MoorPH Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Taa.. Bedziemy na spocie na łyżwach śmigać.. Przyniosę kije i krążek i ponapierdalamy w hokeya Ok jak w hokeya to ja jestem za
letallec Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Nie można 15 o wiele ładniejsze to raz a dwa nie wpierd***laj sie na siłe bo możesz osiągnąc tylko gorszy efekt. jak ktos będzie chciał to zagłosuje. Ave! Rozluznij poslady
soolek Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Taa.. Bedziemy na spocie na łyżwach śmigać.. Przyniosę kije i krążek i ponapierdalamy w hokeya Ok jak w hokeya to ja jestem za A tak na poważnie, to w hokeja bym ponapieprzał. Jak ktoś może coś takiego zorganizować, to się piszę...
MoorPH Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 ja juz nie pamietam jak sie jedzi na łyżwach..
PARAF Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 ja juz nie pamietam jak sie jedzi na łyżwach.. ... a ja pamiętam bardzo dobrze - cały czas przypomina mi o tym blizna na nodze. A tak na serio, to w okresie zimowym zamiast paintball'a to może gdzieś dałoby radę pośmigać za krążkiem...
letallec Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 ...albo w piłkę nożną halową.
.i.KALI.i. Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Rozluznij poslady Zawodowo walcze m.in. ze spamem to i tutaj trzeba A pośladeczki luźniutkie tylko troche owłosione
Flyer Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ma ktos kable do odpalenia auta i przelatuje codziennie przez Ursynow/Puławską rano?
MRoger Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Kali wracając do zakładania opon ... lepiej dobre założyć na przód ... z nadsterownością można powalczyć ale brak kontroli i podsterowność to dla mnie znacznie gorszy wybór .. większość hamowania i większy nacisk mamy na przednich kołach.
MoorPH Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Rozluznij poslady Zawodowo walcze m.in. ze spamem to i tutaj trzeba A pośladeczki luźniutkie tylko troche owłosione Kali sadząc po futerku to raczej nie troche
hornet Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ma ktos kable do odpalenia auta i przelatuje codziennie przez Ursynow/Puławską rano? Widzę że we stolycy zimnawo się zrobiło :gwizdanie: Fly zdycha bateryja ?
poziek Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Uix5SOkXSmc&feature=player_embedded ale cipka :naughty:
Weekendowy Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ok jak w hokeya to ja jestem za A tak na poważnie, to w hokeja bym ponapieprzał. Jak ktoś może coś takiego zorganizować, to się piszę... Oooo, to i ja! Sam chętnie pogram i mogę jeszcze z jednego czy dwóch zawodników załatwić. JaroD
krzyniek Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Uix5SOkXSmc&feature=player_embedded ale cipka :naughty: ragga wyrezał civica
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Myślę że Arkadia będzie ok
AndyN Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Myślę że Arkadia będzie ok Oddałeś WAŻNY głos w ankiecie?
lukaszr Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Nawet był w Promce więc w sumie też niech ma szanse wybrać, gdzie mu wygodniej
AndyN Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 I na podstawie tej ankiety macie zamiar wybierać lokalizację spotów na najbliższe kilka miesięcy :?: To ja chciałbym swój głos przenieść na "Torwar".
krzyniek Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 wczoraj wyhaczyłem na ulicy jak widać audi można wszystko
Rekomendowane odpowiedzi