krzyniek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Poźmisz... bedzie Ty dzisiaj na spoocie? Karnety ino przyjdo do Ciebie Będzie.Rozmawiałem z nim wczoraj i powiedział , że na takim za***istym spocie , nie może zabraknąć "kręcenia śmigłem" o kręceniu śmigłem to i koleżanka na a3 pisała ciekawe czy to o to samo chodzi :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Poźmisz... bedzie Ty dzisiaj na spoocie? Karnety ino przyjdo do Ciebie Będzie.Rozmawiałem z nim wczoraj i powiedział , że na takim za***istym spocie , nie może zabraknąć "kręcenia śmigłem" Tłum na to czeka
Hugo Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 ciekawe czy to o to samo chodzi :gwizdanie: Zawsze można zerknąć do słownika http://www.miejski.pl/slowo-Kr%C4%99ci%C4%87+%C5%9Bmig%C5%82em
krzyniek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 ciekawe czy to o to samo chodzi :gwizdanie: Zawsze można zerknąć do słownika http://www.miejski.pl/slowo-Kr%C4%99ci%C4%87+%C5%9Bmig%C5%82em dobre cyt: "po prostu trzepanie kapucyna itp."
Aydaho Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Kaarwa - dzisiaj rano na Modlińskiej mijam czarne A3 - pacze, a na klapie logo A3-club.net ... pacze dalej, a w środku dwie laseczki :gwizdanie: trochę wczesnie na tego spota lecą no ale wiadomo ..Arkadia, sklepów ocean to się pewnie na 19:00 i tak spóźnią
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Kaarwa - dzisiaj rano na Modlińskiej mijam czarne A3 - pacze, a na klapie logo A3-club.net ... pacze dalej, a w środku dwie laseczki :gwizdanie: trochę wczesnie na tego spota lecą no ale wiadomo ..Arkadia, sklepów ocean to się pewnie na 19:00 i tak spóźnią :polew: :polew: :polew: Moja też dziś na łowy wyrusza ... w poprzedni wtorek złowiła mi buty w " Bata " ...które trzeba dziś zanieść bo nie wtrzymały
Aydaho Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Kaarwa - dzisiaj rano na Modlińskiej mijam czarne A3 - pacze, a na klapie logo A3-club.net ... pacze dalej, a w środku dwie laseczki :gwizdanie: trochę wczesnie na tego spota lecą no ale wiadomo ..Arkadia, sklepów ocean to się pewnie na 19:00 i tak spóźnią :polew: :polew: :polew: Moja też dziś na łowy wyrusza ... w poprzedni wtorek złowiła mi buty w " Bata " ...które trzeba dziś zanieść bo nie wtrzymały high quality
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 high quality Made in Italy...tfu ..Bangladesh
Hugo Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 w poprzedni wtorek złowiła mi buty w " Bata " ...które trzeba dziś zanieść bo nie wtrzymały Zapięcie nie wytrzymało ?? Ogólnie taki fajny RS-owy kolorek tych Twoich butów http://www.bata.pl/artykul/62041
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 w poprzedni wtorek złowiła mi buty w " Bata " ...które trzeba dziś zanieść bo nie wtrzymały Zapięcie nie wytrzymało ?? Ogólnie taki fajny RS-owy kolorek tych Twoich butów http://www.bata.pl/artykul/62041 Zapięcie nie dało rady..urwało sie od wciskania gazu Pełen lans ..buty pod kolor auta
Hugo Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Widzę , że spocik dzisiaj na bogato będzie.Zapewne ponad 50 autek
krzyniek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Kaarwa - dzisiaj rano na Modlińskiej mijam czarne A3 - pacze, a na klapie logo A3-club.net ... pacze dalej, a w środku dwie laseczki :gwizdanie: trochę wczesnie na tego spota lecą no ale wiadomo ..Arkadia, sklepów ocean to się pewnie na 19:00 i tak spóźnią spokojnie panowie bo to już jakaś psychoza się robi.... tylko żeby wieczorem nie było rozczarowania że laski od chłopaków auta pożyczyły :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 spokojnie panowie bo to już jakaś psychoza się robi.... tylko żeby wieczorem nie było rozczarowania że laski od chłopaków auta pożyczyły :gwizdanie: Takie to może być. Żeby się tylko nie okazało, że to chłopaki od dziewczyn pobrali auta...
spanky Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Widzę , że spocik dzisiaj na bogato będzie.Zapewne ponad 50 autek to juz podchodzi pod Zlot ...
poziek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Widzę , że spocik dzisiaj na bogato będzie.Zapewne ponad 50 autek to juz podchodzi pod Zlot ... No to na większości zlotow byłeś więc wypadałoby, żeby VIP się pojawił i dzisiaj. :polew:
AndyN Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 O ssoo chozii z temi laskami? Żon szukacie? Na gruppensex macie nadzieje?
spanky Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 No to na większości zlotow byłeś więc wypadałoby, żeby VIP się pojawił i dzisiaj. :polew: bede ... wiec uprasuj dresy ... zebys mi wstydu nie przyniosl .... :polew:
Hugo Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 No to na większości zlotow byłeś więc wypadałoby, żeby VIP się pojawił i dzisiaj. :polew: bede ... wiec uprasuj dresy ... zebys mi wstydu nie przyniosl .... :polew: Poziu tylko pamiętaj o kanciku na dresikach
poziek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 bede ... wiec uprasuj dresy ... zebys mi wstydu nie przyniosl .... spoko...wpierdulu ci nie spuszczę, za dużo obcych ludzi, szkoda wstyd klubowi przynosić Mam wpaść w dresikach ?
Aydaho Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Mam wpaść w dresikach ? dresikach, mokasynach z szyszorem i fajną skarpeta frote ..dobrze żeby była biała a mokasyn czarny
Rekomendowane odpowiedzi