boberek Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Panowie ...Boberek Mam wielką prośbe do każdego kto posiada aparat i umiejętności ..Przespałem ostatnie zjazdy w szkole i niestety nie posiadam ustrzanki a musze zorbić zdjęcia na zaliczenie :gwizdanie: Tematy zdjęć to : 1. Skrzyżowanie 2.Moje miejsce ( tu wiadomo fote trza cyknąć na spocie ) 3.Kontrast 4.Stół 5.Gra ( ) 6.Jesienne melodie.. Potrzebuje po 6 zdjęć na każdy temat .. jak ktoś chce sie pobawić i pomóc koledze za jednym zamachem to prosze o kontak no moze cos ci dzis zrobie ale nie wiem czy o to bedzie chodziło
Reggi Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Daj mi swojego maila, czegoś poszukam Tylko żeby to było autorstwa własnego ..a nie wklejone z neta Bo bede miał ..przetupane no moze cos ci dzis zrobie ale nie wiem czy o to bedzie chodziło Piotrek ..pełna dowolność
boberek Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 mam Ci porobić zdjęć jakich chce ;P no problemo ;P nie za bardzo rozumiem "skrzyżowanie" co to ma być poporstu skrzyżowanie na drodze ?? "stół" poprostu stół ??? "kontrast" rozumiem biała d*pa z carna d*pą "gra" jaka gra zespołowa komputerowa czy cos takiego "jesienne melodie" to listki piekne itp mam jedno taki ładne ;P ale Docia na nim jest też ;P
Reggi Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zapraszam do licytacji http://allegro.pl/show_item.php?item=478843046[br]Dopisany: Listopad 09, 2008, 01:30:31 _________________________________________________ mam Ci porobić zdjęć jakich chce ;P no problemo ;P nie za bardzo rozumiem "skrzyżowanie" co to ma być poporstu skrzyżowanie na drodze ?? "stół" poprostu stół ??? "kontrast" rozumiem biała pupa z carna d*pą "gra" jaka gra zespołowa komputerowa czy cos takiego "jesienne melodie" to listki piekne itp mam jedno taki ładne ;P ale Docia na nim jest też ;P Stół - może być widziany od góry , od dołu , w czerni , z obrusem bez ..w pokoju pełnym rzeczy jak i w pustym , może na nim stać coś .. Kontrast- kobieta / mezczyzna ..Audi/BMW blondka.brunetka ..stary/młody Gra - gra planszowa, komputerowa..gra emocji , gra słów ...gra wstępna Jesienne melodie - wiadomo liscie ..d*py w parkach Skrzyżowanie - dwóch ulic ..skrzyżowanie rąk ..
wit.s Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Co to krwa są "kalamitki" blink http://www.forumsamochodowe.pl/slownikmotoryzacyjny/index.php?ID=haslo&nri=191 Kliknąłem patrze, jakieś dupeczki, przejechał samochód - dupeczki zostały w samej bieliźnie. I tyle było z czytania definicji W takiej sytuacji - pieprzyć trytytki .....eeee, znaczy się kalamitki Panowie ...Boberek Mam wielką prośbe do każdego kto posiada aparat i umiejętności ..Przespałem ostatnie zjazdy w szkole i niestety nie posiadam ustrzanki a musze zorbić zdjęcia na zaliczenie :gwizdanie: Tematy zdjęć to : 1. Skrzyżowanie 2.Moje miejsce ( tu wiadomo fote trza cyknąć na spocie ) 3.Kontrast 4.Stół 5.Gra ( ) 6.Jesienne melodie.. Potrzebuje po 6 zdjęć na każdy temat .. jak ktoś chce sie pobawić i pomóc koledze za jednym zamachem to prosze o kontak Na kiedy to potrzebujesz?
Reggi Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Na kiedy to potrzebujesz? 22 listopada ..
wit.s Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Na kiedy to potrzebujesz? 22 listopada .. Wrzuć na PW maila (jestem zbyt leniwy, żeby szukać) - coś Ci tam podrzuce, może nie będą to prace klasy kaplicy sykstyńskiej, ale zawsze jako backup solution coś bedziesz miał Dodatkowo. Pragnę poinformować, że w odpowiedzi na fundamentalne pytanie egzystencjalne "Co?" respondenci Forum w miażdżącej większości odpowiedzieli "Jajco!" No, ja nie wiem - ankieta się nie podobała, czy co?
Reggi Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 wit.s [email protected] Wrzuć co masz ..ja tam kwiatków nie potrzebuje do tego zaliczenia .. jak bedzie drugie to sie bardziej postaracie
Norbi Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Wiecie może jak i czy są otwarte sklepy w poniedziałek w Wa-wie. Tylko nie jakieś galerie handlowe, bardziej chodzi mi o sklepy z wyposażeniewm domunp; Centrum na Bartyckiej Bruniuś a chciałabyś pracować w świeto...?No to masz odpowiedź. Poziowiec na wczasach http://pl.youtube.com/watch?v=65nogj8CmhE
Reggi Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=65nogj8CmhE ...pasły sie żyty na nim :polew: Czyżby wielki Poź ..wyrwał pierwszą sztukę ?? Film
krzyniek Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 ragga dawaj emaila wyżej masz :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 ragga dawaj emaila [email protected]
krzyniek Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 moje bezcenne wrażenia po Ułęży: autka fajne nawet kuchenka gazowa daję radę, tor reszta to -100pln +1pkt termin płatności 7dni
Reggi Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Dziś to jakoś wyjątkowo popierdzielony dzień jest
AndyN Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 moje bezcenne wrażenia po Ułęży: autka fajne Robił ktoś zdjęcia?
krzyniek Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 moje bezcenne wrażenia po Ułęży: autka fajne Robił ktoś zdjęcia? chyba robili, ja mam tylko dla raggamana "kontrasty"
Reggi Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 moje bezcenne wrażenia po Ułęży: autka fajne Robił ktoś zdjęcia? chyba robili, ja mam tylko dla raggamana "kontrasty" Wieta gdzie wrzucać
Rekomendowane odpowiedzi