boberek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 no Łukasz ale rybaaaaaaaaaaaaaaaaa http://pl.youtube.com/watch?v=aEry8YK6OFg
AndyN Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 MA KTOŚ ViM HACK'a? Proszę, bez tego nie mogę w pełni uruchomić DVD ;(
lukaszr Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Proszę, bez tego nie mogę w pełni uruchomić DVD ;( Przecież ściągnąłeś ostatnio z internetu - zamiast pytać się po 1000 razy czy ktoś ma to zrób to tym co masz i będzie problem z głowy
AndyN Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Proszę, bez tego nie mogę w pełni uruchomić DVD ;( Przecież ściągnąłeś ostatnio z internetu - zamiast pytać się po 1000 razy czy ktoś ma to zrób to tym co masz i będzie problem z głowy Takich rad nie potrzebuję Gdybym po ściągnięciu miał działający ViM hack nie śmieciłbym w wątku
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Karwa ..ale mam kaca .. ognia dałeś ???? Oj... po tym beczkowym to mnie jeszcze zrywa ..a tu trza na Wawe ruszać :gwizdanie: To wy w weekendy pijecie :!: Takie to małomisteczkowe , nie ?
lukaszr Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Takich rad nie potrzebuję Gdybym po ściągnięciu miał działający ViM hack nie śmieciłbym w wątku A co w nim nie działa ? Nie rozumiem.
AndyN Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Takich rad nie potrzebuję Gdybym po ściągnięciu miał działający ViM hack nie śmieciłbym w wątku A co w nim nie działa ? Nie rozumiem. Skoro mamy tę dyskusję prowadzić na forum: ściągnij sobie ten plik i nagraj na płytę. Skoro to takie oczywiste co z nim trzeba zrobić to powinno oczywiście działać, nieprawdaż?
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 :kox: bo sie zaraz pobijecie Bober przyjmuj zakłady Ja stawiam na Dzikiego Drwala Andyego
boberek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 a ja na Admina bo ciagnął zawodowo w sobote :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 10:27_________________________________________________oczywiście pstrągi ;P
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 a ja na Admina bo ciagnął zawodowo w sobote :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 10:27_________________________________________________oczywiście pstrągi ;P To dlatego zabraliście go ze sobą Ryby to tylko atrapy
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 a ja na Admina bo ciagnął zawodowo w sobote :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 10:27_________________________________________________oczywiście pstrągi ;P w odzyskiwaniu ...woblerów też jest niezły Andy a może Ci kolesie od Vasa Ci to zrobią ?
AndyN Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Andy a może Ci kolesie od Vasa Ci to zrobią ? Może i tak. Tylko nadal mam (mylne może) przeświadczenie, że ideą forów jest by sobie w miarę możliwości pomagać. Ten hack trwale zmienia jeden parametr w kodowaniu RNS'a EOT z mojej strony. Tylko powiedz mi kiedy mam tam pojechać? Wygospodaruj mi ten czas w moim 'kalendarzyku'
lukaszr Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Skoro mamy tę dyskusję prowadzić na forum: ściągnij sobie ten plik i nagraj na płytę. Skoro to takie oczywiste co z nim trzeba zrobić to powinno oczywiście działać, nieprawdaż? Grzecznie pytam więc troszeczkę zbastuj kolego - skoro się pytam czemu jest problem, to widocznie nie wiem, bo jak ja to robiłem u siebie to wszystko było ok. Robiłem to samo u Adasia, poźka, Adaho, Oskara i też było ok. Próbowałeś to nagrać i co ? Nie działa ? Nie czyta rns-e czy jak ? Napisz normalnie i konkretnie co jest nie tak zamiast pisać jakieś chore teksty. Ten hack trwale zmienia jeden parametr w kodowaniu RNS'a A konkretnie ?
AndyN Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Jeśli chcesz się dowiedzieć, zapraszam na PW
Nosfer Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 A gdzie Wy na tych rybach byliście ?? Jak sobie zobaczyłem te zdjęcia to się moja dusza łowcy i wojownika zagotowała Dajcie namiar, skoczę sobie w jakiś ciepły dzień Adaho, Lukasz, boberek :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Może i tak. Tylko nadal mam (mylne może) przeświadczenie, że ideą forów jest by sobie w miarę możliwości pomagać. Z podejsciem typowo roszczeniowym nie ma co oczekiwac pomocy. Ton Twoich postow jest dosc wymowny. Jeśli chcesz się dowiedzieć, zapraszam na PW
poziek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Adaho, Lukasz, boberek :gwizdanie no taki zestaw powiedziałbym ciekawy :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Adaho, Lukasz, boberek :gwizdanie no taki zestaw powiedziałbym ciekawy :gwizdanie: A co nie ten zestaw wędkarzy ?? Przyznam, że nie czytałem (czyt. nie nadrabiałem braków) ostatnich kilku stron..
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Adaho, Lukasz, boberek :gwizdanie no taki zestaw powiedziałbym ciekawy :gwizdanie: A co nie ten zestaw wędkarzy ?? Przyznam, że nie czytałem (czyt. nie nadrabiałem braków) ostatnich kilku stron.. wszystko dopsze poprawny zestaw wymieniłeś
Rekomendowane odpowiedzi