Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja zrobisz tak, żeby mi auto zgasło to będziesz miszcz

Zgasić auto VAGiem to można bez problemu - tylko Twój był taki specyficzny, że robiło się to kasując błędy :polew: :polew: :polew: I oczywiście nie można zapomnieć, że było to na tyle skuteczne, że trzeba było dojść do sondy żeby potem odpalił :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mówisz, że śmiesznie może być :decayed: obiecuje że będe się powstrzymywał

jak wsiądziesz z takiego kapciowego avanta gnojowoza do normalnej benzynki to będziesz wygladał tak:

http://pl.youtube.com/watch?v=IQ-9L9cIcwc&feature=related

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: o jaki koles :P:polew: :polew:

Opublikowano

:decayed:

adaho... nie czytaj mi zza plecow :naughty:

ja sie pochlastam ... do jutra :decayed:

kupiłem interface, będę się szkolił - kto mi udostępni jutro fure do testów :polew: zmienić mogę wszystko - no,.. poza kolorem lakieru :decayed:

ja zrobisz tak, żeby mi auto zgasło to będziesz miszcz :kox: Czukundurowi się udało :cool1: :gwizdanie:

spoko - wrzucasz 1-ke bez sprzęgła.... odrazu zgasnie :gwizdanie: :decayed:

mam być jutro na czczo ? rozumiem że test drive robimy :naughty:

tylko siwka nie rozwal bo ja też chce :naughty: a jutro chyba nie będę na spocie :kwasny:

Opublikowano

jak wsiądziesz z takiego kapciowego avanta gnojowoza do normalnej benzynki to będziesz wygladał tak:

:polew: może tak być

Opublikowano

Czyżby jakiś kuzyn kolegi Poźka? I to w BMW :gwizdanie:

32b193a782f40c23.jpg

Opublikowano

A są jakieś zapisy ? :mysli::decayed:

1) Nosfer

Chociaż wczoraj u siebie wymieniłem filtry, więc nie mam co narzekać :decayed: , ale chętnie bym kiedyś zobaczył na własnej skórze jak toczy się ten "szarak". . . :gwizdanie: Nie powiem, nie powiem..

Opublikowano

stareee :thumbup:

Opublikowano

ta do której linka dał Ragus jakies 2 tyg temu , ta z dziubkiem też chyba była Żanetą , przypadek ????

Szkoda , że zamazali jej stodołę ..pośmiałbym sie z tego kapiszona .. :sick3:

mam być jutro na czczo ? rozumiem że test drive robimy :naughty

obyś się nie posikał.... :naughty:

Poziek pamiętaj i o mnie :wink4:

:gwizdanie:

Opublikowano

to już uj za tydzień siwka nie będzie ;( :polew:
Opublikowano

to już uj za tydzień siwka nie będzie ;( :polew:

Ja tu podobno mam przejazd solo na siedzeniu pasażera...ale tak żeby mi grzywkę przegieło na drugą stronę :gwizdanie:

Normalnie jak tak sobie popatrze ile teraz wynajem pokoju to to jakaś paranoja jest :evil:

Opublikowano

Poziek szkoda ze nie masz haka , podczepiłbyś jakąś "przyczepke" i przewiózł wszystkich chętnych... podejrzewam ze tylko raz :decayed::polew: :polew:

Opublikowano

Poziek szkoda ze nie masz haka , podczepiłbyś jakąś "przyczepke" i przewiózł wszystkich chętnych... podejrzewam ze tylko raz :decayed::polew: :polew:

dwa razy, pierwszy i ostatni

Opublikowano

dowiedziałem że właśnie, że to ma być na kolanach u Pozia ...więc rezygnuję :decayed:

Opublikowano

Ja też mogę kogoś przewieźć.. akurat mi powie co mi tak stuka :polew: :polew:

PYTANIE

Do przepustnicy (z lewej strony) dochodzi rura od przepływomierze złożona z dwóch części (dłuższej i krótszej). Krótsza jest bliżej przepustnicy.

Od Krótszej rury od spodu dochodzi jedna gumowa rurka średnicy ok. 1.2 cm i jeszcze jedna węższa ok. 5-8mm (Co to jest za rurka i za co ona odpowiada ?? )

Bo wyciągałem wczoraj przepustnicę i przy skręcaniu zobaczyłem, że ta właśnie węższa rurka jest przerwana, muszę ją zatem wymienić, ale potrzebuję numeru z etki.. :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

idzie zima więc może sanki przyczepić i kulig zrobić :gwizdanie:
Opublikowano

idzie zima więc może sanki przyczepić i kulig zrobić :gwizdanie:

jest to jakis pomysł , a kto by wsiadł na sanki ???? dodam ze linka za Siwkiem ma 10m długości

Lista chętnych :

1. ......

Opublikowano

Poziek[/color][/b] szkoda ze nie masz haka

MAM :decayed: Dopinany i siedzi i czeka sobie u mnie w garażu na okazję :kox: :kox: :kox: :kox: