krzyniek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Dziwie No ale niestety nie mam do nich dostępu 24/24, więc czasem przydałby się zastępczak. Dziwię się, że jeszcze nikt nie napisał "Pokręć Smigłem" :naughty: Tomek pokręć śmigłem :polew:a co do big hand to chyba nie chcesz wyhaczyć z liścia :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 a co do big hand to chyba nie chcesz wyhaczyć z liścia :gwizdanie: Zdecydowanie nie, bo boje się o swoje uszy.. :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 a co do big hand to chyba nie chcesz wyhaczyć z liścia :gwizdanie: Zdecydowanie nie, bo boje się o swoje uszy.. :gwizdanie: Uszy jak uszy ..ale musieli by Cie identyfikować po butach
malik Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 http://www.allegro.pl/item423504770_lampy_soczewkowe_led_optik_audi_a4_01_04_dayline.html Ciekawe jak będą w aucie wylądały, czy nie będzie wioski ? Ale niestety, nie pod xenony Fuuuuu.. masakra jakaś
krzyniek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 a co do big hand to chyba nie chcesz wyhaczyć z liścia :gwizdanie: Zdecydowanie nie, bo boje się o swoje uszy.. :gwizdanie: Uszy jak uszy ..ale musieli by Cie identyfikować po butach i mógłby być wstrząs mózgu od uderzenia w tył głowy :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 i mógłby być wstrząs mózgu od uderzenia w tył głowy :gwizdanie: Uderzenie byłoby jednocześnie w tył głowy, bok i przód, czyli zostałaby miazga. Wolę Ci wpieprzyć, ale tak, żebyś mi nie oddawał. :>
Nosfer Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 a co do big hand to chyba nie chcesz wyhaczyć z liścia :gwizdanie: Ze Specem mógłbyś iść na liście :> Oooo jeenyy .. Ale by chlastało w okolicy !! :polew:
krzyniek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 a co do big hand to chyba nie chcesz wyhaczyć z liścia :gwizdanie: Ze Specem mógłbyś iść na liście :> Oooo jeenyy .. Ale by chlastało w okolicy !! :polew: nie ma tak dobrze... [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2008, 15:07_________________________________________________ No ale niestety nie mam do nich dostępu 24/24, więc czasem przydałby się zastępczak. ale rozumiem że czasem masz więc jak znajomość już jest na takim etapie to wypadało by panią przedstawić [wkleić fotę] bo jak jechaliśmy na zlot to już się mnie wypytywali o nią ale powiedziałem że nie dam im linka do foty, i tu Twój ruch
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Krzyniu, aleś Ty bystry, osz w mordę. Wklejać to ja mogę zdjęcie Audi, a swoją kobietę to przedstawię jak będzie kiedyś okazja.
spetsnaz Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 a co do big hand to chyba nie chcesz wyhaczyć z liścia :gwizdanie: Ze Specem mógłbyś iść na liście :> Oooo jeenyy .. Ale by chlastało w okolicy !! :polew:
krzyniek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 swoją kobietę powiadasz.... e no to znajomość jest dalej niż sądzimy no to na którego spota przyjedzie >?
tomaszu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 A od kiedy to na spoty z kobietami się przyjeżdza..?
angela Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 A od kiedy to na spoty z kobietami się przyjeżdza..? cwaniak
moskal Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 A od kiedy to na spoty z kobietami się przyjeżdza..? cwaniak ty tez bys mogła kiedys swojego chłopaka wziąść na spota , poznalibysmy sie w końcu
slaweq Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 http://www.allegro.pl/item423504770_lampy_soczewkowe_led_optik_audi_a4_01_04_dayline.html Ciekawe jak będą w aucie wylądały, czy nie będzie wioski ? Ale niestety, nie pod xenony Bryniu, bedzie wioska straszna
angela Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 A od kiedy to na spoty z kobietami się przyjeżdza..? cwaniak ty tez bys mogła kiedys swojego chłopaka wziąść na spota , poznalibysmy sie w końcu jakby mieszkal w Wawie...to bym go zabrala tylko,ze ja jestem o tyle w lepszej sytuacji ze Slawka prawie caly Warszawski Team zna........a Oszustowej kobiety nikt
moskal Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Oszustowej kobiety nikt nie wiem czy ona chciałaby nas poznac :kox:
krzyniek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 A od kiedy to na spoty z kobietami się przyjeżdza..? od zawsze to jeszcze tego nie zauważyłeś [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2008, 17:27_________________________________________________ tylko,ze ja jestem o tyle w lepszej sytuacji ze Slawka prawie caly Warszawski Team zna........a jak można nie znać Sławeq_a :gwizdanie: (ale kur... odmiana mi sie udała )
moskal Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 jak można nie znać Sławeq_a :gwizdanie: (ale kur... odmiana mi sie udała ) widzisz , jakos mozna nie znac , nie było okazji
krzyniek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 jak można nie znać Sławeq_a :gwizdanie: (ale kur... odmiana mi sie udała ) widzisz , jakos mozna nie znac , nie było okazji to ja już nie wiem, macie bliżej do wawy i w ogóle i takie sceny robicie
Rekomendowane odpowiedzi