty: :decayed

:polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 13:38_________________________________________________

AndyN kto to Kolega B ????

1000 bitów :naughty:

Opublikowano

Potrzebna pomoc z instalacją BT? KTOŚ POMOŻE??!?!?!? :>

bajk AndyN nie ma teraz czasu, musisz sie ustawić w kolejce. Rozumiesz.. Każdy chce bluecostam ale czasu nima.. :naughty:

Opublikowano

Mnie to bez różnicy i tak przyjadę :kox:

Aydaho - nie kumam

Opublikowano

Koledzy uwaga jutro na być nawet -1st. :kwasny:

:shocked: :shocked:

O Ja pierodle !!! 1st Celsjusza poniżej zera !!! !!! Zamykają szkoły ?

Krwa idę zbierać opał i wyciągam korzuchy :shocked:

Nie no.. szybko !! Dolewać denaturat do baków !!!

Opublikowano

1000 bitów :naughty:

Pamiętaj o Tubrodymomenie :decayed:[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 13:41_________________________________________________

Mnie to bez różnicy i tak przyjadę :kox:

PIXI mi w sumie też. Bo do promki nie mialem tak daleko ze szmulek.

Opublikowano

Ja chce pinktooth :kox: Jeśli mogę wybierać :notworthy: :notworthy: :notworthy::kox: :kox: :naughty:

może pussytooth ?? :kox:

Moskal cytowanie to masz rację :embarrassed:

a co to za filozofia ??? wciskasz "cytuj" i z edytowanego textu zostawiasz pierwszą linijke i na końcu pomiędzy nimi zostawiasz to co chcesz , reszte kasujesz i gitara :good:[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 13:44_________________________________________________

Aydaho - nie kumam

Bober

Opublikowano

Normalnie przez swoją niewiedze w temacie posty lecą jeden za drugim ( dobrze że licznik nie działa w tym wątku )

MoorPH ja z ochoty mam chyba taką samą drogę tu i tu :)

Opublikowano

-ek

:baseball:

:lol1:

Opublikowano

Szczerze ja chyba bardzo podobną tyle ze do promki to zawsze mi nie po drodze chyba ze wracam z biura z

Mińska.

PIXI teraz czekać az staniesz sie PINKI :polew:

Opublikowano

PIXI gupku leśny ... tylko nie leśny :polew: :polew: :polew:

Moskal teraz ok ( ale błysnołem ) :embarrassed: 1000 B , może siedząc na forum częściej to mi w krew wejdzie :notworthy:

[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 13:50_________________________________________________

PIXI teraz czekać az staniesz sie PINKI :polew:

Nie dla psa kiełbasa :gwizdanie: :cool1:

Wójek Moskal czy dobrze ? :polew:

Opublikowano

PIXI gupku leśny ... tylko nie leśny :polew: :polew: :polew:

Moskal teraz ok ( ale błysnołem ) :embarrassed: 1000 B , może siedząc na forum częściej to mi w krew wejdzie :notworthy:

może być jeszcze druga podpowiedź ale to ma związek z dzwigniami napędowymi pojazdu kołowego, synonim jakim określa się mniejszości sexualne ale...... skoro już wiadomo o kogo chodzi chyba się powstrzymam :decayed:

Opublikowano

K.. Co wyście temu chłopakowi zrobili ? :gwizdanie: :kox: :kox:

Opublikowano

Boberek to lada tydzień pojawi się na spocie ( może się mylę ale zimówek na rower to chyba nie ma ?? :decayed: ) i wtedy będzie dym

Nosfer dzięki za troskę :) ale wybornie się bawie - chyba że B wpadnie i mnie zj**ie ( Piotrek sory :embarrassed: żarty )

Opublikowano

siemanko ogry :siema:

Widze ze dzisiaj wiecej o pedałach (rowerowych 1000 Bitowych) niz dupeczek. Co jest z Wami? Do kąta i żałować - wykonac :decayed:

A powiedzcie mi naprawde chcecie dzisiaj w Promce stac na tym wypiz*owiu? nie dośc ze na dworze to jeszcze wysoko i będzie pizgało masakrycznie... brrrr....

Opublikowano

siemanko ogry :siema:

Widze ze dzisiaj wiecej o pedałach (rowerowych 1000 Bitowych) niz dupeczek. Co jest z Wami? Do kąta i żałować - wykonac :decayed:

A powiedzcie mi naprawde chcecie dzisiaj w Promce stac na tym wypiz*owiu? nie dośc ze na dworze to jeszcze wysoko i będzie pizgało masakrycznie... brrrr....

Siema :hi:

Kali taki zamęt w temacie że sam nie wiem gdzie spot ( ale kurtkę wezmę ) :polew: więc chyba narazie normalnie (Lukas pisał że nie ma sensu ... może za tydzień ) .

Opublikowano

Boberek to lada tydzień pojawi się na spocie ( może się mylę ale zimówek na rower to chyba nie ma ?? :decayed: ) i wtedy będzie dym

PIXI zawsze sa opony z kolcami :naughty:[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 14:03_________________________________________________Ja nadal nie moge dojsc do siebie po 2 tyg L4 i mam niezle zaleglosci w robocie. Więc pewnie nie dojade dziś znow do promki.

Opublikowano

PIXI zawsze sa opony z kolcami :naughty:

Na rower !!! Jak pomykałem kiedyś :polew: na wigry to opony były wielosezonowe :naughty: [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 14:05_________________________________________________Szanowni Koledzy i Koleżanki muszę spadać na szczaw :polew: do domciu - papu siusiu paciorek i oczywiście na spota . Nara :hi:

Opublikowano

i oczywiście na spota . Nara :hi:

oczywiście dzisiaj Torwar :good::decayed:

Opublikowano

PIXI zawsze sa opony z kolcami :naughty:

Na rower !!! Jak pomykałem kiedyś :polew: na wigry to opony były wielosezonowe :naughty:

PIXI kiedy to było.. :P

Moi znajomi dla obniżenia kosztów kupują ćwieki i robią samoróbki.. :gwizdanie:

Dla potwierdzenia mojego wczesniejszego posta, opona wykonana przez pewnie niektórym znaną firmę Nokian

Nokian-2006-wxc300_ik.gif

A teraz samoróbka

zarzecki.com-opona_z_kolcami-14.jpg

zarzecki.com-opona_z_kolcami-15.jpg