spanky Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 4,95m - 95m (na mocowanie do rogu i na głowę, która będzie w drugim rogu) = 4m ... z takiej odległości będę oglądał... generalnie zasada jest taka .... minimum 3 długosci przekatnych ekranu ...
Nosfer Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Nosfer nie obrażam... Że w sensie karaś to taki wypierd Jak się dobrze nażre to ho ho
Flyer Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Amerykanscy turysci wybrali sie na spacer do rosyjskiego lasu. Spotykaja niedzwiedzia. Wrzask, panika, rzucaja sie do ucieczki. Niedzwiedz za nimi. Nieopodal, na polance biesiaduje grupa Rosjan. Kocyk, wódeczka, zakaska, flaszeczki chlodza sie w strumyku. Pelna kultura, nie wadza nikomu. Nagle na polane wpada wrzeszczaca zgraja i przebiega przez srodek pikniku. Kocyk zdeptany, wódka rozlana - granda! Rosjanie gonia wiec intruzów i spuszczaja wszystkim wp***dol. Juz troche uspokojeni wracaja na miejsce imprezy. Jeden zauwaza mimochodem: - Ten w futrze to nawet niezle sie napierdalal...
moskal Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Adaho przed chwila wrzucił ten dowcip Flyer
boberek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 oj tam Michał nie jest taki spostrzegawczy ;P
poziek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Adaho przed chwila wrzucił ten dowcip Flyer wtf ?? :naughty:
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Adaho[/color] przed chwila wrzucił ten dowcip Flyer chyba odwrotnie Moskalu byłem first
moskal Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ale to był o na poprzedniej stronie.... [br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 13:56_________________________________________________wiem ze byłeś first , powtarzam : tyczyło sie Flyera Adaho wrzucił przed chwilą ten dowcip Flyer czytac ze zrozumieniem Panowie.
krzyniek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Ale żeśta się dogadali. jak gęś z prosięciem
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 adaho... nie czytaj mi zza plecow ja sie pochlastam ... do jutra kupiłem interface, będę się szkolił - kto mi udostępni jutro fure do testów zmienić mogę wszystko - no,.. poza kolorem lakieru
boberek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 jutro weź laptopa bo musze inspekcje sobie skasowac
moskal Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Ale żeśta się dogadali. no żeśma , żeśma...
poziek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 adaho... nie czytaj mi zza plecow ja sie pochlastam ... do jutra kupiłem interface, będę się szkolił - kto mi udostępni jutro fure do testów zmienić mogę wszystko - no,.. poza kolorem lakieru ja zrobisz tak, żeby mi auto zgasło to będziesz miszcz Czukundurowi się udało :gwizdanie:
boberek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 poziu żaden problem wystarczy błedy skasować :hi: :kox:
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 adaho... nie czytaj mi zza plecow ja sie pochlastam ... do jutra kupiłem interface, będę się szkolił - kto mi udostępni jutro fure do testów zmienić mogę wszystko - no,.. poza kolorem lakieru ja zrobisz tak, żeby mi auto zgasło to będziesz miszcz Czukundurowi się udało :gwizdanie: spoko - wrzucasz 1-ke bez sprzęgła.... odrazu zgasnie :gwizdanie: mam być jutro na czczo ? rozumiem że test drive robimy
poziek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 mam być jutro na czczo ? rozumiem że test drive robimy :naughty obyś się nie posikał....
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 mam być jutro na czczo ? rozumiem że test drive robimy :naughty obyś się nie posikał.... mówisz, że śmiesznie może być obiecuje że będe się powstrzymywał
Rekomendowane odpowiedzi